به گزارش عصرایران، روزانه بیش از ۲۰ هزار مبتلای جدید در بریتانیا شناسایی میشود. این در حالیست که این کشور بیشترین تعداد جانباختگان از ویروس کووید- ۱۹ در اروپا را دارد. دانشمندان و کارشناسان هشدار دادهاند که تعداد جانباختگان در "بدترین حالت" به بیش از ۸۰ هزار نفر خواهد رسید.
جانسون پس از درز خبر تعطیلیهای سراسری در رسانههای محلی با شتاب در یک کنفرانس خبری در "داونینگ استریت" (lمحل ساختمان نخستوزیری بریتانیا) حاضر شد و گفت که قرنطینه و تعطیلات یک ماهه انگلیس یک دقیقه پس از نیمه شب پنجشنبه پیش رو آغاز شده و تا ۲ دسامبر (۱۲ آذر) ادامه دارد.
رویترز در این باره نوشت: در یکی از طاقتفرساترین محدودیتهای تاریخ صلح بریتانیا، افراد تنها برای دلایل مشخص مانند تحصیل، کار، ورزش، خرید ضروریات و دارو یا مراقبت از افراد آسیبپذیر قادر به ترک خانههای خود هستند.
جانسون در کنار "کریس ویتی" مشاور ارشد پزشکی دولت و "پاتریک والانس" مشاور ارشد علمی خود گفت: "اینک زمان اقدام و عمل است و هیچ گزینه جایگزینی وجود ندارد".
دولت در این زمان طرح کمکی دستمزد و هزینه را برای اطمینان از وضعیت کارگرانی که در دوره تعطیلات و قرنطینه سراسری در انگلستان بیکار میشوند را فعال و احیا خواهد کرد. براساس این طرح کارگران قادر به دریافت ۸۰ درصد از حقوق خود خواهند بود.
جانسون افزود: فروشگاههای ضروری، مدارس و دانشگاهها همچنان باز خواهند بود. رستورانها و مراکز سرو نوشیدنی بسته میشوند و خدماتدهی آنها به صورت بیرونبر امکانپذیر است. خرده فروشیهای غیرضروری نیز همگی بسته میشوند. همچنین هتلها و مهمانخانهها هم تعطیل میشوند.
اعمال محدودیتهای دقیقتر پس از هشدار دانشمندان صورت گرفت. طبق هشدار کارشناسان اگر خانوادهها به دورهمیهای کریسمس خود امیدوار باشند، مهار بیماری در مسیر اشتباه قرار دارد و برای توقف آن اقداماتی جدی مورد نیاز است.
جانسون برای عملکرد کندش در اولین فاز تعطیلات سراسری برای مهار کرونا مورد انتقاد مخالفان سیاسی خود قرار گرفت. این تعطیلات بین ۲۳ مارس تا ۴ جولای (اوایل فروردین تا اواسط تیر) ادامه داشت. نخست وزیر در اواخر ماه مارس به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بستری و تا اوایل ماه آوریل در آنجا ماندگار شد.
این اقدامات و همسویی آن با اقدامات مشابه در کشورهای آلمان و فرانسه، اقتصاد جهانی را به عمیقترین رکود اقتصادی طی چند ده سال گذشته سوق میدهد.
تا کنون بریتانیا از جان باختن ۴۵ هزار ۵۵۵ نفر از بیماران کرونا در طول دوره ۲۸ روزه تست گیری خبر داده است. با این وجود تعداد جانباختگان کلی کرونا در این کشور به ۵۸ هزار ۹۲۵ نفر میرسد.
براساس آمار دانشگاه جانهاپکینز بریتانیا پس از آمریکا، برزیل، هند و مکزیک در جایگاه پنجم کشورهای با آمار بالای جانباختگان کرونا در جهان قرار دارد.
بازگشت محدودیتهای قرنطینهای در بلژیک
مقامات بلژیک از بازگشت محدودیتهای قرنطینهای در این کشور خبر دادند.
به گزارش ایسنا، مقامات بلژیک از بازگشت محدودیتهای قرنطینهای در این کشور خبر دادند زیرا آخرین آمارها از شیوع کروناویروس نشان می دهد که این کشور هماکنون بالاترین میزان آلودگی را در اروپا دارد.
به فروشگاه ها و مغازه های غیرضروری و مشاغل ارائه دهنده خدمات شخصی مانند آرایشگاه ها دستور داده شده که از روز دوشنبه تا اواسط ماه دسامبر فعالیت خود را تعطیل کنند. همچنین هر گونه تجمع در محیط های عمومی با حضور بیش از چهار نفر ممنوع است.
سوپرمارکتهایی که فروشنده کالاهای اساسی هستند میتوانند مشتریان را یکبهیک در فروشگاه یا مغازه خود بپزیرند. همچنین تعطیلات پاییزی مدارس تا ۱۵ نوامبر ادامه خواهد داشت.
علاوه بر این، محدودیتهای شبانه و تعطیلی رستوران ها و کافه ها به قوت خود باقیست.
به گزارش شبکه خبری بی بی سی، در فصل بهار و همزمان با موج نخست همه گیری کووید-۱۹ بلژیک یکی از بالاترین میزان مرگ و میر ناشی از این بیماری را در جهان تجربه کرد. اکنون این کشور بالاترین میزان ابتلا در اروپا را گزارش کرده و بیش از نیمی از ۲۰۰۰ تخت بخش مراقبتهای ویژه به بیماران کووید-۱۹ اختصاص یافته است.
- 17
- 2