سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۱۹ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۱۱۱۰۴
مجلس

همه‌ زنان برای خروج از کشور باید از «سرپرست» خود کسب اجازه کنند

مصوبه جدید مجلس ایران در رقابتی تنگاتنگ با طالبان و ایجاد محدودیت برای زنان

خروج بانوان از کشور باید با اذن سرپرست,طالبان در مجلس ایران

روزنامه توسعه ایرانی: در رقابتی تنگاتنگ با قوانین طالبانی، براساس مصوبه کمیسیون قضایی از این پس خروج بانوان از کشور باید با اذن سرپرست باشد، مگر در موارد خاص که با حکم دادگاه انجام می‌شود.

تا پیش از این مصوبه صرفا برای خروج زنان متاهل از کشور، اذن شوهر لازم بود و دختران مجرد بالای ۱۸ سال و زنان مطلقه و... نیازی به کسب اجازه از شخص دیگری نداشتند.

به گزارش فارس، سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس اشاره به نشست روز سه‌شنبه این کمیسیون، گفت: در جلسه امروز لایحه منع خشونت علیه زنان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مواد باقیمانده از این لایحه نیز به تصویب اعضای کمیسیون رسید و لایحه مذکور در جلسه امروز جمع‌بندی شد.

سیدکاظم دلخوش افزود: همچنین اعضای کمیسیون در مصوبه خود مجازات هتک حرمت به بانوان را تشدید کردند.

تکمیلی:/

مجلس: رد شایعات فضای مجازی درباره اجازه خروج زنان

روابط عمومی مجلس:

روز گذشته برخی رسانه‌ها براساس برداشت غلط و کاملا متناقض با مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، ادعا کردند که براساس این مصوبه همه زنان برای خروج از کشور باید از «سرپرست» خود کسب اجازه کنند، درحالی که این برداشت کاملاً غلط بوده و تیترهایی که براساس آن در فضای مجازی به صورت گسترده بازنشر شد، بر خلاف محتوای مصوبه است.

اولا؛ اساسا زنان مجرد بالای ۱۸ سال نیاز به موافقت فرد دیگر ندارند و مصوبه کمیسیون هم به هیچ‌وجه متعرض این مورد نشده است.ثانیا؛ حتی در مصوبه کمیسیون، در خصوص زنان متاهل به جای دادستان با اعطای اختیار به دادگاه خانواده که دارای تجربه لازم در این خصوص هستند  سعی در تسهیل قانون گذرنامه فعلی شده است تا همسر نتواند با دلایل غیر موجه جلوی خروج بانوان از کشور را بگیرد. 

بر اساس این متن چنانچه مثلا بانویی برای حضور در مسابقات ورزشی یا هر رویدادی نیاز به خروج از کشور داشته باشد و همسرش بدون دلیل با این موضوع موافق نباشد، می تواند از مسیر طراحی شده در این مصوبه با استفاده از حکم دادگاه از کشور خارج شود./تسنیم

خبرگزاری فارس: نماینده مجلس، خبر «خروج زنان از کشور» را ناقص به ما گفت، بعداً اصلاحش کردیم؛ اما رسانه‌ها نباید تیترش می‌کردند، چون باعث سوءاستفاده‌ی ضدانقلاب شد! 

«فارس» در توضیحاتی که منتشر کرده، به «ارائه اطلاعات ناقص توسط سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس» و «اصلاح خطای اولیه» در خبر اولیه‌ی خود اذعان کرده است

این خبرگزاری در عین حال، انتخابِ تیتر از این خبرِ ناقصِ خود و نماینده‌ی مجلس توسط رسانه‌های دیگر -قبل از اصلاحِ خبر خود- را «غیرحرفه‌ای» خوانده و باعث «سوءاستفاده‌ی ضدانقلاب» دانسته است!

خروج بانوان از کشور باید با اذن سرپرست,طالبان در مجلس ایران

  • 9
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
نفرین خدا و کائنات بر شما باد.ما که هیچ وقت پول رفتن به خارج نداریم و متاهل هم هستیم واین کار شما به حال ما فرقی نداره. ولی ذات افتضاح شما که با گرفتن کرسی مجلس آشکار شد نشون میده چه انسان نماهایی خلق شدن و ما نمیدونستیم.نیاز به قیامت و برزخ نیست تو همین دنیا داریم به ماهیت افراد پی میبریم.خدا هم فعلا تاکید میکنم فعلا گذاشته ببینه تا کجا پیش میرین.من به خدا میگم که واقعا شما حد و مرزی ندارین .بدا به حال شما که چند صباح عمرتون به بدجنسی میگذرونین
نماینده های مردم !!!!!!
من نمیدونم خداییش زنان و دختران و خواهران و مادران به ظاهرنمایندگان دوره الان مجلس چجور ی هستن و چه ذات و اخلاقی دارن و نیز زنان عضو مجلس الان که انقدر میخوان کنتر ل کنن بانوان کشور رو و فکر میکنن بی اخلاقن و بی عرضه و نفهم (دور از جان بانوان فهیم و باشعور سرزمینم).چون به نظر من و مطمنم نظر خیلی افراد دیگر هم هست رفتار و عقیده و برخورد هر شخص با دیگران متاثر از دورو وریا و خانواده و نزدیکان و شخصیت خودش هست.شما فکر میکنین کی هستین والله بخدا خدایی هست خالقی هست و دوره شماهانیز بگذرد چون دوره بزرگان و خیلی بزرگان گذشته شما که...
من نمیدونم خداییش زن...
آی گفتی منم میگم کافر همه را به کیش خود پندارد با با اینجوری دست خودتون وخانواده و بچه هاتون بیشتر رو میشه که دارن تو بلاد کفر چه میکنن خب نزارین برن چرا میخوایین قانون تصویب کنین و برای گند زدن از روزهای آخرتون هم استفاده میکنین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش