پنجشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۲۴ - ۱۶ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۳۳۲۷
بین الملل

ترامپ: بزرگترین قهرمان کشتن البغدادی آن سگ بود نه من

دونالد ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل
رئیس جمهوری آمریکا در حالی که هلاکت سرکرده گروه تروریستی داعش را در زمره افتخارات دوران ریاست جمهوری خود توصیف می کرد، گفت خلافت تروریسم رادیکال اسلامی را با تجهیزات نظامی ساخت آمریکا شکست دادیم.

دونالد ترامپ چهارشنبه شب در گردهمایی انتخاباتی خود که در ایالت لوئیزیانا برگزار شد، اظهار کرد: ایالات متحده اکنون تولید کننده شماره یک نفت و گاز طبیعی در هر نقطه از سیاره زمین است.

وی با بیان اینکه از نیروی اجرای قانون و پلیس حمایت می کند و در حال بازسازی ارتش آمریکا است، افزود: می دانید که تمام این تجهیزات زیبا همچون راکت، جت، کشتی ها و هرچیز دیگر را در آمریکا می سازیم.

وی ادامه داد: ما با این تجهیزات، تروریسم رادیکال اسلامی را شکست دادیم و هفته گذشته دیدید که حیوان هیولا که به نام البغدادی شناخته می شود، مُرد.  

ترامپ دروغش را افشا کرد

رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه افراد زیادی در این مساله بوده اند و خواهم گفت که بزرگترین قهرمان کیست، اضافه کرد: ترامپ را فراموش کنید. (آن قهرمان) من نیستم ؛ ما با همدیگر کار خوبی انجام دادیم، آن سگ، یک قهرمان بزرگ بود. او به زودی به کاخ سفید می آید.

ترامپ که ظاهرا فراموش کرده بود تصویر فتوشاپ شده ای از این سگ را در صفحه توئیتری خود منتشر کرده بود که مدال به گردن آن می آویخت، یادآور شد: من گفتم همین حالا او را بیاورید که گفتند، آقا! او در یک ماموریت است.

وی خطاب به تروریست ها که او آنها را خونخوار و وحشی نامید، گفت: پیام ما واضح است که شما در مقابل مبارزات ارتش ایالات متحده شانسی ندارید زیرا آمریکا دوباره پیروز می شود و آمریکا دوباره مورد احترام قرار می گیرد.

رئیس جمهوری آمریکا که سخنرانی خود را بر اساس رقابت های انتخاباتی تنظیم کرده بود، به رقبای دموکرات خود هم تاخت و گفت: دموکرات های چپ رادیکال در تلاشند ملت ما را از هم جدا کنند. آنها می خواهند حکومت قانون را ریشه کن و مومنان مذهبی را مجازات کنند.

ترامپ در حالی دموکرات ها را به تفرقه افکنی در جامعه آمریکایی متهم می کند که از سال ۲۰۱۷ تا کنون، دموکرات ها این اتهام را متوجه شخص ترامپ کرده اند که با سیاست های نژادپرستانه و حمایت از مسیحیان افراطی موسوم به آونجلیکا و همچنین سیاست های مهاجرتی، میان مردم آمریکا تفرقه ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: دموکرات ها می خواهند شما را در (فضای) آنلاین ساکت و به فرزندانتان تلقین کنند و پس از آن به سمت متمم دوم قانون اساسی شما بروند، هرگز آن را فراموش نکنید.

رئیس جمهوری آمریکا و نامزد جمهوریخواهان برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۰ اضافه کرد: با جمهوری خواهان، تنها می توانم یک چیز بگویم، هیچ کسی قصد آسیب رساندن به متمم دوم (قانون اساسی) شما را ندارد.

در متمم دوم قانون اساسی آمریکا حق داشتن سلاح برای شهروندان این کشور به رسمیت شناخته شده است اما با توجه به قتل‌های دسته جمعی و بزرگی که در سال‌های اخیر به ویژه در مدارس و اماکن عمومی رخ داده است، دموکرات‌ها خواستار ضابطه‌مند کردن واگذاری سلاح به افراد و بررسی سوابق آنها هستند.

ترامپ در حالی که از متمم دوم قانون اساسی دفاع می کرد، بر اظهارات خود اصلاحیه‌ای زد و گفت این حق نباید موجب آسیب رساندن به کسی شود.

وی از حضار هم خواست تا دوربین‌های خود را خاموش کنند تا چیزی بگوید و ادامه داد: (لوئیزیانا) بیشتر تعداد قتل را دارد.

ترامپ با تهدید دانستن برنامه‌های دموکرات‌ها در صورت پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا، مدعی شد دستور کار آنها، سوسیالیستی است و اظهار کرد: اگر دموکرات‌ها بازگردند، دچار افسردگی خواهید شد  که نمونه آن را هرگز پیش از این ندیده اید.

وی سپس به موضوع استیضاح خود در مجلس نمایندگان آمریکا اشاره کرد و با فریب دانستن اطلاعات منتشر شده به نقل از "افشاگر" گفت: این افشاگر کجاست؟ چرا ناپدید شده است؟ اینها (دموکرات‌ها) به دنبال کلاهبرداری هستند.

خروج از برجام

رئیس جمهوری آمریکا که در مساله سیاست خارجی دستانی خالی دارد، بدون پرداختن به آنچه که درباره جنگ تعرفه ای، پیمان آب و هوایی و مذاکرات کره شمالی انجام داده و نتیجه آن چه بوده است، به خروج از توافق بین المللی هسته ای ایران افتخار کرد.

ترامپ گفت: من از توافق فاجعه بار هسته ای ایران خارج شدم.

وی انتقال سفارت آمریکا به قدس و همچنین شناسایی این شهر به پایتختی رژیم صهیونیستی را دیگر دستاورد سیاست خارجی خود دانست و افزود: ما حاکمیت اسرائیل بر بلندی های جولان را پس از ۵۲ سال به رسمیت شناختیم.

irna.ir
  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش