سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۵۳ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۸۰۰۵۸۶
بین الملل

اوج‌گیری دوباره کرونا ؛ تعطیلی سراسری انگلستان/ بازگشت محدودیت‌های قرنطینه‌ای در بلژیک

شیوع دوباره کرونا در جهان,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین المللمسافران مترو در دوره شیوع کرونا روی پله برقی یک ایستگاه در لندن
"بوریس ‌جانسون" نخست‌وزیر بریتانیا دستور بازگشت انگلستان به تعطیلات سراسری و ملی را صادر کرد. این دستور جانسون پس از شناسایی بیش از یک میلیون مبتلا به کووید-۱۹ و کمک به سرویس بهداشت و سلامت بریتانیا صادر شده است.

به گزارش عصرایران، روزانه بیش از ۲۰ هزار مبتلای جدید در بریتانیا شناسایی می‌شود. این در حالیست که این کشور بیشترین تعداد جان‌باختگان از ویروس کووید- ۱۹ در اروپا را دارد. دانشمندان و کارشناسان هشدار داده‌اند که تعداد جان‌باختگان در "بدترین حالت" به بیش از ۸۰ هزار نفر خواهد رسید.

جانسون پس از درز خبر تعطیلی‌های سراسری در رسانه‌های محلی با شتاب در یک کنفرانس خبری در "داونینگ استریت" (lمحل ساختمان نخست‌وزیری بریتانیا) حاضر شد و گفت که قرنطینه و تعطیلات یک ماهه انگلیس یک دقیقه پس از نیمه شب پنجشنبه پیش رو آغاز شده و تا ۲ دسامبر (۱۲ آذر) ادامه دارد.

رویترز در این باره نوشت: در یکی از طاقت‌فرساترین محدودیت‌های تاریخ صلح بریتانیا، افراد تنها برای دلایل مشخص مانند تحصیل، کار، ورزش، خرید ضروریات و دارو یا مراقبت از افراد آسیب‌پذیر قادر به ترک خانه‌های خود هستند.

جانسون در کنار "کریس ویتی" مشاور ارشد پزشکی دولت و "پاتریک والانس" مشاور ارشد  علمی خود گفت: "اینک زمان اقدام و عمل است و هیچ گزینه جایگزینی وجود ندارد".

دولت در این زمان طرح کمکی دستمزد و هزینه را برای اطمینان از وضعیت کارگرانی که در دوره تعطیلات و قرنطینه سراسری در انگلستان بیکار می‌شوند را فعال و احیا خواهد کرد. براساس این طرح کارگران قادر به دریافت ۸۰ درصد از حقوق خود خواهند بود.

جانسون افزود: فروشگاه‌های ضروری، مدارس و دانشگاه‌ها همچنان باز خواهند بود. رستوران‌ها و مراکز سرو نوشیدنی بسته می‌شوند و خدمات‌دهی آنها به صورت بیرون‌بر امکان‌پذیر است. خرده‌ فروشی‌های غیرضروری نیز همگی بسته می‌شوند. همچنین هتل‌ها و مهمانخانه‌ها هم تعطیل می‌شوند.

شیوع دوباره کرونا در جهان,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین المللدختر بچه ماسک زده در دوران شیوع کرونا در شهر "دورام" بریتانیا

اعمال محدودیت‌های دقیق‌تر پس از هشدار دانشمندان صورت گرفت. طبق هشدار کارشناسان اگر خانواده‌ها به دورهمی‌های کریسمس خود امیدوار باشند، مهار بیماری در مسیر اشتباه قرار دارد و برای توقف آن اقداماتی جدی مورد نیاز است.

جانسون برای عملکرد کندش در اولین فاز تعطیلات سراسری برای مهار کرونا مورد انتقاد مخالفان سیاسی خود قرار گرفت. این تعطیلات بین ۲۳ مارس تا ۴ جولای (اوایل فروردین تا اواسط تیر) ادامه داشت. نخست وزیر در اواخر ماه مارس به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری و تا اوایل ماه آوریل در آنجا ماندگار شد.

این اقدامات و همسویی آن با اقدامات مشابه در کشورهای آلمان و فرانسه، اقتصاد جهانی را به عمیق‌ترین رکود اقتصادی طی چند ده سال گذشته سوق می‌دهد.

تا کنون بریتانیا از جان باختن ۴۵ هزار ۵۵۵ نفر از بیماران کرونا در طول دوره ۲۸ روزه تست ‌گیری خبر داده است. با این وجود تعداد جان‌باختگان کلی کرونا در این کشور به ۵۸ هزار ۹۲۵ نفر می‌رسد.

براساس آمار دانشگاه جان‌هاپکینز بریتانیا پس از آمریکا، برزیل، هند و مکزیک در جایگاه پنجم کشورهای با آمار بالای جان‌باختگان کرونا در جهان قرار دارد.

بازگشت محدودیت‌های قرنطینه‌ای در بلژیک

مقامات بلژیک از بازگشت محدودیت‌های قرنطینه‌ای در این کشور خبر دادند.

شیوع دوباره کرونا در جهان,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل

به گزارش ایسنا، مقامات بلژیک از بازگشت محدودیت‌های قرنطینه‌ای در این کشور خبر دادند زیرا آخرین آمارها از شیوع کروناویروس نشان می دهد که این کشور هم‌اکنون بالاترین میزان آلودگی را در اروپا دارد.

به فروشگاه ها و مغازه های غیرضروری و مشاغل ارائه دهنده خدمات شخصی مانند آرایشگاه ها دستور داده شده که از روز دوشنبه تا اواسط  ماه دسامبر فعالیت خود را تعطیل کنند. همچنین هر گونه تجمع در محیط های عمومی با حضور بیش از چهار نفر ممنوع است.

سوپرمارکت‌هایی که فروشنده کالاهای اساسی هستند می‌توانند مشتریان را یک‌به‌یک در فروشگاه یا مغازه خود بپزیرند. همچنین تعطیلات پاییزی مدارس تا ۱۵ نوامبر ادامه خواهد داشت.

علاوه بر این، محدودیت‌های شبانه و تعطیلی رستوران‌ ها و کافه ها به قوت خود باقیست.

به گزارش شبکه خبری بی بی سی، در فصل بهار و همزمان با موج نخست همه گیری کووید-۱۹ بلژیک یکی از بالاترین میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری را در جهان تجربه کرد. اکنون این کشور بالاترین میزان ابتلا در اروپا را گزارش کرده و بیش از نیمی از ۲۰۰۰ تخت بخش مراقبتهای ویژه به بیماران کووید-۱۹ اختصاص یافته است.

  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش