یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۵۸ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۲۷۹۵
مجلس

جعفرزاده: لاریجانی قدرت رایزنی با مقامات عالی کشور را دارد

غلامعلی جعفرزاده ایمن‎آبادی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
نایب رئیس فراکسیون مستقلین مجلس گفت: لاریجانی در مدیریت فضای مجلس حس مشارکت‌جویی بیشتری نسبت به دو رقیب دیگر خود دارد، اما متأسفانه در انتخابات هیأت رئیسه به او کم لطفی‌ شد.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‎آبادی درباره اهمیت انتخاب دوباره علی لاریجانی به عنوان رییس مجلس دهم به خبرآنلاین، گفت: توانایی و قدرت اداره کردن ۲۹۰ نماینده مجلس بسیار سخت است، آقای لاریجانی تجربه و سابقه اداره مجلس در فضای به شدت چندقطبی را دارد و می تواند جناح‌های داخل مجلس را مدیریت کند.

 

وی افزود: هر کدام از نمایندگان از یک حوزه انتخابیه با فرهنگ و آداب مخصوص آن منطقه به پارلمان آمده‎اند، ضمن آنکه جزء اقشار مختلف اجتماعی از مهندس، دکتر، معلم و استاد دانشگاه تا کارگر و کارمند هستند. بنابراین همگراکردن همه نمایندگان برای تصمیم گیری گروهی، هنر خاصی می خواهد که فعلا فقط آقای لاریجانی این هنر را دارد.

 

نایب رئیس فراکسیون مستقلین ولایی یادآور شد: فعلا فقط آقای لاریجانی از قدرت رایزنی با مقامات عالی کشور همچون رهبر معظم انقلاب، قوه قضائیه و دولت برخوردار است. در عرصه بین المللی نیز اعتبار و جایگاه او بین نمایندگان منحصر به فرد و فراتر از رئیس مجلس توصیف می شود؛ تا جایی که حتی با روسای جمهور دیگر کشورها نیز ارتباط دارد.

 

وی با اشاره به نقش مهم علی لاریجانی در تصمیم گیری های شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی امنیت ملی افزود: وقتی جمیع جهات را درنظر بگیریم، به این نتیجه می رسیم که علی لاریجانی برای ریاست مجلس دهم اصلح ترین فرد است.

 

جعفرزاده درباره انتقاد کواکبیان به علی لاریجانی که گفت «او یک تنه می خواهد مجلس را اداره کند در حالیکه باید سخنگوی مجلس باشد نه رئیس» بیان کرد: مگر خود کواکبیان سخنگوی مجلس است که به آقای لاریجانی گفت «امیدوارم پیام مجلس را گرفته باشید»؟ کواکبیان برای کرسی ریاست کاندیدا شود، ببینیم چند رأی می آورد! معتقدم در انتخابات هیأت رئیسه، کم لطفی هایی شد و رأی مجلس چنین پیامی که کواکبیان می گوید، نداشت.

 

وی با بیان اینکه لاریجانی در مدیریت فضای مجلس حس مشارکت جویی بیشتری نسبت به دو رقیب دیگر خود دارد، افزود: اداره مجلس بدون استفاده از همه ظرفیت ها غیرممکن است. اشکالی که اتفاقا ما به آقای عارف گرفتیم، همین بود. خودمحوری و تمامیت خواهی در لیست آقای عارف وجود داشت، می خواستند بقیه گروه ها را حذف کنند و خودشان ۱۲ کرسی هیأت رئیسه را داشته باشند. پایداری ها هم همین رویه را داشتند.

 

نایب رئیس فراکسیون مستقلین ولایی تأکید کرد: وقتی دو فراکسیون دیگر (ولایی و امید) لیست کامل برای انتخابات سال سوم هیأت رئیسه دادند، فراکسیون مستقلین نیز چاره ای نداشت و مجبور به ارائه لیست کامل مختص به خود شد وگرنه ما مخالف چنین رویه ای بودیم. مگر می شود یک جناح بیاید و هر ۱۲ کرسی هیأت رئیسه را برای خود بخواهد؟

 

وی با بیان اینکه مدیریت مجلس باید براساس مشارکت همه سلایق انجام شود، افزود: فرض کنید اصلاح طلبان همه ۱۲ کرسی هیأت رئیسه مجلس را بگیرند و پایداری ها پایین بنشینند، مطئمنا پایداری ها، اصلاح طلبان را در اداره مجلس اذیت می کنند و برعکس اگر همه صندلی های هیأت رئیسه در اختیار پایداری ها قرار گیرد، اصلاح طلبان پایداری ها را اذیت می کنند.

 

جعفرزاده اظهار کرد: البته کسی نمی گوید آقای لاریجانی بدون ایراد و اشکال است، او باید وقت بیشتری را برای نشست با نمایندگان بگذارد و اگر نماینده ای درخواست دیدار کرد سریع باید این امکان برایش فراهم شود؛ چراکه نمایندگان دنبال حل مشکلات شخصی نیستند، بلکه مسائل و امور حوزه انتخابیه خود را پیگیری می کنند.

 

وی افزود: فرض کنید نماینده ای مشکل حوزه انتخابیه خود را به آقای لاریجانی منتقل کند و آقای لاریجانی با یک تماس تلفنی به وزیر بتواند هماهنگی لازم را برای رسیدگی به موضوع انجام دهد؛ در این صورت دیگر نیازی به طرح سئوال و تذکر و درگیری با وزیر و استیضاح پیش نمی آید.  

 

نایب رئیس فراکسیون مستقلین ولایی با اشاره به پررنگ بودن ویژگی نقدپذیری در علی لاریجانی یادآور شد: برای شخص من اتفاق افتاد که به دفتر آقای لاریجانی رفتم و مطالبی را به او اطلاع دادم، به شدت ناراحت شد، افراد مختلفی را صدا کرد و از آنها خواست با پیگیری مسائل را درست کنند. حتی یک مرتبه در موضوعی به من گفت «درست می گویی من اینجا اشتباه کردم» اما ما هم کوتاهی داشتیم.

 

 

  • 17
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش