پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۰۰:۱۶ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۹۱۳۴۷
مجلس

نماینده مجلس: ناشی‌گری «ناجا»، باعث حوادث اخیر کشور شد

شهریار حیدری,انتقاد نماینده مجلس از گشت ارشاد
شهریار حیدری نماینده مردم قصر شیرین در مجلس، درمورد اظهارات دادستان کل کشور پیرامون بررسی مسئله حجاب در مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعلام نظر آن‌ها تا ۱۵ روز آینده گفت: «در مجلس صحبت نشده، چون این مسئله قانون بوده است و شواری عالی انقلاب فرهنگی باید پیشنهاد دهد. اگر نیاز به اصلاح قانون است، مجلس آمادگی دارد. یقینا مجلس، شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهاد‌های متخصص باید در این زمینه فکری کنند.»

اخیرا حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور در سلسله نشست‌های جهاد تبیین در پاسخ به سوال یکی از حاضران مبنی بر اینکه چرا گشت ارشاد تعطیل شد، اظهار داشت: «گشت ارشاد ربطی به قوه قضائیه ندارد و از همان جایی که در گذشته تاسیس شد از همانجا نیز تعطیل گردید. البته قوه قضائیه نظارت‌های خود را بر کنش‌های رفتاری در سطح جامعه ادامه می‌دهد.»

شهریار حیدری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با انتخاب، ضمن اظهار بی‌اطلاعی از جایگزین گشت ارشاد، در واکنش به صحبت‌های دادستان کل کشور، عنوان کرد: «عمل ارشاد، اهل و متخصص می‌خواهد. ناجا متخصص ارشاد نیست چراکه نه فرصت و تخصصش را دارد و نه امکانش را. به همین دلیل وقتی به ارشاد ورود می‌کند، منجر به تنش می‌شود.»

وی ضمن تاکید بر اینکه ارشاد فلسفه خاص خود را دارد، افزود: «در وهله اول باید بدانیم که افرادی که برای ارشاد انتخاب می‌شوند خودشان باید الگو باشند، دوم اینکه فهم درستی از احکام داشته باشند و سوم اینکه صحبت‌شان نافذ باشد.»

ناجا باید از چرخه ارشاد حذف شود / اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم گرفته که وظیفه ارشاد را به دستگاه دیگری محول کند، کار بسیار خوبی کرده / اگر نیاز به اصلاح قانون است، مجلس آمادگی دارد

حیدری اضافه کرد: «بالاخره فلسفه ارشاد فلسفه اسلامی و نظام ما هم اسلامی است. مردم هم اسلام و دین را پذیرفته‌اند و قلبا هم محجبه‌اند. ما مخالف حجاب نداریم، ممکن است کسی آن را رعایت نکند، اما همان فرد هم مخالف حجاب نیست؛ ولی همین برخورد‌هاست که باعث می‌شود یک عده‌ای بیزار شوند و فاصله گیرند. این برخورد‌ها باید اصلاح شود.»

این نماینده مجلس ضمن بیان اینکه ملت ما طرفدار نظام، ولایت و انقلاب هستند، گفت: «همین افرادی که معترض بودند اگر روزی شرایط ایجاب کند و مقام معظم رهبری بگویند که بروید و با دشمن خارجی بجنگید، این کار را انجام می‌دهند، اما امروز نقدی به روش‌ها و عملکرد‌ها دارند؛ بنابراین اگر تصمیمی گرفته‌اند مبنی بر اینکه در اجرای ارشاد اصلاحی انجام دهند، به باور من تصمیم درستی است؛ باید حتما روش و منش و اصلا ناجا را از چرخه ارشاد حذف کنند.»

حیدری با تاکید براینکه ناشی‌گری ناجا، خواسته یا ناخواسته منجر به پیش آمدن این تنش در فضای اجتماعی شد، بیان کرد: «از این جهت به باور من اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم گرفته که وظیفه ارشاد را به دستگاه دیگری محول کند، کار بسیار خوبی کرده است. چون ناجا نمی‌تواند چنین عملی را انجام دهد. ناجا یک نهاد تامین‌کننده امنیت است و باید وظیفه خود را انجام دهد، باید جلوی سرقت، مواد مخدر و... را بگیرد. اینکه با کسی که بدحجاب بوده، برخورد کند و منجر به تنش شود، درست نیست. به نظر من باید تجدیدنظری در نحوه اجرای ارشاد شود و دستگاه اجراکننده ارشاد، از ناجا به یک نهاد فرهنگی که احکام، اسلام، منش و روش دین را به خوبی بشناسند و متخصص این کار باشد، تغییر پیدا کند.»

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که باتوجه به صحبت‌های اخیر دادستان کشور مبنی بر اینکه مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی در مدت زمان ۱۵ روزه قرار است نظر خود را در مورد مسئله حجاب اعلام کنند، آیا در مجلس این موضوع مطرح شده است یا خیر، گفت: «در مجلس صحبت نشده، چون این مسئله قانون بوده است و شواری عالی انقلاب فرهنگی باید پیشنهاد دهد. اگر نیاز به اصلاح قانون است، مجلس آمادگی دارد. یقینا مجلس، شورای عالی انقلاب فرهنگی و نهاد‌های متخصص باید در این زمینه فکری کنند.»

این عضو کمیسیون امنیت ملی با اشاره به اینکه بحث ارشاد یک بحث کار نرم‌افزاری است نه سخت‌افزاری، مطرح کرد: «مردم ایران اساسا محجبه و مذهبی هستند. حتی آن بی‌حجاب هم ذاتا مذهبی است، اما ممکن است بلد نباشد که حجاب بخشی از مدهب است. این را باید با روش و با تخصص، ارشاد کرد و تذکر داد نه اینکه اول بسم الله برخورد صورت گیرد.»

  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش