دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۲:۵۳ - ۱۳ آبان ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۸۰۰۷۲۹
بین الملل

اخبار انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰

ترامپ: باخت برایم سخت است/ ایندیپندنت: بایدن برتری خود را در چند ایالت از دست داده است

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل
نظرسنجی‌های انتخاباتی در آخرین شب پیش از موعد نهایی انتخابات آمریکا، بر این باورند که بایدن همچنان با ۸.۴ درصد پیشتاز این رقابت است.

به گزارش ایرنا، در میانگین نظرسنجی های انجام شده که در تارنمای ۵۳۸ منتشر شده است، بایدن برتری خود را با ۵۱.۴ درصد دربرابر دونالد ترامپ با ۴۳.۴ درصد حفظ کرده است.

در این نظرسنجی ها، برای بایدن از یک درصد تا ۱۲ درصد بیشتر از ترامپ دیده میشوند که البته این میانگین در سطح ملی است.

ولی وضعیت در ایالت های سرنوشت ساز و نبرد انتخاباتی به این شرح است:

آریزونا:

بایدن با داشتن میانگین ۴۸.۷ درصد دربرابر ترامپ با ۴۶.۱ درصد، حدود ۲.۶ درصد پیش است.

فلوریدا:

بایدن در این ایالت موافقت ۴۹.۱ درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی را کسب کرده است در حالیکه این رقم برای ترامپ ۴۶.۶ درصد یعنی اختلاف ۲.۵ درصد است.

جورجیا:

نامزد حزب دموکرات در جورجیا رقابت بسیار تنگاتنگی را با رقیب جمهوریخواه خود دارد اما با داشتن ۴۸.۵ درصد در برابر ۴۷.۴ درصد و با اختلاف ۱.۲ درصد، جلوتر دیده می شود.

میشیگان:

در این ایالت، بایدن با ۵۱.۲ درصد از ترامپ با ۴۳.۲ درصد با اختلاف ۷.۹ درصد، بالاتر ایستاده است.

مینه سوتا:

بایدن در این ایالت چرخشی، ۵۱.۸ درصد نظر مثبت را به خود اختصاص داده است در حالیکه ترامپ از موافقت ۴۲.۷ درصدی برخوردار است. میانگین اختلاف در این ایالت، ۹.۲ درصد اعلام شده است.

نوادا:

در این ایالت غربی، نامزد دموکرات ۴۹.۷درصد نظرسنجی ها را کسب کرده و رئیس جمهوری فعلی، از نظر مثبت ۴۴.۴درصدی برخوردار است و به این ترتیب، از بایدن ۵.۳ درصد عقب تر است.

کارولینای شمالی:

رقابت در این ایالت هم به شدت تنگاتنگ است. بایدن تا به حال ۴۸.۹ درصد موافقت نظرسنجی ها را گرفته و ترامپ هم ۴۷.۱ درصد را تصاحب کرده است. اختلاف این ۲ نامزد در این ایالت شرقی ۱.۸ درصد است.

پنسیلوانیا:

شاید هیچ ایالتی به اندازه پنسیلوانیا در این دوره، شاهد کشمکش دو طرف نبوده و هر کدام در تلاش برای تصاحب آرای بیشتر این ایالت بوده اند.

با این وجود نظرسنجی ها از برتری بایدن با ۵۰.۲ درصدی در مقابل ۴۵.۶ درصد شانس ترامپ حکایت دارند. از این رو ، اختلاف در این ایالت اگرچه نسبت به روزهای گذشته کمتر شده است اما در عدد ۴.۷ درصد ایستاده است.

بیشتر بخوانید:

تگزاس:

وضعیت در این ایالت قرمز، هم چنان به نفع جمهوریخواهان است به گونه ای که ترامپ ۴۸.۶ درصد نظر مثبت مشارکت کنندگان نظرسنجی را بخود اختصاص داده و سهم بایدن با ۱.۱ درصد اختلاف، ۴۷.۴ درصد است.

ویسکانسین:

این ایالت چرخشی هم نشان از آن دارد که بایدن در نظرسنجی ها با ۵۲.۱ درصد و با اختلاف ۸.۴ درصدی از ترامپ با ۴۳.۷ درصد جلوتر است.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل

نخستين آراى شمارش شده در آمريكا؛ مجموع آرا در يك روستا

٥ راى

بايدن ٥ راى

ترامپ: صفر

ديكس ويل ناچ بخش كوچكى در نيوهمپشاير ، هميشه به جمهوريخواهان راى داده است.

اين بار از پنج راى كه از طريق پست داده اند ، هر پنج راى به بايدن است.

جدیدترین نقشه آرای الکترال

بایدن ۲۱۶ رای بالقوه الکترال  و ترامپ ۱۲۵ رای بالقوه الکترال را در اختیار دارند.

آرای الکترال ۱۲ ایالت به دلیل نزدیک بودن آرای نظرسنجی‌ها مشخص نیست که این امر به پیچیدگی انتخابات امسال می‌افزاید.

برای رئیس جمهور شدن در آمریکا نیاز به ۲۷۰ رای الکترال است.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل

دومین نتیجه رسمی انتخابات آمریکا/ ترامپ در روستایی کوچک در نیوهمپشایر ۱۶ بر ۵ پیروز شد

در «میلسفیلد» نیوهمپشایر، صندوق‌های رای در اولین دقایق بامداد امروز باز شد. براساس آن، ترامپ در آنجا با ۱۶ رای به پیروزی رسید و بایدن پنج رای به دست آورد. قوانین انتخاباتی در نیوهمپشایر به مناطقی با کمتر از ۱۰۰ سکنه اجازه می‌دهد تا حوزه‌های اخذ رای را نیمه شب باز کنند و بعد از آنکه همه رای‌دهندگان ثبت نامی رای دادند، شعب را ببندند.

جدیدترین نظرسنجی در ایالت‌های تاثیرگذار/ بایدن در فلوریدا اندکی برتری دارد؛ دو نامزد در کارولینای شمالی و آریزونا شانه به شانه هستند

ایسنا نوشت: دو نامزد روز دوشنبه، به طرز خستگی‌ناپذیری باز هم به ایالت‌های حساس و کلیدی چون پنسیلوانیا، کارولینای شمالی، ویسکانسن، میشیگان و اوهایو رفتند تا بلکه تعداد معدودی از رای‌دهندگانی را که هنوز مردد یا بی‌میل به رای دادن هستند، به اردوی خود جذب کنند.

یک هفته پیش نظرسنجی رویترز-ایپسوس نشان می‌داد که دونالد ترامپ و جو بایدن در سه ایالت فلوریدا، کارولینای شمالی و آریزونا به لحاظ آماری برابر هستند.

آخرین نظرسنجی ملی رویترز-ایپسوس ساعاتی پیش از انتخابات نشان می‌دهد که بایدن در میان تمام رای‌دهندگان احتمالی اکثریت دارد؛ ۵۲ درصد گفتند که از او حمایت می‌کنند و ۴۴ درصد قصد دارند به ترامپ رای بدهند.

این نظرسنجی ملی از ۲۹ اکتبر تا دوم نوامبر از ۱۳۳۳ فرد بزرگسال شامل ۹۱۴ رای‌دهنده احتمالی انجام شده است. این نظرسنجی، یک بازه معتبر ۴ درصدی دارد.

رویترز-ایپسوس همچنین از رای‌دهندگان احتمالی در شش ایالت فلوریدا، آریزونا، کارولینای شمالی، میشیگان، ویسکانسین و پنسیلوانیا نظرسنجی کردند. این ایالات نقش مهمی در پیروزی بایدن یا پیروزی ترامپ ایفا می‌کنند.

در فلوریدا (نظرسنجی ۲۷ اکتبر تا اول نوامبر) نشان می‌دهد، ۵۰ درصد بایدن و ۴۶ درصد ترامپ را انتخاب کردند. نظرسنجی پیش از آن نشان می‌داد، بایدن ۴۹ درصد به ۴۷ درصد از ترامپ جلوتر است و این عملا به معنی تساوی است چون حاشیه آن در بازه معتبر این نظرسنجی است.

۴۱ درصد گفتند که رای داده‌اند. ۴۷ درصد گفتند بایدن در مدیریت کرونا بهتر عمل می‌کند و ۴۴ درصد عملکرد ترامپ را تایید کردند. ۵۳ درصد گفتند ترامپ در مدیریت اقتصادی بهتر است و ۴۲ درصد هم بایدن را ترجیح دادند.

در آریزونا (نظرسنجی ۲۷ اکتبر تا اول نوامبر)، ۴۹ درصد بایدن و ۴۷ درصد ترامپ را انتخاب کردند و این عملا به معنی تساوی است چون حاشیه آن در بازه معتبر این نظرسنجی است.

یک نظرسنجی پیش از آن هم یک رقابت به لحاظ آماری برابر را نشان می‌داد و ۴۸ درصد بایدن و ۴۶ درصد از ترامپ طرفداری کردند. ۴۹ درصد گفتند که رای داده‌اند. ۴۹ درصد گفتند بایدن در مدیریت پاندمی کرونا عملکرد بهتری خواهد داشت و ۴۱ درصد هم چنین نظری درباره ترامپ داشتند. ۵۲ درصد مدیریت اقتصادی ترامپ را بهتر دانستند و ۴۲ درصد هم بایدن را انتخاب کردند.

در کارولینای شمالی (نظرسنجی ۲۷ اکتبر تا اول نوامبر)، ۴۹ درصد بایدن و ۴۸ درصد ترامپ را انتخاب کردند. این عملا به معنی تساوی است چون حاشیه آن در بازه معتبر این نظرسنجی است، درست مانند نظرسنجی پیش از آن که درصدهای بایدن و ترامپ را ۴۹ به ۴۸ درصد نشان می‌داد.

۴۳ درصد گفتند رای داده‌اند. ۴۹ درصد گفتند بایدن عملکرد بهتری در مدیریت پاندمی کرونا خواهد داشت و ۴۳ درصد هم ترامپ را انتخاب کردند. در بحث مدیریت اقتصادی هم ۵۱ درصد ترامپ و ۴۳ درصد هم بایدن را بهتر دانستند.

در نظرسنجی میشیگان (۲۷ اکتبر تا اول نوامبر)، ۵۲ درصد بایدن و ۴۲ درصد ترامپ را انتخاب کردند. یک هفته پیش از آن، بایدن ۵۲ درصد به ۴۳ درصد بود.

۳۷ درصد از بزرگسالان گفتند که رای داده‌اند. در بحث مدیریت پاندمی، ۵۲ درصد بایدن و ۴۰ درصد ترامپ را ترجیح دادند. ۴۸ درصد گفتند مدیریت اقتصادی ترامپ بهتر است و ۴۴ درصد هم بایدن را انتخاب کردند.

در ویسکانسین (نظرسنجی ۲۷ اکتبر تا اول نوامبر)، ۵۳ درصد بایدن و ۴۳ درصد ترامپ را انتخاب کردند. بایدن یک هفته پیش از آن، ۵۳ درصد به ۴۴ درصد بود.

۴۱ درصد از شرکت‌کنندگان گفتند که رای داده‌اند. در بحث مدیریت پاندمی، ۵۲ درصد به بایدن و ۳۸ درصد به ترامپ رای دادند. ۴۷ درص مدیریت اقتصادی ترامپ را بهتر دانستند و ۴۵ درصد هم چنین نظری درباره بایدن داشتند.

در نظرسنجی از پنسیلوانیا (۲۷ اکتبر تا اول نوامبر)، ۵۱ درصد از بایدن و ۴۴ درصد از ترامپ هواداری کردند. نتایج بایدن یک هفته پیش از آن، ۵۰ درصد به ۴۵ درصد بود.

۲۵ درصد گفتند که رای داده‌اند. در بحث مدیریت پاندمی، بایدن و ترامپ ۵۱ درصد به ۴۰ درصد شدند. ۴۸ درصد مدیریت اقتصادی ترامپ را بهتر دانستند و ۴۶ درصد هم بایدن را انتخاب کردند.

‏رای گیری حضوری در انتخابات آمریکا آغاز شد 

با باز شدن صندوق‌های رای‌گیری در ایالت ورمونت، انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا رسماً آغاز شد.

بیشتر بخوانید:

بایدن: احساس پیروزی دارم

جو بایدن شامگاه دوشنبه در گردهمایی انتخاباتی خود در پیتسبورگ، جایی که نخستین برنامه انتخاباتی خود را در آوریل ۲۰۱۹ از همین شهر آغاز کرد، این مطلب را مطرح ساخت.

وی با بیان اینکه "پیام من ساده است"، ادامه داد: قدرت تغییر در این کشور در دستان شما است، تلاش‌های دونالد ترامپ برای من اهمیت ندارد، هیچ چیزی نمی‌تواند مانع رای دادن مردم این کشور شود. تمام.

نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: امروز بیش از زمانی که در ۲۹ سالگی انتخاب شدم، نسبت به آینده آمریکا خوش‌بین‌تر هستم.

بایدن اظهار کرد: قول می‌دهم برای کسانی که به من رای نداده‌اند هم همچون کسانی که این کار را کرده‌اند، به سختی کار کنم. این کار رئیس جمهوری ایالات متحده است. وظیفه مراقبت و بهبودی برای همه، شغل رئیس جمهوری است. پس لطفا رای بدهید. شخصیت کشور رای‌گیری می‌شود.

وی تاکید کرد: ای مردم، هر کسی می‌داند که دونالد ترامپ کیست. بیایید به آنها نشان دهیم ما چه کسانی هستیم. ما امید را بر ترس، اتحاد را بر تفرقه، علم را بر تخیل و حقیقت را بر دروغ، دروغ پس از دروغ انتخاب می‌کنیم. بیایید عزت و نجابت را به کاخ سفید برگردانیم.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل

ترامپ: اگر شمارش آرای پستی تا چند روز بعد از روز رای گیری ادامه یابد، تقلب حتمی است

دونالد ترامپ باز هم به آرای پستی حمله کرد. وی که در پنسیلوانیا- یکی از ۵ ایالت کلیدی در انتخابات آمریکا- سخنرانی می‌کرد مسئولان این ایالت را تهدید کرد اگر شمارش آرای پستی سه روز بعد از روز انتخابات – سه‌شنبه- هم ادامه پیدا کند، دادگاه عالی را وارد میدان خواهد کرد چون حتماً تقلب صورت گرفته است.

پلوسی: اگر مشکلی به وجود آید، برای انتخاب رئیس جمهور آماده‌ام

نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه‌ای با رادیوی عمومی ملی (NPR) گفت: وقتی موضوع شمارش آرا مطرح می‌شود، خیلی خوب می‌دانیم که قانون چیست و برتری نقش کنگره به ویژه مجلس نمایندگان چیست.

اگر انتخابات ریاست جمهوری از طریق آرای انتخاباتی یک پیروز مشخص را ارائه ندهد، آن وقت تصمیم گیری درخصوص رئیس جمهور بعدی آمریکا برعهده مجلس نمایندگان خواهد بود.

پلوسی گفت: ما آماده هستیم. ما آماده شده‌ایم. از آنجایی که شاهد بی‌مسئولیتی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و بی‌احترامی‌هایش به قانون اساسی، دموکراسی‌مان و درستی انتخابات‌مان بوده‌ایم، مدتی است که برای این مساله آماده هستیم.

بیشتر بخوانید:

۱۰۰ میلیون رأی زودهنگام در انتخابات آمریکا/ رکورد تاریخی انتخابات ۲۰۲۰ پیش ازسوت آغاز

در آخرین ساعات شب ۲ نوامبر ۲۰۲۰ به وقت نیویورک - صبح روز ۱۳ آبان ۹۹- بنابر اعلام وب‌سایت پروژه انتخابات آمریکا تاکنون بیش ۹۸/۷ میلیون رأی‌دهنده آمریکایی در رأی‌گیری زودهنگام (غیرحضوری و حضوری) شرکت کرده‌اند که این رقم معادل ۷۱/۶ درصد یا بیش از دوسوم کل آرای انتخابات سال ۲۰۱۶ را تشکیل می‌دهد.

در میان این ۹۸/۷ میلیون آرای زودهنگام، حدود ۳۵/۷ میلیون رأی بصورت حضوری و نزدیک به ۶۳ میلیون رأی بصورت غیرحضوری (ایمیلی یا پستی) ثبت شده است.

نزدیک به ۴۸ میلیون از ثبت‌نام کنندگان در انتخابات زودهنگام به لحاظ وابستگی حزبی شرایط مشخصی دارند؛ دموکرات‌ها حدود ۲۱/۶ میلیون ثبت نام -معادل ۴۵/۱ درصد- از کل ثبت‌نامی‌ها و جمهوری خواهان حدود ۱۴/۶ میلیون -معادل ۳۰/۵ درصد از کل ثبت‌نامی‌ها را تشکیل داده اند.

تلاش جمهوری‌خواهان برای ابطال ۱۲۷ هزار رأی ناکام ماند

فارس نوشت: یک قاضی فدرال در آمریکا تلاش جمهوری‌خواهان برای ابطال ۱۲۷ هزار رأی را که به دلیل کرونا به روشی جدید اخذ شده بودند ناکام گذاشت.

حزب جمهوری‌خواه در شکایتی مدعی شده بود اقدام برخی از شهروندان در دادن رأی بدون خروج از خودرو و حضور در داخل ساختمان محل رأی‌گیری غیرقانونی بوده و این آرا باید باطل شوند.

یک قاضی فدرال در ایالت تگزاس این شکایت حزب جمهوری‌خواه را رد کرد و تلاش آنها برای ابطال آرا را ناکام گذاشت.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل

۲۲:۵۰ ۱۳ آبان ماه ۹۹

ستاد انتخاباتی بایدن: می‌توانیم بدون برنده شدن در برخی ایالت‌های کلیدی پیروز شویم

«جان او مالی دیلون» از مقام‌های ستاد انتخاباتی جو بایدن به خبرنگاران گفت نامزد حزب دموکرات مسیرهای متعددی برای کسب ۲۷۰ آرای الکترال لازم و پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا دارد.

او گفت بایدن بدون پیروز شدن در ایالت‌های خاکستری فلوریدا یا پنسیلوانیا هم می‌تواند در انتخابات پیروز شود. (فلوریدا و پنسیلوانیا در انتخابات سال ۲۰۱۶ به دونالد ترامپ رأی دادند. ) دیلون تصریح کرد ترامپ مسیر سخت‌تری برای غلبه بر برتری بایدن از لحاظ کسب آرای الکترال در ایالت‌ها پیش رو دارد.

۲۲:۴۲ ۱۳ آبان ماه ۹۹

ادعای یک سایت نظرسنجی: احتمالاً بایدن برتری خود را در چند ایالت از دست داده

ایندیپندنت نوشت: وبسایت RealClearPolitics که نظرسنجی ها را گردآوری و تحلیل می کند ادعا کرد احتمالاً بایدن برتری خود در آیووا، جورجیا، كارولینای شمالی و اوهایو را از دست داده است.

بر اساس میانگین نظرسنجی منتشر شده توسط RealClearPolitics ، برتری جو بایدن در چهار حالت اصلی چرخش از بین رفته است. این سایت ادعا کرد ، در آیووا ، جورجیا ، کارولینای شمالی و اوهایو ، دونالد ترامپ پیشتاز است ولی بایدن همچنان ۷/۷ درصد در کشور برتری دارد و در ایالت های آریزونا و فلوریدا ۰/۰۹ درصد و در پنسیلوانیا ۱.۲ درصد از رقیب خود پیش است.

۲۱:۵۷ ۱۳ آبان ماه ۹۹

ترامپ: باخت برایم سخت است

رئیس جمهور آمریکا روز سه‌شنبه در سخنرانی در جمع اعضای ستاد انتخاباتی خود مدعی شد که پیروزی‌اش باعث وحدت آمریکا می‌شود و تاکید کرد که باخت در این انتخابات برای وی سخت است.

ترامپ پیش‌بینی کرد که امروز پیروزی بزرگی در تگزاس بدست خواهد آورد اما تاکید کرد که نتایج انتخابات در پنسیلوانیا و فلوریدا بسیار با اهمیت است. ترامپ در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد که نباید اعلام نتیجه انتخابات برای چند روز به تأخیر بیفتد. چون ممکن است اتفاقات بدی در رای‌گیری از طریق صندوق پستی بیفتد.

۲۱:۵۲ ۱۳ آبان ماه ۹۹

دستور قاضی فدرال به اداره پست: آراء پستی را سریعا تحویل دهید

نشریه هیل نوشت: قاضی فدرال به اداره پست ایالات متحده دستور داد آراء پستی را سریعا تحویل دهند چرا که ضرب الاجل پذیرش این آراء نزدیک است.

۲۰:۵۳ ۱۳ آبان ماه ۹۹

آماده باش گارد ملی آمریکا در ایالت فلوریدا

رسانه‌های آمریکایی از استقرار یگان‌هایی از گارد ملی آمریکا در شیکاگو، فیلادلفیا و فلوریدا به‌منظور مقابله با ناآرامی‌های مرتبط با انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خبر دادند.

۲۰:۵۱ ۱۳ آبان ماه ۹۹

نخستین نتایج آرا در آمریکا؛ ترامپ ۱۶، بایدن ۱۰

تا این لحظه فقط ۲۶ رای در سراسر ایالات متحده شمارش و نتیجه رسمی آن اعلام شده است. از این تعداد، ۱۶ نفر به ترامپ جمهوریخواه رای داده‌اند و انتخاب ۱۰ نفر هم بایدن دموکرات بوده است.

۲۰:۳۷ ۱۳ آبان ماه ۹۹

سی‌ان‌ان از احتمال عدم شمارش برخی آرای پستی خبر داد

شبکه خبری سی‌ان‌ان به استناد اسناد جدید گزارش داده عملکرد اداره پست آمریکا در انتقال به موقع آرای پستی به مراکز انتخاباتی برای پنجمین روز متوالی کاهش یافته است.

۲۰:۳۲ ۱۳ آبان ماه ۹۹

بیل و هیلاری کلینتون در انتخابات شرکت کردند

بیل کلینتون در توئیترش نوشت: بسیار مفتخریم که من و هیلاری در انتخابات شرکت کردیم و بایدن و هریس را انتخاب کردیم. آنها خستگی ناپذیر برای بهبود بخشیدن به اختلافات ما و ساختن آینده ای بهتر برای همه ما تلاش خواهند کرد. اگر هنوز رأی نداده اید، امروز رأی دهید!

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل

۲۰:۳۰ ۱۳ آبان ماه ۹۹

ملانیا ترامپ تک و تنها در فلوریدا رای داد!

ملانیا ترامپ، همسر دونالد ترامپ شخصاً و تنها در ایالت فلوریدا رای داد. این در حالی است که خود ترامپ چند روز پیش رای خود را به صورت زودهنگام در صندوق انداخت و هم‌اکنون در کاخ سفید در واشنگتن حضور دارد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل

۱۹:۵۰ ۱۳ آبان ماه ۹۹

پیشتازی بایدن در ۶ ایالت تعیین‌کننده

به گزارش سی‌ان‌بی‌سی جو بایدن در شش ایالت تعیین‌کننده که ترامپ هدف قرار داده بود با اختلاف اندکی نسبت به ترامپ اکثریت آرا را در اختیار دارد. آریزونا،فلوریدا، میشیگان، کارولینای شمالی، پنسیلوانیا و ویسکانسین این شش ایالت هستند

۱۸:۴۰ ۱۳ آبان ماه ۹۹

زمان اعلام نتایج انتخابات در ایالت های مختلف

آکسیوس نوشت: مسئولان انتخابات در جورجیا و کارولینای شمالی ابراز اطمینان کردند که می توانند در شب انتخابات یا روز بعد نتایج واضح (اما غیرنهایی) انتخابات را اعلام کنند. ایالت های آریزونا، فلوریدا و تگزاس از ارائه جدول زمانی تخمینی برای اعلام نتایج خودداری کردند، زیرا انتخابات در هریک از شهرستان های این ایالت ها متفاوت است و زمان دریافت آراء پستی دیررس مشخص نیست. البته هر سه ایالت شمارش آراء پستی دریافت شده را آغاز کرده اند. میشیگان و پنسیلوانیا ممکن است حداقل تا جمعه نتایج انتخابات را اعلام نکنند.

۱۸:۲۴ ۱۳ آبان ماه ۹۹

رکوردی دیگر در رای گیری؛ پیشی گرفتن آرای چهار ایالت از آرای کل سال ۲۰۱۶

نشریه هیل نوشت: حداقل در چهار ایالت تعداد آراء اخذ شده قبل از روز انتخابات از میزان کل مشارکت در سال ۲۰۱۶ بیشتر بوده است.

۱۷:۳۰ ۱۳ آبان ماه ۹۹

دموکرات‌ها در صورت پیروزی ترامپ بار دیگر او را استیضاح خواهند کرد

یکی از فعالان دموکراتیک به «بیزینس اینسایدر» گفت در صورت پیروزی ترامپ، دموکرات‌ها یک استیضاح دیگر را در نظر خواهند گرفت.

۱۷:۲۰ ۱۳ آبان ماه ۹۹

بایدن ۱۰.۹ درصد جلوتر است

لس آنجلس تایمز نوشت: بر اساس نظرسنجی USC Daybreak، که به صورت روزانه آپدیت می شود، جو بایدن با ۱۰.۹ درصد پیشتاز رقابت است.

  • 15
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش