پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۲۰:۰۳ - ۰۵ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۱۰۵۲
خاورمیانه

واکنش‌ها به مرگ ابوبکر البغدادی/ ماکرون: پس از کشته شدن البغدادی، اولویت شکست داعش است

ابوبکر البغدادی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,خاورمیانه
خبر به هلاکت رسیدن ابوبکر البغدادی واکنش های کشورهای جهان را در پی داشت.

منابع خبری به شبکه ان بی سی گفتند که نیرو‌های آمریکا در شمال غرب سوریه در عملیاتی ابوبکر بغدادی رهبر داعش را «هدف حمله‌ای مرگبار» قرار دادند.

این منابع اعلام کردند که آزمایش‌های پزشکی قانونی در حال انجام است، اما مقام‌های آمریکا معتقدند که بغدادی در بین کشته شده‌ها قرار دارد.

طبق نوشته ان بی سی، نیرو‌های عملیات ویژه آمریکا، رهبر داعش را نیمه شب گذشته در نزدیکی روستای باریشا در استان ادلب سوریه در عملیاتی با حضور هلی‌کوپترها، جت‌ها و پهپاد‌های نظامی آمریکایی هدف قرار دادند.

طبق این گزارش و به نقل از منابع ان بی سی، آمریکا در این عملیات اقدام به حمله هوایی کرد و در پی آن و پس از فرود نیروها، اقدام به جمع آوری اطلاعات کرد. در این عملیات تعدادی دیگر نیز کشته شدند.

بسیاری از شخصیت ها و کشورهای جهان به مرگ رهبر داعش واکنش نشان دادند.

ماکرون: پس از کشته شدن البغدادی، اولویت شکست داعش است

«امانوئل ماکرون»، رئیس جمهور فرانسه در واکنش به هلاکت «ابوبکر بغدادی»، سرکرده گروه تروریستی داعش، در حساب کاربری  خود در توئیتر اعلام کرد که جنگ با تروریست همچنان ادامه خواهد داشت.

به گفته ماکرون، کشته شدن «ابوبکر البغدادی» ضربه محکمی به داعش بوده اما این ضربه تنها یکی از مراحل به شمار می‌آید.

رئیس جمهور فرانسه در ادامه همچنین اظهار داشت که پس از کشته شدن البغدادی، اولویت بعدی شکست داعش است.

اعلام محل هلاکت ابوبکربغدادی از سوی وزیر خارجه آمریکا

«مایک پمپئو»، وزیر خارجه آمریکا در واکنش به هلاکت «ابوبکر بغدادی»، سرکرده گروه تروریستی داعش، این واقعه را رویدادی بسیار بزرگ برای آمریکا عنوان کرد.

وزیر خارجه آمریکا در عین حال مدعی شده که همکاری این کشور با ائتلاف بین‌المللی ضدداعش همچنان پس از قتل البغدادی ادامه خواهد داشت.

پمپئو همچنین قتل ابوبکر بغدادی را در منطقه‌ای واقع در شمال فرب سوریه در جریان عملیات شب گذشته عنوان کرد.

ربیعی: تروریسم در خاورمیانه و شمال آفریقا زاییده سیاست‌های آمریکاست

علی ربیعی سخنگوی دولت در واکنش به خبر هلاکت ابوبکر بغدادی توسط آمریکا طی مطلبی در فضای مجازی تاکید کرد: ایران در خط مقدم مبارزه با تروریسم با طرح جهان عاری از خشونت و مبارزه با افراط گرایی در عرصه بین‌المللی جزو پیشتازان مقابله با داعش و مدافع رویکرد دیپلماتیک، استراتژیک و ایدئولوژیک با داعشیسم قرار دارد.

وی در ادامه آورده است: آمریکا تلاش میکند گفتمان تمدن را به انحصار خود در آورد و لشکرکشی‌ها و تحریم‌های  ظالمانه را به مثابه بخشی از نبرد با تروریسم بازنمایی کند. در صورتی که تروریسم در خاورمیانه و شمال آفریقا زاییده سیاست‌های نظامی، نفت‌خواری و حمایت استبداد آمریکاست.

ربیعی افزوده است: بنیاد داعشیسم با بمب و خمپاره از بین نخواهد رفت و هنوز نمو و نمود دارد. نمو با پترودلارهای منطقه‌ای و نمود با تفکر تکفیری. باید این دو منبع خشکانده شود. هلاکت بغدادی پایان نماد تروریسم تزریقی-تخریبی است؛ تزریق تفکر مرگ به بطن جوامع بشری و تخریب تصویر اسلام در افکار عمومی جهان. همانطور که با مرگ بن‌لادن ریشه ترور نخشکید، مرگ بغدادی نیز پایان داعشیسم نخواهد بود.

واکنش مشاور روحانی به کشته شدن ابوبکر البغدادی

حسام الدین آشنا، در توئیتی نوشت: ملاعمر، زرقاوی، بن‌لادن و بغدادی و هزاران تروریست کشته‌شدند، ولی طالبان، القاعده و داعش ریشه در واقعیات فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و رقابت‌های درون منطقه‌ای و برون منطقه‌ای دارند..تا این واقعیات با اراده مشترک مردم و دولت‌های منطقه تغییر نکند، امید چندانی به پایان این جریانات خطرناک نیست.

پاریس: مرگ البغدای بازنشستگی زودهنگام یک تروریست است

فلورانس پارلی وزیر دفاع فرانسه امروز یکشنبه و در واکنش به اعلام هلاکت ابوبکر البغدادی سرکرده تروریست های داعش اعلام کرد: مرگ البغدادی بازنشستگی زودهنگام یک تروریست است.

وزیر دفاع فرانسه در ای خصوص ادامه داد: البته این موفقیت به معنی اتمام کار سازمان تروریستی مذکور نیست.

واکنش جانسون به خبر هلاکت البغدادی

بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس امروز یکشنبه و در واکنش به اعلام هلاکت ابوبکر البغدادی سرکرده تروریست های داعش در پیامی توئیتری ادعا کرد: مرگ بغدادی لحظه مهمی در جنگ ما (!) علیه تروریسم است، اما نبرد علیه شرارت داعش هنوز تمام نشده است.

نخست وزیر انگلیس در این خصوص مدعی شد: ما به همکاری با شرکای مان در ائتلاف برای پیان دادن به اقدامات وحشیانه و جنایت کارانه داعش برای همیشه ادامه می دهیم.

واکنش «رئیس جمهور چچن» به مرگ ابوبکر بغدادی

رمضان قدیروف رئیس جمهوری چچن معتقد است که وقتی که تروریست ها را با عناوین خوب و بد از یکدیگر جدا کنیم، مرگ ابوبکر البغدادی سرکرده گروهک تکفیری- تروریستی داعش باعث هیچ تغییری نمی شود.

رئیس جمهوری منطقه خودمختار چچن  در این خصوص اعلام کرد: آیا ابوبکر بغدادی دوباره کشته شده است؟ بن لادن مُرده است و القاعده زنده است. اگر تروریست ها را به خوب و بد تقسیم کنیم مرگ بغدادی تفاوت چندانی ایجاد نخواهد کرد. پاک کردن کامل سوریه از داعش مهم است.

اشاره برنی سندرز به کردها درواکنش به هلاکت ابوبکربغدادی

«برنی سندرز»، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا  در واکنش به هلاکت «ابوبکر بغدادی»، سرکرده گروه تروریستی داعش، او را فردی تروریست و مسئول قتل‌های وحشتناک عنوان کرد.

برنی سندرز که در حساب کاربری خود در توئیتر به خبر هلاکت البغدادی واکنش نشان می‌داد، همچنین افزود که جنگ علیه داعش بدون شجاعت کردها و دیگر متحدان آمریکا ممکن نبود.

انتقاد پلوسی از ترامپ درباره قتل ابوبکربغدادی

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، در واکنش به هلاکت «ابوبکر بغدادی»، سرکرده گروه تروریستی داعش، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با انتشار بیانیه‌ای از ترامپ به دلیل بی خبر گذاشتن او و دیگر اعضای کنگره درباره هلاکت البغدادی گلایه کرد.

در همین ارتباط، «نانسی پلوسی» در بیانیه خود با استقبال از هلاکت البغدادی، اما گفت: باید به مجلس نمایندگان آمریکا درباره این حمله اطلاع رسانی می‌شد.

به گفته پلوسی روس‌ها پیش از سران برجسته کنگره از عملیات هلاکت البغدادی باخبر شده بودند.

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا همچنین از ترامپ خواسته است تا استراتژی مشخصی را در ارتباط با آن چه «مبارزه با داعش» عنوان شده، ارائه دهد.

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش