سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۰۹ - ۱۹ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۵۱۶۹
بین الملل

از خوردن ۱۲ قوطی نوشابه تا تماشای سی‌ان‌ان

افشای برخی عادات روزانه ترامپ

ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل
 به گفته نزدیکان دونالد ترامپ، او کوکاکولای رژیمی می‌نوشد، به تماشای اخبار اعتیاد دارد و برای کنترل حال خود تلویزیون نگاه می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از  دیلی میل، دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا از لحظه‌ای که بیدار می‌شود CNN را برای اخبار، فاکس نیوز را برای آسایش و برنامه “Morning Joe” شبکه MSNBC را به منظور آماده شدن برای فعالیت روزانه تماشا می‌کند.

 

به گفته حدود ۶۰ تن از اعضای کنگره، مشاوران، دستیاران و دوستان ترامپ، او برای آن که خود را در حس و حال مبارزه نگه‌ دارد، روزانه ۱۲  قوطی کوکاکولای رژیمی مصرف می‌کند.

 

آنان می‌گویند، حالت ترامپ جنگی است، زیرا او هر روز را مبارزه‌ای علیه تخریب‌کنندگان واقعی و خیالیش می‌داند و تلویزیون دریچه او به جهان است.

 

ترامپ ماه گذشته به خبرنگاران گفته بود، آنقدر درگیر "خواندن اسناد" است که زمانی برای تماشای تلویزیون و دنبال کردن رسوایی‌های "ری مور"، قاضی ارشد سابق دیوان عالی آلاباما ندارد.

 

اما به گفته منابع خبری نیویورک تایمز، ترامپ روز خود را از صبح تا شب با اخبار تلویزیونی می‌گذراند

 

او هر روز پس از ۵-۶ ساعت خواب، ساعت ۵:۳۰ صبح بیدار می‌شود، تلویزیون را روشن می‌کند و معمولا در همین حال، گوشی تلفن همراه خود را نیز به خاطر دسترسی به توییتر در دست می‌گیرد. او گاهی اوقات پست‌های خود در توییتر را در تخت خوابش می‌نویسد. گهگاه هم به "سالن پیمان" در کاخ سفید می‌رود و بعضی وقت‌ها هم تماس‌های تلفنی روزانه‌اش را با لباس خواب انجام می‌دهد.

 

هر جایی در کاخ سفید که ترامپ در آن باشد، تلویزیونی هم درآن اطراف هست. به دستور او، تنها رییس جمهور و کارکنان پشتیبانی فنی کاخ سفید اجازه دارند به این تلویزیون‌ها دست بزنند.

 

نزدیکان ترامپ می‌گویند، این تلویزیون‌ها برای اطلاع دائم او از اخبار واقعیت‌ها و نظرات و به ویژه اخباری است که درباره او هستند.

 

او ریاست جمهوری خود را مبارزه‌ای روزانه علیه شبکه‌های خبری لیبرال، بر سر مشروعیت می‌داند و تلویزیون به او اجازه می‌دهد که از شرایط این جنگ آگاه بماند.

 

او حتی به کارکنان کاخ سفید می‌گوید که هر روز را همچون "قسمتی" جدید از برنامه‌ای درباره او بدانند؛ برنامه‌ای که او در آن مخالفانش را شکست می‌دهد.

 

لیندسی گراهام، سناتور آمریکایی، به نیویورک تایمز گفت: او مشتاقانه باور دارد که حزب چپگرای لیبرال و رسانه‌ها می‌خواهند او را تخریب کنند. او با مبارزه به اینجا رسیده است. پس دسترسی دائم به اخبار برای ترامپ ضروری است.

 

به گفته دستیارانش، او روزانه چهار ساعت و یا حتی تا دو برابر این زمان را به تماشای تلویزیون اختصاص می‌دهد؛ با صدا یا بدون صدا.

 

CNN منبع خبری اصلی ترامپ است و فاکس نیوز و به ویژه برنامه “Fox & Friends” به او حسی از آسودگی می‌دهد.

 

ترامپ روزانه ۱۲ قوطی کوکاکولا رژیمی می‌نوشد که این بسیار بیشتر از میزان کافیین مجاز برای مصرف یک فرد بزرگسال است.

 

دستیاران رییس جمهور آمریکا بسیار مشرف به عادت‌های روزانه‌اش هستند. آن‌ها از توییت‌های تلویزیونی صبح ترامپ استفاده می‌کنند تا حال و هوای او طی روز را پیش‌بینی کنند.

 

اگر مطلب قابل توجهی از فاکس نیوز پخش شود و ترامپ آن را توییت نکند، کارکنان این شبکه متوجه می‌شوند که او در حال تماشای CNN یا  MSNBCاست و از دست دادن آن خبر، وی را بدخلق و مضطرب خواهد کرد.

 

الزام ترامپ برای تماشای تلویزیون آنقدر شدید است که وقتی نشستی در اتاق ناهارخوری کاخ سفید برگزار می‌شود، تلویزیونی که او با ورود به کاخ سفید در این سالن نصب کرده، پیوسته روشن می‌ماند. صدای این تلویزیون بسته است اما چشمان رییس جمهور اخبار زیرنویس شده را دنبال می‌کند.

 

نتیجه این امر، رییس جمهوری است که اقدامات و واکنش‌هایش توسط رسانه‌ها کنترل می‌شوند.

 

نزدیکان ترامپ گفتند، وقتی که مایکل فلن، مشاور سابق ترامپ برای دروغگویی به FBI درخصوص مذاکره با روسیه مجرم شناخته شد، روز بعد از آن ترامپ در گردهم‌آیی جمهوری‌خواهان برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی خوشحال بود. زیرا پس از پوشش خبری گناهکار شناخته شدن فلن، ترامپ در واکنش به این مساله، خشمگین شد و در توییت‌های خود به هیلاری کلینتون، نامزد شکست خورده دموکرات در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا حمله کرد.

 

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، در ماه نوامبر فهرستی از سوالات درباره ادعاهای ذکر شده در این مطلب با هدف راستی‌آزمایی برای ترامپ فرستاده شد.

 

مدت کوتاهی پس از آن، ترامپ به خبرنگاران گفت که زمان خیلی اندکی را صرف تماشای تلویزیون می‌کند.

 

رییس جمهور آمریکا گفته بود: باور کنید یا نه، حتی زمانی که در واشنگتن یا نیویورک هستم زیاد تلویزیون تماشا نمی‌کنم. کسانی که من را نمی‌شناسند، دوست دارند با منابع غیرواقعی بگویند من زیاد تلویزیون نگاه می‌کنم. می‌دانید که! خبرنگاران قلابی، منابع قلابی! اما من فرصتی برای این کار ندارم. نخست به خاطر اسناد. من خیلی اسناد را مطالعه می‌کنم .و همچنین مطالب متنوع. من بسیار بیشتر از آن که تلویزیون تماشا کنم شما مردم را مطالعه می‌کنم.

 

 

 

 

 

  • 10
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش