چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۵۳ - ۳۰ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۷۸۶۰
بین الملل

حدس بزنید جانشین ترامپ کیست؟

مایک پنس و ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل
روزنامه نگار آمریکایی در تحلیلی به بررسی خصوصیات جانشین احتمالی ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پرداخته است.

گیل کالینز، روزنامه نگار معروف آمریکایی با انتشار یادداشتی در روزنامه نیویورک تایمز، ویژگی های جانشین احتمالی ترامپ، یعنی مایک پنس را مورد ارزیابی قرار داده است که در ادامه ترجمۀ بخش هایی از آن را می خوانید :

 

حرف های بسیاری درباره استیضاح ترامپ زده می شود.  اما مردم آمریکا،  چه حسی درباره رئیس جمهور شدن مایک پنس دارید؟ هیچوقت به مایک پنس زیاد فکر نکرده اید، اینطور نیست؟

 

ولی اگر ترامپ مجبور به خروج از کاخ سفید شود، او نفر بعدی در صف خواهد بود. ما احتمالا با یک مدیر اجرایی روبرو خواهیم بود که طبق گزارش ها همسر خود را "مادر" خطاب می کند! او طبق اعتقادات خود اگر دوستان مرد و زنش به صورت مختلط در یک اتاق حضور داشته باشند از نوشیدن امتناع می کند، مگر اینکه همسرش در آنجا حضورش داشته باشد؛ و با هیچ زنی غیراز همسرش غذا نمی خورد.

 

پس ما باید فرض کنیم که "پنس" در دنیای نظم قدیم زندگی می کند، دنیایی که در آن زنان، زمانی به عنوان کارکنان عادی، کارفرمایان و همکاران شناخته نمی شدند، و به آنها به عنوان یک گونه کاملا متفاوت،بر اساس جنسیتشان نگریسته می شد و متعاقباً شایسته رفتار خاص و تبعیض ویژه بودند.

 

بیشتر بخوانید:

 

لذا بر اساس این واقعیت، اگر پنس رئیس جمهور شود، بدین معنا خواهد بود که وی هیچ شام خصوصی با نانسی پلوسی نمی تواند داشته باشد؟ مگر اینکه "چاک شومر" هم حضور داشته باشد؟ اگر ترزا می  بخواهد جلسه ای با پنس داشته باشد تا درباره برگزیت با او رایزنی کند، آیا مایک می تواند به "می" اسنک تعارف کند؟

 

جدا از مسایل مذهبی، پنس یک جمهوریخواه محافظه کار معمولی است. او رابطه نزدیکی با "برادران کُچ" (از بزرگترین تاجرهای صاحب صنعت آمریکا) دارد. او همانند رئیس فعلی خود علاقه ای ندارد تا درباره تغییرات آب و هوایی قدمی بردارد. درباره مهاجران نیز همینطور؛ زمانی که او فرماندار بود، همدردیش با مهاجران به اثبات رسید، او طی اقدامی از اقامت خانواده های پناهندگان سوریه در ایالت ایندیانا جلوگیری کرد.

 

بنابراین چطور فکر می کنید اگر ترامپ استیضاح شود ما در شرایطی بهتر از همیشه قرار خواهیم گرفت؟ برخی از مردم فکر می کنند این جانشینی خوب خواهد بود. مثل اِن کاتلر(مفسر و نویسنده آمریکایی) که می گوید:  "اگر برنامه ساخت دیواری مرزی منتفی شود، مایک پنس را برای رئیس جمهوری ترجیح می دهم."

 

اگر با مطالعه علمی و ژرف، بحث های سر میز شام آمریکایی ها را که موافق استیضاح هستند بررسی کرده باشید، حاضر هستم شرط ببندم که وقتی صحبت از اسم مایک پنس می شود، دو سوم آن شامل این نظرات می شود: خب، حداقل او کسی را مورد حمله قرار نمی دهد.

 

نکته خوبی است. ترامپ اخیرا به حرف های اطرافیانش توجه کرده و مواضع تندی نداشته است. در حقیقت به نظر می رسد او در مسیر دیگری سرگردان است، مانند دستور خروج سربازان آمریکایی از سوریه و تمجید از اقدام خود، همچنین پایان بخشیدن به تهدید اتمی کره شمالی که به نوعی غیر منطقی به نظر می رسد.

 

ضمنا، این هفته مایک پنس به دنیا اعلام کرد که خلافت داعش از بین رفته و این گروه شکست خورده است. ما به این رجز خوانی های عجیب در دولت ترامپ عادت کرده ایم. هر چند، بسیار عجیب بود که با گذشت تنها یک ساعت از این اعلام، دنیا متوجه شد که تعدادی از نظامیان ایالات متحده آمریکا طی حمله داعش در سوریه کشته شدند.

 

بنابراین، استیضاح لزوما به معنای باز شدن یک در برای پایان خوش نیست . اما حداقل به معنای مخالفت و مقاومت در برابر این ایده است که رئیس جمهور می تواند عدالت را دور بزند بدون اینکه پاسخگو باشد. و اگر پنس قدرت را بدست گیرد، شاید اتفاق خاصی رخ ندهد. به یاد داشته باشید، پنس ۱۲ سال را در کنگره  سپری کرد بدون اینکه حتی یک قانون تصویب کرده باشد.

 

khabaronline.ir
  • 37
  • 19
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۱۸
غیر قابل انتشار: ۱۹
جدیدترین
قدیمی ترین
خدایاچنان کن سرانجام کار توخشنودباشی ومارستگار
شما صبر کنید بعد از ۲۲ بهمن و عدم تصویب پالرمو و یک سوم شدن فروش نفت ببیند مردم به نون شب محتاج میشند یا نه این خط این نشون
این که ترامپ هست و این هم که مایک پنس هر کس دیگه ای هم بیاد فرقی نداره مردم ما هیچ وقت جلوی ظالک کوتاه نمیاند ما تا آخرین قطره خونمون پای انقلابمون هستیم
این که ترامپ هست و ا...
سکوت کن شماآفرین
این که ترامپ هست و ا...
تو از خودت مایه بزار همه دیگه خسته شدن تو اگه مردی بیا مثل رئیس بنیاد مستضعفان که گفت ماهی ۱۹میلیون حقوق میگیره بگو چقدر داری حقوق میگیری خب معلومه این انقلاب برای تو و امثال تو خوب هست و باید دفاع کنی نه باریث منی که ماهی یک و نیم حقوق میگیرم
خدا به داد ما برسه بعد دعامیکینم کاش همون ترامپ مونده بود
وایی این که بدتر از ترامپ هست
نه بابا....
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش