دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۰۸ - ۲۲ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۵۵۲۶
مجلس

علیرضا رحیمی:

نه تتلو میتواند به رئیسی ارزش دهد، نه رئیسی میتوانست ارزشی به این آقا دهد

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس,علیرضا رحیمی
علیرضا رحیمی نماینده مجلس به سخنان اخیر حجت الاسلام رئیسی واکنش نشان داد.

عضو کمیسیون امنیت ملی در گفتگو با انتخاب با اشاره به اظهارات اخیر رئیسی گفت: با توجه به شرایطی که در کشور وجود داشت، این انتخابات کاملا رقابتی و پر شور بود و علاوه بر اصل انتخابات، مشارکت مردم هم برای کشور و هم نظام امتیاز بزرگی بود. بعد از اتمام انتخابات نیز نگاهی که ما داریم، رو به آینده است و قانون انتخابات هم همه مسائل و برآیند ها را مشخص کرده که اگر احیانا کسی ادعای تخلف دارد ادعا را از کدام مسیر دنبال کند و مراجع قانونی برای رسیدگی به اعتراضات و ادعاها مراجع مشخص اند. لذا اینکه در قانون انتخابات زمان بندی لازم هم پیش بینی شده است.

 

وی ادامه داد: اینکه بعد از یک انتخابات رقابتی، سالم و پرشور، ادعاهای مختلفی مطرح شود، اعم ازاینکه این ادعا از طرف کاندیداها یا طرفدارانشان باشد، قاعدتا، نمی‌تواند سلامت انتخابات را زیر سوال ببرد. علاوه بر اینکه سلامت انتخابات هم در مراجع قانونی مورد تایید قرار گرفت و هم رهبری معظم انقلاب در صحبت هایشان صراحتا از سلامت کلی انتخابات اسم بردند و تاکید کردند اگر هم تخلفاتی به صورت جزئی صورت گرفته مراجع مربوط به این تخلفات رسیدگی کنند.

 

نماینده تهران در مجلس دهم همچنین با اشاره به سخنان رئیسی درمورد ادعای تخریب طیف مقابل گفت: درمورد ادعایی که درمورد مناظرات شده باید گفت اسم مناظره با محتوای آن تطابق دارد، نظر دو طرف در اینجا مطرح میشود. گاهی اوقات حرف هایی، ادعاهایی یا اتهاماتی در آنجا مطرح میشود که قاعدتا باید برای مردم رفع ابهام شود. بالاخره طرف مقابل باید این حق را داشته باشد که از خودش دفاع کند و در شرایطی که افراد از خودشان دفاع میکنند نباید به عنوان حمله به طرف مقابل در نظر گرفت.

 

افکار عمومی قضاوت میکند

رحیمی ادامه داد: چارچوب مناظرات یک چارچوب مدون و منقحی نیست. البته این نقص است که مناظرات چارچوب رفتاری لازم را به صورت مدون پیش بینی نکرده، منتهی طبیعی است زمانی که نسبتی به کسی داده میشود این فرد باید بتواند از خودش دفاع کند. آقای رئیسی هم صحبتشان این بود که حد روحانیت نگه داشته نشده. به هر حال اگر نگاه ما به منافع ملی و سازندگی کشور است باید به آینده نگاه کنیم نه گذشته. اتفاقا بعد از انتخابات ریاست جمهوری بیشترین حملات از سوی طیف منتقدین ومخالفین به دولت و دولتمردان صورت گرفته است؛ آن هم در آستانه انتخاب کابینه. نمونه اخیر این حمله ها هم در طرح سه فوریتی مجلس برای زیر سوال بردن قرارداد توتال دیده شد. به هر حال وزیر نفت مفصل توضیح داد.

 

همچنین اضافه کرد: خوشبختانه افکار عمومی درک میکنند و میتوانند قضاوت کنند که که این هجمه ها با چه هدفی است و در چه شرایطی دارد انجام میشود. به هر حال اگر هدف دلسوزی برای کشور است این انتقادها و سوال ها باید از مجاری قانونی خود پیگیری شود و شائبه افکنی و ایجاد دغدغه برای مردم نباید به بهانه انتقاد از دولت مطرح شود.

 

علیرضا رحیمی همچنی در واکنش به ادعای رئیسی مبنی بر اینکه رای قشر محروم به او بوده گفت: به هر شکل مشخص نیست که افرادی که رای نداده اند از کدام طبقه اند، همانطور که در مقابل مشخص نیست کسانی که رای داده اند از کدام طبقه درآمدی هستند. سیستم انتخاباتی ما واجدین شرایط را بر اساس در آمد و طبقه اقتصادی تقسیم بندی نکرده و هیچ اطلاعاتی در هیچ بخشی از دولت و نظام وجود ندارد که برای انتخابات رای دهندگان را به طبقات مختلف تقسیم کنند. به این سخنان باید در حد ادعا نگاه کرد و خیلی قابل توجه نیست.

 

صدا و سیما جانب روحانی را نگرفته است

این نماینده مجلس در پاسخ به سخنان رئیسی مبنی بر تبلیغ صدا و سیما برای روحانی گفت: مسئله تبلیغ وجود ندارد. در همه دوره های ریاست جمهوری این ادعا به ویژه در ماه های آخر منتهی به انتخابات وجود داشته است. فعالیت های رئیس جمهور مستقر را که خودش کاندیدای ریاست جمهوری به پای تبلیغات می‌گذارند و این نکته ای است که در همه ادوار انتخابات مطرح میشود. مهم این است که قصد تبلیغات وجود نداشته باشد. چنین قصدی نه از جانب آقای روحانی و نه از جانب صدا و سیما وجود نداشته است. صدا و سیما مکلف است اخبار حوزه ریاست جمهوری را پوشش دهد، همچنین که موظف است اخبار روسای دیگر قوا را پوشش دهد.

 

رحیمی افزود: این اتهام به هیچ وجه نمیتواند نه به آقای روحانی نه به صدا و سیما وارد باشد. طبیعی است که در هفته های انتخابات هم مردم ادامه فعالیت دولت را شاهد باشند و معنای این ادامه فعالیت تبلیغ نیست و صدا و سیما هم نمیتواند پخش فعالیت های دولت را در آستانه انتخابات متوقف کند. ما از مجلس در صدا و سیما ناظر داشتیم و اتفاقا بر تقسیم زمان برای کاندیدا ها نظارت کامل وجود داشت و گزارش تبلیغ به هیچ وجه به ما ارائه نشده است.

 

این نماینده اصلاح طلب همچنین با اشاره به سخنان رئیسی در حمایت حمایت از خواننده زیر زمینی گفت: به هر حال نه آقای تتلو میتواند به آقای رئیسی ارزش دهد و نه آقای رئیسی میتوانست ارزشی به این آقا دهد. این دیدار اساسا هیچ ارزشی را به صورت متقابل میان طرفین منتقل نکرد و فکر میکنم همه افراد از انتخابات درس های لازم را گرفته باشند.

 

 

  • 15
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش