دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۴۶ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۷۱۲۸۶
مجلس

نماینده مجلس: مردم به دنبال امیدند، ما گرفتار ماشین گشت ارشادیم/ روزی نیست که خبر ناگواری به گوش مردم نرسد

احمد علیرضابیگی,اظهارات احمد علیرضابیگی
احمد علیرضابیگی می‌گوید: مردم به دنبال امید و پیشرفت هستند و کشور هنوز درگیر ماشین گشت ارشاد است که سرنوشت کشور را دچار مخاطره می‌کند و موضوع تجربه‌ای شده‌ای است که سال‌ها بابت آن زیان و خسارت داده‌ایم

 احمد علیرضابیگی نماینده تبریز به رویداد۲۴ می‌گوید: عصر، عصر انفجار اطلاعات و ارتباطات است. جوانانی که در ایران زندگی می‌کنند با جوانی که در کشور‌های دیگر زندگی می‌کند به واسطه همین ارتباطات با همدیگر مرتبط و به یک نیاز مشترک دست پیدا کرده‌اند و به یک سطح استاندارد از مطالبات خود فکر می‌کنند، بدون اینکه مقدوران کشور خود را بسنجند که چه اندازه‌ای است و چقدر می‌تواند پاسخگوی مطالبات و نیاز‌های آن‌ها باشد.

او می‌گوید: این جوان‌ها باید احساس کنند سیستمی که کشور را اداره می‌کند تلاشش این است که مطالبات آن‌ها را برای دست یافتن به حداقل‌ها مدیریت می‌کند و از همه ظرفیت‌های کشور استفاده می‌شود که آن جوان بتواند برای خود، آینده‌ای را تصور کند. در واقع ما تمام دریاها، جنگل‌ها، منابع نفت و گاز، و معادن را در اختیار یک دولتی قرار می‌دهیم و این جوان‌ها احساس می‌کنند دولت با بهره‌گرفتن از همه این امکانات مادی و معنوی کشور، کورسوی امید را در دل آن‌ها روشن می‌کند و اگر به آنچه فکر می‌کنند، نمی‌توانند دست پیدا کنند، اما حداقل به قدری از آن می‌توانند دسترسی پیدا کنند. در این صورت است که جوان احساس می‌کند مسیر کشور، مسیر بهبود است، اما وقتی این موضوع دیده نمی‌شود، طبیعتاً سبب ناامیدی و سرخوردگی می‌شود. نکته دیگر اینکه این جوان‌ها خود را با کشور‌های دیگر قیاس می‎کنند و معتقد هستند اگر به نصف خواسته‌هایمان دست پیدا نمی‌کنیم، حداقل به یک دهم آن دست پیدا کنیم. ما صاحب این همه ثروت و امکانات هستیم و این همه متخصص داریم، چرا این حداقل‌ها برای زندگی و امیدواری آینده ما ایجاد نمی‌شود که نتیجه این افکار مهاجرت می‌شود.

علیرضابیگی می‌گوید: در واقع اگر مهاجرت نخبگان دست کم گرفته شود و به آن توجه نشود، اثر خود را در سطوح پایین‌تر نشان می‌دهد. این جوان‌ها و نوجوان‌ها تصور می‌کنند آینده ما هم قرار است مثل کسانی شود که کشور را ترک کرده‌اند، بنابراین زمانی که هیچ کورسوی امیدی حس نمی‌شود که قرار است تغییراتی ایجاد شود، نتیجه همین می‌شود. مردم به دنبال امید و پیشرفت هستند و کشور هنوز درگیر ماشین گشت ارشاد است که سرنوشت کشور را دچار مخاطره می‌کند و موضوع تجربه‌ای شده‌ای است که سال‌ها بابت آن زیان و خسارت داده‌ایم، وضع همین است که هست. کدام عقل سلیمی به ما اجازه می‌دهد دوباره تجربه‌ای که قبلاً تجربه کرده‌ایم را دوباره تجربه کنیم.

عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور با اشاره به درگذشت مهسا امینی می‌گوید: دولتی، جلوی اجرای همین مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی یعنی موضوع گشت ارشاد را می‌گیرد و دولت دیگری دوباره آن را تجویز و ابلاغ می‌کند. قضیه‌ای که در قانون عفاف و حجاب مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی آمده، بحثی که برای نیروی انتظامی مطرح شده، صرفاً پایش است و پایش به منزله دستگیری و الزاماتی از این دست نیست.

صحنه‌هایی که گشت ارشاد در خیابان درست می‌کند، خلاف قانون است

او می‌گوید: با برداشت‌هایی که می‌کنند، گشت ارشاد‌هایی را در خیابان‌ها راه می‌اندازند که دختری را از برادرش یا مادرش جدا کنند و صحنه‌های عجیب و غریبی به وجود می‌آید که این‌ها خلاف قانون است و اصلاً چنین چیزی به نیروی انتظامی سپرده نشده است. به همین منظور بنده اصرار داشتم وزیر کشور باید در صحن علنی مجلس حاضر شود و به دلیل ضعف نظارت خود که سبب چنین برداشتی از جانب نیروی انتظامی شده است، عذرخواهی کند.

علیرضابیگی با اشاره به مطالبه اصلی جوان‌های دهه هشتادی گفت: این جوان‌ها به دنبال امید و آینده هستند. وقتی این جوان، آینده خود را مثل نخبگانی تصور می‌کند که کشور را ترک کرده‌اند، طبیعتاً دچار ناامیدی می‌شود، چراکه چیزی برای از دست‌دادن ندارد. او خود را با دیگران مقایسه می‌کند و حس می‌کند متضرر شده و به او خسارت وارد شده است. متاسفانه روزی نیست که خبر ناگوار به گوش مردم نرسد.

نماینده تبریز با اشاره به حوادث اخیر کشور می‌گوید: با وجود اتفاقات اخیر، همه بحث ۹۲ هزار میلیارد تومانی که در ماجرای فولاد مطرح شده بود، به فنا رفت و از یاد همه رفت، یعنی از جمله کسانی که از گشت ارشاد منفعت بردند، همین دزد‌هایی بودند که ۹۲ هزار میلیارد تومان را به تاراج برده بودند. تا زمانی که بنای اداره کشور را بر محور خواست مردم قرار ندهیم، هر روز این اتفاقات رخ می‌دهد و این اراده مردم است که سبب واکسینه‌شدن فضا می‌شود.

او می‌گوید: کشور ما یک کشوری است که مدام در ستیز با غرب است و ما نمی‌توانیم اصلاً با غرب سازشی داشته باشیم. ما نیازمند پشتوانه مردم هستیم، اگر مردم از ما گرفته شوند، غرب مردم ما را تصاحب خواهد کرد که بعد از آن نظام جمهوری اسلامی تنها می‌ماند. نظام جمهوری اسلامی ایران بدون مردم نمی‌تواند هیچ معنایی داشته باشد، بنابراین ما باید زمینه دیده‌شدن مردم را فراهم کنیم و این امکان را بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی بدهیم که مردم بتوانند نظر خود را ابراز کنند.

زهرا ظهروند

  • 19
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
حرف درستی یود
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش