چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳
۱۰:۳۰ - ۲۷ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۶۸۸۹
مجلس

شاه‌ نشین: از بستنی‌ فروشی شروع کردم و امروز نماینده مجلسم

محمد محمودی شاه‌ نشین,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
یک نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مسئولان باید امید به آینده را در بین مردم و جامعه پمپاژ کنند زیرا لازمه زندگی و پیشرفت همین مسئله است.

محمد محمودی شاه‌نشین در گفت‌وگو با ایلنا،‌ درباره این‌که با توجه به فضای فعلی کشور و فضاسازی‌هایی که صورت گرفته، چقدر ضرورت دارد که دولت‌مردان و تصمیم‌گیران امید را به جامعه تزریق کنند، گفت: ابتدا ذکر یک نکته مهم بسیار ضروری است؛ امید به آینده در پیشگری از بیماری‌های افسردگی، روانی ایجاد انگیزه و تحرک در مردم و جوانان یک اصل پذیرفته شده است.

 

نماینده مردم شهریادر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: برای یک انسان زندگی بدون امید و آزرو مفهوم  درستی که باید داشته باشد را ندارد و زندگی او را تبدیل به روزمرگی می‌کند که انگیزه‌ای برای فردا ندارد.

 

وی خاطرنشان کرد: هنگامی که یک فرد چشم‌اندازی برای آینده خود متصور نباشد قطعا درجا خواهد زد و این مهم در همه انسان‌ها صدق می‌کند.

 

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با بیان این‌که امید به آینده مؤلفه و پارامترهای خود را دارد، گفت: امید به آینده و زندگیT دو سویه است؛ یعنی بخشی از آن به دیدگاه فرد باز می‌گردد و بخشی دیگر به جامعه‌ای که در آن زیست می‌کند.

 

وی تاکید کرد: جامعه و مردم با یکدیگر ارتباط دارند و از همدیگر تاثیر می‌پذیرند،‌ اگر مسئولان شرایطی را ایجاد نکنند به جای آن‌که مردم برای خودشان آینده روشن و شفافی ببینند؛ مشاهده می‌کنند که علیرغم تلاش‌هایشان نمی‌توانند به خواسته‌ها و آروزهایشان برسند قطعا آن جامعه پر از کسالت و نارضایتی خواهد بود.

 

شاه‌نشین ادامه داد: ما هم از چنین سیکلی مستثنی نیستیم، داشتن برنامه و چشم‌انداز جزء لاینفک هر جامعه‌ای است که مانند آب، غذا و  دارو به زنده بودن آن کمک می‌کند.

 

وی با اشاره به فضای فعلی و تبلیغ دشمنان علیه کشورمان گفت: این روزها فضای کشور مه آلود است و دشمن بیش از هر زمانی دست به تبلیغات منفی می‌زند، بدخواهان ما قصد دارند چهل سال دستاوردهای انقلاب را زیر سوال ببرند و سیاه‌نمایی کنند. 

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی یادآور شد: قشری که امروز در جامعه فعالیت می‌کند، متعلق به دهه‌های شصت و هفتاد و حتی پنجاه هستند و شرایط قبل از انقلاب را آنطور که باید درک نکرده‌اند و نمی‌دانند چه چیزی داشتیم و چه چیزی نداشتیم.

 

وی ادامه داد:‌ امروز کشورمان را با چهار کشوری مقایسه می‌کنند که رشدهای کوچکی داشته‌اند،‌ مشاهده می‌کنیم کوچک‌ترین پیشرفت و تکنولوژی را به ما نشان می‌دهند و می‌گویند فلان کشور پیشرفت کرده است در صورتی که اینچنین نیست؛ پارامترهای زیادی را باید برای یک جامعه در حال رشد در نظر گرفت با عکس و خبر که نمی‌شود توسعه را معرفی کرد.

 

شاه‌نشین ادامه داد: متاسفانه ما آن‌طور که باید شفاف‌سازی نمی‌کنیم، در کمتر کشوری فضایی که برای رشد و پیشرفت افراد در کشور ما وجود دارد را می‌توان یافت. در هیچ کجای دنیا پیدا نمی‌کنید که مسئولان از طبقاتی بیایند که متعلق به یک قشر خاص نیست.

 

وی ادامه داد:‌ تاریخ چهل ساله انقلاب نشان می‌دهد که مسئولان ما متعلق به یک خانواده و طبقه خاصی نیستند و از همه قشر در میان آنان وجود دارد. امروز مشاهده می‌کنید نمایندگان، وزرا، رئیس‌جمهور از طبقه‌ای نمی‌آیند که در ناز و نعمت بوده‌اند این نشان می‌دهد آنان از جایی قدم به عرصه گذاشتند که یا تلاش فردی داشته‌اند یا انقلاب بستری برای آن‌ها فراهم کرده است.

 

شاه‌نشین افزود: به طور مثال خود من از شش و یا هفت سالگی از بستی‌فروشی شروع کردم و امروز افتخار دارم که نماینده مجلس باشم، این‌ها را باید به مردم گفت.

 

وی با اشاره به رفتار رسانه در قبال مسئولان و نشان دادن موفقیت‌ها گفت: بسیار جای تاسف دارد برخی از رسانه‌های ما نشان‌دهنده پیشرفت ما نیستند.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: چه‌طور است طور صدا و سیما و رسانه‌های ما وقتی که از هزاران فرزند مسئولان ما یکی تخلف می‌کند عالم و آدم را خبر می‌کنند که فلانی خلاف کرده، اما به بررسی دیگر فرزندان مسئولان که شهید شده‌اند و یا بدن‌های تکه و پاره دارند، نمی‌پردازند؟

 

وی تاکید کرد: متاسفانه کسی روی پیشرفت‌های کشور مانور نمی‌دهد. همه جوامع نکات منفی دارند که باید برطرف کنند.

 

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با کسانی ناامیدی را به وجود می‌آورند برخورد نمی‌شود، اظهار داشت: ما در رشد و پژوهش علم موفقیت‌های بزرگی کسب کردیم و توانستیم بسیاری از احتیاجات خود را بومی‌سازی کنیم، روزگاری می‌گفتند حتی آبگوشت شما مونتاژ است؛ نخودش از فلان کشور می‌آید، گوشتش استرالیایی است و حتی آبی که در داخل قابلمه می‌ریزید از بَهمان کشور می‌آید. ما امروز تکنولوژیمان را به کشورهای دیگر صادر می‌کنیم.

 

وی با اشاره به تشدید تحریم‌ها از سوی دولت آمریکا گفت: ما همیشه یک دشمن بزرگ خواهیم داشت؛ زیرا  مقابل آمریکا ایستادیم و استقلال خود را حفظ کردیم. این کشور را تحقیر و سفارتش را تسخیر کردیم،‌ آمریکا علیه ما دست به حمله نظامی زد اما خداوند آن‌ها در صحرا زمین‌گیر کرد. دشمن را در یک جنگ هشت ساله علیه ما تجهیز کردند اما شکست خورد.

 

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور ادامه داد: آمریکا در سوریه جنگ راه انداخت اما محکم سرش به سنگ خورد طبیعی است،  پای میز مذاکره آمد و برجام را امضا کرد اما بعدها گفت که کلاه سرش رفته است با این اوصاف مشخص است که فضایی را به وجود می‌آورد و کوتاه هم نمی‌آید.

 

وی افزود: آمریکا هزینه‌های بسیاری خواهد کرد تا مردم را نسبت به نظام و مسئولین بدبین کند پس این وظیفه تصمیم‌گیران است فضای جامعه را به سمت و سوی ببرند که امید به آینده در آن پمپاژ کنند و مردم خوشبین باشند.

 

  • 17
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
خوب همه درکودکی بستنی وادامس وشکلات میفروختند یعنی چه ؟هنردیگری کاردیگری نداشتی واقعا بعضی ها اینقدربیکارندوبیرمطلب که خواب چهل سال قبل خود راتعریف میکنند من درشش سالگی کارگری بنایی میکردم بعدش رفتم جبهه وماندم تا اخرجنک وچندبارهم مجروح ونهایتا جانباز شدم بعد ازجنگ درسنگردانشگاه رفتم ودرس خواندم وبهترین معدلها داشتم کشورم ورهبرم را به اندازه جانم وحتی بیشتر دوست دارم هم اکنون که درمیانسالی هستم با این بدن مجروح وخسته هیچ مقام ومسعولیت وشغل دولتی ندارم احوالم هم نمیپرسند که که بودی وچه کردی وچه میکنی هرچه پست وشغل ومقام است مال اصلاح طلبان واقوامشان فرزندم بزرگ شده شغل نداره پارتی ندارم یک کارت جانبازی دارم و حرف مردم که مملکت مال جانبازان است ولی دولت فعلا بیمه تکمیلی جانبازان راهم قطع کرده اره اقای نماینده توبستنی فروختی من کارگری ؟؟؟؟؟حال توکجاومن کجا ؟اگر راست میگی ادرسم راپیداکن ودرد دلم رابشنو اگرباحرفهایم که شنیدی گریه نشدی
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش