دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۲۴ - ۲۲ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۶۰۴۹
مجلس

مجتبی ذالنوری: ۸۰ نفری که عمده معوقات بانکی برای آنها است، به نحوی با مسئولان در ارتباط هستند

مجتبی ذالنوری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
یک نماینده اصولگرای مجلس معتقد است عمده معوقات بانکی متعلق به بیش از ۸۰ نفر است و این افراد هم به نحوی بعضا ارتباطاتی را با بعضی از مسئولان دارند.

به گزارش اعتماد، مجتبی ذوالنوری نماینده قم و عضو فراکسیون ولایی مجلس با بیان اینکه فساد اقتصادی در کشور به صورت شبکه‌ای است، گفت: متاسفانه بعضی از مفاسد اقتصادی در کشور به صورت شبکه‌ای شده است، البته نه شبکه نام و نشان‌دار بلکه به شکل یک اختاپوس چند سر به همه جا ریشه دوانده و گاهی سیستم را فاسد می‌کنند. گاهی با سالوسی، تزویر، حیله‌گری و مظلوم‌نمایی خودشان را به یک مسئولی وصل می کنند و حمایت آنها را جلب می‌کنند. گاهی هم پشت اغراض خیرخواهانه جمع و مخفی می‌شوند.

 

این نماینده اصولگرای مجلس گفت: گاهی ممکن است بعضی آدم‌های ناباب سراغ بعضی از مسئولان مذهبی و دینی بروند و وجوهات شرعی بدهند.آ نها اگر جایی گیر کردند این گواهی را علم می‌کنند که ببینید ما پیش فلان مرجع کلی وجوهات داده‌ایم و مگر می‌شود کسی که اهل خمس و وجوهات است، فساد کند؟!

 

او ادامه داد: کسانیکه اهل فساد و فتنه هستند سعی می‌کنند که از مسیری برای موجه نشان دادن خودشان استفاده کنند؛ آنها گاهی پشت تولید و ایجاد اشتغال مخفی می‌شوند، گاهی طرح‌هایی را که می‌تواند اشتغال‌زا باشد ارائه می‌کنند و وام و تسهیلاتی را دریافت می‌کنند اما در جای دیگر خرج می‌کنند.

 

عمده معوقات بانکی متعلق به بیش از ۸۰ نفر است

رییس فراکسیون روحانیون مجلس، با بیان اینکه مفسدان اقتصادی با استفاده از شیوه هایی مسئولین را دچار اشتباه در تشخیص می کنند، تاکید کرد: در حال حاضر متاسفانه عمده معوقات بانکی متعلق به بیش از ۸۰ نفر است و این افراد هم به نحوی بعضا ارتباطاتی را با برخی از مسئولین دارند. من نمی‌گویم خدایی ناکرده مسئولین در جریان این ارتباطات هستند و عالما می‌دانند که این فرد فاسد است و از او حمایت می‌کنند اما این افراد با استفاده از شیوه‌ها و ترفندها گاهی مسئولان را دچار اشتباه در تشخیص می‌کنند. ممکن است اطرافیان برخی از مسئولان نیز ذی‌نفع و یا شریک باشند و متاسفانه نمونه‌هایی به این شکل هم وجود دارد.

 

ذوالنوری با تاکید بر اینکه اراده‌ای برای برخورد با فساد در مجلس نیست، گفت: امیدواریم مجلس در خصوص مبارزه با فساد وظیفه خود را انجام دهد، البته من به کار مجلس امید ندارم و  اراده‌ای برای مبارزه با فساد نمی‌بینم. برای مثال در موضوع موسسات مالی زمانیکه یک نماینده مجلس دهم حدود ۴۰ میلیارد تومان در موسسات مالی گذاشته و بالا ۴۰ درصد سود می گرفته آن نماینده زیر پوشتی تلاش نخواهد کرد که مشکل موسسات مالی به این زودی حل نشود.

 

طرحی برای ثبت ثروت و دارایی همه مردم 

او با اشاره به تهیه طرحی به منظوری مقابله با فساد، تاکید کرد: ما باید ریشه‌ای کار کنیم و دراین راستا یک طرحی را تحت عنوان مقابله با مفاسد دارم که معتقدم دولت باید سامانه ای ایجاد کند که همه مردم از شخص مقام معظم رهبری تا یک پیرزن بی‌سرپرست فلج خانه نشین هر چه را دارند ثبت کنند تا یک سطحی این سامانه باید شیشه‌ای باشد. یعنی از شخص مقام معظم رهبری تا نماینده مجلس و استاندار باید ثروت و داراییشان شیشه‌ای باشد. در این شرایط یک موکل من می‌تواند به این سایت مراجعه کند و بفهمد من چی دارم. سایر آحاد مردم هم باید هر چیزی را که دارند ثبت کنند و اگر ثبت نکردند جریمه سنگین داشته باشد.

 

موعدین بزرگ مالیاتی که فرار مالیاتی دارند، دستگاه‌ها را می‌خرند

این نماینده قم گفت: با ثبت دارایی مردم و مسئولان اگر به صورت غیر متعارف ثروت یک فردی افزایش داشت در این شرایط یک شخصی می‌پرسد که این ثروت از کجا آمده است و اگر شخص برفرض گفت که معامله کردم بررسی می‌کنند که این معامله رانتی بود یا خیر و اگر معامله رانتی نبوده حق و حقوق دولت و مالیات را پرداخت کرده یا خیر. در شرایط کنونی ما به سراغ آفتابه دزد می‌رویم و موعدین بزرگ مالیاتی که فرار مالیاتی دارند، قسر در می‌روند چون سیستم را آلوده می‌کنند و دستگاه‌ها را می‌خرند.

 

ذوالنوری ادامه داد: در این شرایط و با مشخص شدن دارایی‌ها افرادی که مالیات و حق و حقوق خود را به دولت پرداخت نکرده‌اند نیز شناسایی می‌شوند و با ثبت دارایی‌ها، همه چیز قابل کنترل خواهد بود.

 

بعضی  از مسئولان که به دنبال فساد هستند مهره‌های مطلوب خودشان را پیدا می‌کنند

او درباره اینکه آیا ممکن است مسئولان برای اقدامات فاسد خودشان از افرادی استفاده کنند، گفت: مسئولی که برود مفسدان را پیدا کند خودش جزو مفسدین است. "الْخَبیثاتُ لِلْخَبیثینَ" بعضی  از مسئولان که به دنبال فساد هستند می‌گردند و مهره‌های مطلوب خودشان را پیدا می‌کنند اما با طرحی که عنوان کردم دیگر راه فراری نیست. اگر طرف بخواهد قاچاق کند، ثروتش تغییر می‌کند و منشا آن مشخص می‌شود، بخواهد از رانت استفاده کند و یا رشوه بگیرد باز هم معلوم می‌شود. چون آن سامانه منشا پول و جایی که پول از آن آمده را بررسی می‌کند. منتها سوالات، مطالب و آفت‌هایی دارد که برای آن هم فکر کرده‌ایم و امیدواریم که این طرح عملیاتی شود.

 

  • 16
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش