جمعه ۰۵ مرداد ۱۴۰۳
۰۷:۵۵ - ۱۱ آذر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۹۰۵۷۹
مجلس

بیانیه دفتر حسن شجاعی نماینده مجلس درمورد تغییر قانون نظام وظیفه

حسن شجاعی,بیانیه دفتر حسن شجاعی نماینده مجلس درمورد تغییر قانون نظام وظیفه
دفتر حسن شجاعی، نماینده ابهر در واکنش به اظهارات یک فعال سیاسی درمورد تغییر قانون نظام وظیفه واکنش نشان داد.

به گزارش انتخاب، دفتر حسن شجاعی، نماینده ابهر در واکنش به اظهارات یک فعال سیاسی درمورد تغییر قانون نظام وظیفه برای معافیت اعلام کرد: معافیت نماینده «پاکدست و مقتدر منطقه» بدلیل معافیت دائم مشمولین بالای ۴۰ سال دارای سه فرزند بوده است.

متن بیانیه به شرح زیر است:

مردم شریف شهرستان های ابهر، خرمدره و سلطانیه

۱- طی روزهای اخیر فردی معلوم الحال – که سابقه ادعاهای غیرعقلانی در کارنامه خود دارد - طی ادعایی، اعتبار کاندیداتوری نماینده مردمی ابهر، خرمدره و سلطانیه را نفی نموده، نمایندگی او در مجلس شورای اسلامی را فاقد وجاهت قانونی دانسته و نهایتا تمام دستگاه های اجرایی و نظارت استان و کشور و از جمله شورای نگهبان را مورد اتهامات بزرگ و نابخشودنی قرار داده و سپس با افتخار اعلام داشته که منبع او منبعی موثق است و ادعاهایش صددرصد درست است.

۳- او ادعا کرده مطابق بند ۱۰ ماده ۳۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، نماینده منطقه باید واجد کارت پایان خدمت یا معافیت دائم باشد تا امکان ثبت نام و نمایندگی او وجود داشته باشد. از آنجایی که نماینده منطقه قطعا و یقینا نه کارت پایان خدمت دارد و نه معافیت دائم، بنابراین ثبت نام او برای کاندیداتوری دوره دوازدهم مجلس، غیر قانونی بوده و این مهم با تخلف های متعدد و گسترده توسط او و دستگاه های اجرایی و نظارتی و مبتنی بر استانداردهای دوگانه حاکمیت صورت پذیرفته است.

۳- او در ادامه گفته نمایندگی نماینده منطقه هم اکنون و در دوره یازدهم مجلس هم فاقد وجاهت قانونی ست. چرا که او نه کارت پایان خدمت داشته و نه معافیت دائم و با این وجود در انتخابات دوره یازدهم ثبت نام و شرکت کرده و در واقع با فریب مردم، رای آنها را اخذ نموده، لذا هم خودش متخلف است و هم همه ارکان نظام از هیات اجرایی و وزارت کشور تا هیات نظارت و شورای نگهبان و تا مجلس شورای اسلامی که با وجود نقص قانونی، نمایندگی او را پذیرفته اند، همگی متخلف هستند و این نشان دهنده فساد اداری بزرگ در ساختار حاکمیت است که شخصی با وجود فقدان یک مدرک عینی می تواند اینچنین در ساختار حاکمیت نفوذ کند و به راحتی چهار سال بر صندلی ای تکیه زند که قانونا اعتبار ندارد و حتی بالاتر بتواند نفوذ قابل توجه ای در دولت و حاکمیت به دست بیاورد و چهار سال بر کرسی ریاست و نائب رئیسی کمیسیون اصل نود بنشیند، نائب رئیس شورای هماهنگی دستگاه های نظارتی کشور گردد، نائب رئیس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان بشود و رئیس کارگروه مشترک حل اختلاف دولت و مجلس گردد.

۴- برخی به او گفته اند که رویه نماینده پاکدست و مردمی ابهر، خرمدره و سلطانیه همواره این بوده که به حاشیه ها نمی پردازد و وارد چنین جدل های بیهوده ای نمی شود. و او در جواب گفته که دفتر نماینده باید پاسخ بدهد و سکوت دفتر نشانه صحت ادعای من است. او گفته کارت پایان خدمت یا معافیت دائم که هیچ، نماینده اگر یک تکه کاغذ و یک گواهی خشک و خالی هم می داشت، تا به حال صد باره آن را منتشر کرده بود.

اما مردم عزیز و فرهیختگان ابهر، خرمدره و سلطانیه

با حفظ رویه سابق در نپرداختن به حاشیه ها، تنها به احترام مردم و اصرار دوستان به تشریح این موضوع می پردازیم تا عیاری باشد نسبت به سایر دروغ های دیگری که اندک افراد باج خواه در مورد نماینده محبوب مردم در فضای مجازی منتشر کرده اند:

مطابق بند ۱۰ ماده ۳۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی «داشتن کارت یا گواهی پایان خدمت وظیفه یا معافیت دائم قانونی» برای ثبت نام در انتخابات مجلس ضروری است. نماینده پاک دست منطقه ما هنگام ثبت نام معافیت دائم قانونی را در سامانه ثبت نام وزارت کشور ثبت نموده. این معافیت توسط وزارت کشور از سازمان نظام وظیفه استعلام شده و سازمان نظام وظیفه معافیت دائم قانونی ایشان را تایید کرده و پس از تایید قانونی سازمان نظام وظیفه، ثبت نام ایشان قطعی و نهایی گردیده است. کارت معافیت دائم قانونی نماینده پاکدست و مقتدر منطقه در جیب ایشان است.

معافیت دائم ایشان به دلیل امر رهبر معظم انقلاب مبنی بر معافیت دائم مشمولین غائب و غیر غائب بالای ۴۰ سال دارای سه فرزند و بیشتر بوده است که قبل از ثبت نام، تمام مراحل قانونی و اداری آن صورت پذیرفته است. بنابر اعلام رسمی ستادکل نیروهای مسلح در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنه ای، با معافیت دائم مشمولان وظیفه بالای ۴۰ سال که دارای ۳ فرزند و بیشتر می باشند، موافقت نمودند. در ادامه بعد از انتشار برخی اخبار ضدونقیض، روشن شد که این معافیت بدون گذراندن دوره آموزشی به واجدان شرایط اعطا می گردد. مدتی بعد از این اعلام، مراحل اداری اخذ این معافیت دائم طی شد و در دوران ثبت نام به سامانه وزارت کشور اعلام گردید. سامانه، استعلام مربوطه را از نظام وظیفه انجام داد و در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۳ کارت معافیت دائم ایشان صادر گردید و ثبت نام به صورت قانونی به سرانجام رسید.

در مورد انتخابات دور یازدهم مجلس شورای اسلامی باید گفت: بند ۱۰ ماده ۳۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، بندی الحاقی و مصوب اول مرداد ماه همین امسال یعنی ۱۴۰۲ است و توسط نماینده مردمی منطقه و همکاران ایشان، در همین مردادماه به تصویب همین مجلس رسیده است. در قانون سابق انتخابات مجلس چنین بندی وجود نداشته و در انتخابات های گذشته از جمله در انتخابات دوره یازدهم در سال ۹۸ وزارت کشور بندی را به عنوان مدارک مورد نیاز در این خصوص، برای ثبت نام در اطلاعیه ثبت نام درج می نموده است. وزارت کشور در اطلاعیه شماره دو خود در تاریخ ۲۱ آبان ۱۳۹۸ اعلام می کند: «داوطلبان می توانند به منظور اعلام داوطلبی خود در مهلت تعیین شده با همراه داشتن مدارک زیر به وزارت کشور و... مراجعه و اقدام به تکمیل فرم ثبت نام کنند: ... اصل و یک نسخه تصویر کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا کارت معافیت دائمی و یا مدرکی معتبر دال بر روشن بودن وضعیت مشمولین خدمت وظیفه عمومی» که هم اکنون نیز در فضای مجازی در دسترس همگان قرار دارد. مطابق با این اطلاعیه نماینده مردمی ما، چون کارت پایان خدمت وظیفه عمومی یا کارت معافیت دائمی در سال ۹۸ نداشته اند، گواهی معافیت تحصیلی حوزوی به وزارت کشور ارائه داده اند و گواهی معافیت تحصیلی حوزوی «مدرکی معتبر دال بر روشن بودن وضعیت مشمولین خدمت وظیفه عمومی» بوده است. لذا ثبت نام در سال ۹۸ کاملا قانونی صورت پذیرفته است.

بر این اساس ادعای بی اعتباری کاندیداتوری نماینده مردم شریف ابهر، خرمدره و سلطانیه در انتخابات پیش رو، نیز ادعای غیرقانونی بودن نمایندگی نماینده منطقه در مجلس فعلی و نیز ادعای تخلف دستگاه های اجرایی و نظارتی در انتخابات دوره یازدهم یا دوره دوازدهم و وجود استاندارهای دوگانه همگی کذب محض می باشند. اینکه پشت پرده این طراحی ناجوانمردانه چیست و چه کسانی نشسته اند، موضوعی است که در آینده بدان خواهیم پرداخت. ولی بیان دروغ های آشکار آنهم با ادعای قطعیت و اخذ آن از منابع موثق، رسوایی بزرگی است که آبروی فرد مدعی را برای همیشه می برد، آبروی همه کسانی که با اعتماد و پیروی از او به دامن زدن به این اکاذیب کمک کرده اند را مخدوش می کند و دامن پشت پرده نشینان را نیز خواهد گرفت و محکومیت قطعی قضائی و کیفری در محاکم را برای آنان به ارمغان می آورد.

بله دروغ جنایت علیه آزادی ست و دروغگویان را هم در محضر مردم باید رسوا کرد و هم به پیشگاه عدالت کشاند. شکایت از فرد مدعی، تنظیم شده و محکومیت قطعی کیفری در انتظار اوست. نیز شکایت علیه کسانی که در فضای رسانه ای و عمومی به نشر این اکاذیب پرداخته اند، تهیه شده و آنها در دادگاه باید پاسخگوی رفتار مجرمانه خود باشند.

نهایتا به استحضار مردم شریف و عزیز ابهر، خرمدره و سلطانیه می رسانیم طبعا با نزدیک شدن به انتخابات دروغ های بیشتری علیه نماینده پاک دست و مردمی در فضای عمومی منتشر خواهد شد، مثل گذشته به این دروغ ها بی توجه باشید. به فعالان عرصه انتخابات توصیه می کنیم عرصه را برای اندک افراد انگشت شمار باج گیر، که فضای سالم انتخاباتی را آلوده به دروغ و تهمت می نمایند، تنگ کنند.

در هر حال ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی، قانونا موظف است برای تضمین سلامت انتخابات، دروغگویان را در دادگاه حاضر و پاسخگو نماید.

روابط عمومی دفتر نماینده مردم شریف ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی

  • 10
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
معافیت دائم مشمولین غائب و غیر غائب بالای ۴۰ سال مصوبه چه سالی است واز چه سالی اجرا شده است که ایشان اگر به تاریخ ابلاغیه معافیت مورد نظر توجه کند خیلی چیزها روشن می شود
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش