دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۴۱ - ۰۵ فروردین ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۱۰۲۶۲
مجلس

نماینده مجلس: بخشی از انتصاب‌های دولت رئیسی خیانت به مردم بود

خیانت رئیسی به مردم,انتصاب های رئیسی
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با انتقاد از عملکرد دولت در انتصاب‌ها، گفت: در قرنی که آزمون و خطا معنایی ندارد و تمام آن برای مدار علم و تجربه می‌چرخد، دولت در برخی استانها تجربه و تخصص را زیر پا گذاشته و صرفاً کسانی را که در ستاد و یا همراه دولت بوده را انتخاب کرد که خیانت به مردم است.

به گزارش شفقنا، شهریار حیدری در رابطه با نقاط قوت و ضعف دولت در سال ۱۴۰۱، اظهار کرد: دولت در حوزه دیپلماسی خارجی با توجه به راهبردهای نظام جمهوری اسلامی مبنی بر اولویت ارتباط با کشورهای همسایه، اقدامات خوبی انجام داد و ترمیم روابط با عربستان و تقویت روابط با چین از اقدمات خوب دولت بود که هر دولت بنا به سلیقه خود این راهبردها را پیش می‌برد اما این مباحث متاثر از مسائل داخلی کشور هم هست. سیاست خارجی همواره متاثر از سیاست داخلی کشورها می باشد که دولت در این حوزه تا حدودی موفق بوده و امیدواریم این توفیقات منتج به نتیجه شود چرا که منتظر به بازگشایی سفارت خانه ایران و عربستان هستیم تا توافقات اقتصادی، سیاسی، امنیتی، دفاعی و … دو کشور عملیاتی شود.

وی در ادامه با بیان اینکه دولت عملکرد مثبتی در حوزه معیشت و اقتصاد نداشت، گفت: تیم اقتصادی دولت و در رأس آن وزیر صمت بسیار ضعیف عمل کرده است درحالی که در دولت آقای رئیسی گشایش های خوبی در حوزه خارجی مثل فروش نفت و بازگشت ارزهای بلوکه شده داشتیم علیرغم اینکه مرزها به عنوان یک فرصت و قدرت برای حوزه تجارت بود اما با از آنها به خوبی استفاده نشد.

آقای حیدری با اشاره به عملکرد تیم اقتصادی دولت، گفت: مشکل دولت این است که به منابع کشور اشراف کافی ندارد خصوص تیم اقتصادی دولت بسیار ضعیف است و افراد ناکارآمد و ضعیفی را در راس تیم اقتصادی قرارداده است؛ من با نگاه دلسوزی و کارشناسی میگویم که ابعاد کارآمدی وزارت صمت، در حد صفر است؛ این وزارتخانه اگر همین الان تعطیل شود، پول آب، قند و چای به نفع جمهوری اسلامی خواهد بود. درحالی که بخشی از پایه‌های اقتصادی کشور اعم از اشتغال، معدن و تجارت و پیشرفت و توسعه، در این وزارتخانه تعریف شده است. سالی را که مقام معظم رهبری به عنوان «اشتغال و دانش بنیان» نام گذاری کردند از همین حوزه باید محقق شود. بنابراین دولت بهتر است در برابر مردم و مجلس مقاومت نکند و مسائل باندی و رانتی را کنار بگذارد.

وی افزود: البته قطعا هدف آقای رئیسی تحقق همین مساله می‌باشد اما شخص آقای رئیسی یک نفر است بنابراین حاشیه های دولت اقای رئیسی باید اجازه دهند دولت، در دو سال باقی مانده برای خدا و مردم کار کند. اما متاسفانه باندی که در دولت شکل گرفته را به تمام استان ها تعمیم دادند و انتخاب استانداران در بعضی از مناطق ظلم به مردم است. در قرنی که آزمون و خطا معنایی ندارد و تمام آن برای مدار علم و تجربه می‌چرخد، دولت در برخی استانها تجربه و تخصص را زیر پا گذاشته و صرفاً کسانی را که در ستاد و یا همراه دولت بوده را انتخاب کرد که خیانت به مردم است؛ همانطور که پیامبر می گوید اگر کسی برای تصدی مسوولیت بهتر بود اما شخص دیگری انتخاب شود، خیانت به خدا، مردم و رسول خدا است بنابراین بخشی از این انتصاب های دولت خیانت به خدا و رسول خدا و مردم است؛ لذا به نظر من بالاترین عیدی و خدمت به مردم و نظام جمهوری اسلامی بازنگری دولت در انتصاب ها است.

آقای حیدری در رابطه با عملکرد دولت در حوزه دیپلماسی سیاسی گفت: دولت قبل در حوزه برجام اقدامات بسیار خوبی انجام داد و اینگونه نیست که وزارت خارجه فعلی یکباره رابطه با عربستان را به نتیجه برساند بنابراین پایه آنها در دولت قبل گذاشته شده بود. البته مشکل ما فقط ارتباط با عربستان نیست مشکل ما در حوزه دیپلماسی های خارجی، مشکلاتی است که مخصوصا در حوزه برجام باید حل و فصل شود.

  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
می دونم اجازه نشر این پیام رو نمی دی اما ۱-خود همین مثلا نماینده مردم اینا رو میگه تا برای انتخابات اسفند ماه رای جمع کنه ۲- اگه می دونستی این خبرت چه خیانتیه ، پاکش می کردی ! نه این خبر که بسیاری از خبر هات
کدام وزیر کارش درسته وزیر کار که با زیر پا گذاشتن قانون حقوق نصف تورم را به زور به تصویب زیر دستانش میرساند تورم ۵۴ درصد وافزایش حقوق ۲۱ درصد یعنی ۳۳ درصد از جیب ضعیف ترین قشر جامعه دزدیدن
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش