دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۵:۲۲ - ۱۱ تير ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۴۰۸۷۳
مجلس

آقاتهرانی: پای طرح ساماندهی پیام رسان‌ها ایستاده‌ایم

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس,مرتضی آقاتهرانی
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: از بیرون کشور بیش از ۱۳۰ هزار پست در رابطه با طرح ساماندهی پیام‌رسان‌ها و فضای مجازی که در دستور کار مجلس است گذاشته شده و با آن مخالفت کرده‌اند و شلوغ کردند؛ چراکه نمی‌خواهند این کار انجام شود، اما پای آن ایستاده‌ایم، کار خود را انجام داده‌ایم و قانون آن را آماده کرده‌ایم، به صحن مجلس می‌بریم و اجرایش خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، مرتضی آقاتهرانی در نشست اعضاء کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اساتید، نخبگان و تشکل‌های فرهنگی و دانشجویی مشهد که شامگاه گذشته، ۱۰ تیرماه، در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، در رابطه با فعالیت‌های کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با ۱۹ نفر آغاز به کار کرده و ما ابتدا اولویت‌بندی کردیم که در این چهارسال چه کارهایی انجام دهیم؛ چراکه نمی‌توانیم همه کارها را همزمان انجام دهیم. ما دو کار را باید در مجلس شورای اسلامی به صورت جدی دنبال کنیم، اول اینکه قانون را خوب بنویسیم و سپس اینکه نظارت انجام دهیم تا قوانین به خوبی عملیاتی و اجرا شود.

وی ادامه داد: باید در برنامه‌ها اولویت‌بندی کنیم و صحبت‌های مقام معظم رهبری، خواسته‌ها و نیازهای مردم را مدنظر قرار دهیم. ۱۹ نماینده حدود ۱۵۰۰ ساعت وقت می‌گذارند تا قانون بنویسند، سپس کمیته تشکیل می‌دهند و آن را در کمیسیون تخصصی بررسی می‌کنند و ۴۵۰۰ ساعت دیگر برای آن وقت می‌گذارند. دیگر چه کار می‌خواهیم کنیم؟ نمی‌توانیم که معجزه کنیم. نباید شلوغ کرد، اما واقعا ایستاده‌ایم و در حال انجام کار هستیم‌.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در رابطه با طرح ساماندهی پیام‌رسان‌ها، تصریح کرد: از بیرون کشور بیش از ۱۳۰ هزار پست در رابطه با طرح ساماندهی پیام‌رسان‌ها و فضای مجازی که در دستور کار مجلس است گذاشته شده و با آن مخالفت کرده‌اند و شلوغ کردند؛ چراکه نمی‌خواهند این کار انجام شود، اما پای آن ایستاده‌ایم، کار خود را انجام داده‌ایم و قانون آن را آماده کرده‌ایم، به صحن مجلس می‌بریم و انجامش خواهیم داد.

وی در پاسخ به انتقادات بابت کمبود بودجه مرتبط با مسائل هنری، گفت: کمیسیون فرهنگی مجلس قسمت‌های مختلفی را دارد که موضوعات هنر بخشی از آن است، اما ما بودجه مسائل فرهنگی و هنری را از ۰/۵ به ۳/۵ درصد افزایش دادیم و تلاش‌های بسیاری برای این موضوع انجام دادیم.

ساماندهی پیام رسان‌ها سال‌هاست که مطالبه همگان است

امیرحسین بانکی‌پور فرد، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در ادامه این جلسه در رابطه با فعالیت‌های کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، گفت: مسائل فرهنگی عرصه عریض و طویلی دارد که نمی‌توان همزمان به تمام قسمت‌های آن وارد شد. هنر، تئاتر، سینما، شعر، مطبوعات، جوانان، زنان و... عرض طویل و عمق حجیمی دارد و کمیسیون فرهنگی اگر می‌خواست در سال اول به تمام آنها بپردازد، برخورد سطحی با آنها انجام می‌شد و باید اولویت‌بندی می‌کردیم، لذا ما برای چهارسال اولویت‌بندی برنامه‌ریزی کردیم تا در چه سالی به چه موضوعاتی بپردازیم.

وی افزود: در یکی از اولین جلسات کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، مجتبی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون، مسئله‌ای در رابطه با سینما را بیان کرد که یک روز راجع به آن صحبت کنیم، اما به این نتیجه رسیدیم که نمی‌شود در موضوعات فرهنگی به صورت تک‌جلسه‌ای ورود کنیم و اگر می‌خواهیم در رابطه با موضوعی مانند سینما صحبت کنیم باید چندماه جلسه بگذاریم و ابعاد مختلف آن را بررسی کنیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در رابطه با طرح مربوط به جمعیت، بیان کرد: در رابطه با طرح جمعیت و خانواده هیچکس نمی‌تواند ادعا کند که نظری داشته و ما نظر او را دریافت نکرده‌ایم، مگر اینکه به ما اطلاع نداده باشد. طرح جمعیت و خانواده هشت سال است که در مجلس مورد بحث قرار می‌گیرد، اما به نتیجه نمی‌رسد. با این حال سعی کردیم آن را در یک سال فعالیت مجلس به نتیجه برسانیم.

وی افزود: طرح جمعیت ۷۴ ماده دارد که به صورت حل مسئله آن را بررسی کردیم و به ۲۱ مسئله رسیدیم و ۷ اولویت اول را دنبال کردیم. موضوع مسکن خانواده اولویت داشت که بررسی شد و تصویب شد تا به افرادی که سه فرزند دارد، زمین ۲۰۰ متری خارج از شهرهای بزرگ، به همراه ۱۵۰ میلیون تومان وام، با تقسیط ۸ ساله ارائه شود.

بانکی‌پور تأکید کرد: طرح ساماندهی پیام رسان‌های فضای مجازی سال‌ها است که مطالبه همگان است و امسال توانستیم آن را به نتیجه برسانیم. همچنین بیشتر از ۲۰ سال است که قانون برای مدیریت صداوسیما وجود نداشته است، اما به دنبال آن هستیم.

وی در پاسخ به سوال یکی از هنرمندان در خصوص اینکه چرا هیچکدام از اعضاء کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در رابطه با تخریب دو سینمای تاریخی مشهد در هفته گذشته و اتفاقات مشابه آن اعلام موضع نکرده‌اند، تصریح کرد: اینکه نماینده مجلس در رابطه با هر اتفاقی اعلام موضع کند و نظر دهد یک آفت است که متاسفانه در دوران‌های مختلف در بین نمایندگان مجلس جا افتاده و بیشتر برای کسب رای بوده است. ما نماینده مردم شده‌ایم تا مسائل را حل کنیم و از اینکه یک حرفی بزنیم تا مردم خوششان بیاید و رسانه‌ای شود باید اجتناب کنیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در رابطه با فرهنگ‌سازی در خصوص موضوع جمعیت و خانواده در فیلم و سریال‌ها، ادامه داد: برای فرهنگ‌سازی ۱۰ درصد بودجه‌های سریال‌های تلویزیونی، فیلم‌های سینمایی و انیمیشن‌ها به حوزه جمعیت و خانواده اختصاص یافته است.

نشست هم‌اندیشی اعضاء کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با نخبگان، اساتید، فعالان تشکل‌های دانشجویی و فرهنگی، با حضور نمایندگان این کمیسیون، مرتضی آقاتهرانی، جواد نیک‌بین، زهره سادات لاجوردی، امیرحسین بانکی‌پور فرد و غلامرضا منتظری شامگاه گذشته، با تاخیر بسیار زیاد نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد که این موضوع موجب کمبود زمان جلسه و نرسیدن زمان به تمام مدعوین برای صحبت شد و انتقاد و اعتراض آن‌ها نسبت به این موضوع را در پی داشت. همچنین این موضوع موجب شد فقط دو نفر از اعضاء کمیسیون فرهنگی مجلس، در حد ۱۰ دقیقه بتوانند به سوالات مدعوین پاسخ دهند.

  • 14
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۱۹
جدیدترین
قدیمی ترین
پول جایی نیست پول نفت هم با این کارها جایی نیست خخخخخ
میشه لطفا توضیح بدید که با خرج چه کسی خود شما در کانادا و آمریکا تحصیل کردید حاج آقا ؟؟ و گرین کارت چطور گرفتید ؟؟ البته که سفرتون هم با خانواده ی محترم بوده اونوقت ما سالها آرزوی یک سفر را داشتیم ؟؟ حالا گرین کارت بماند !!
جناب آقاتهرانی با شش کلاس سواد رفتن مجلس و پای همه چی وایسادن! حاجی یک ذره هم پای پراید ۱۵۰ میلیونی و سوییت ۳۰ متری یک میلیاردی وایسا...
من میگویم طرح بدهیم هر فری با گوشی وارد شبکه پیام رسان شد یا گوشی دوربین دار داشت مستحق این است که گوشیش را گیرند
اصلا چه معنی دارد زنها و دخترها گوشی موبایل دوربین دار داشته باشند و مکالمه تصویری داشته باشند تازه توی شبکه های پیام رسان عضوند
تازه دخترها ارایشگاه میروند و ارایش میکنند و با اینترنت گوشی تو شبکه های اینترنت میروند
بله اینترنت می خواهی چکار پیام رسان بد است شبکه اجتماعی کار گناه است حاجاقا اینها همه بکنار مردم گوشی موبایل دارند که دوربین دارد . با ان عکس و سلفی و کلیپ می گیرند .
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش