چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۰۹:۱۸ - ۱۳ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۳۳۵۶
مجلس

میرزایی نیکو: برخی حرف‌های دلواپسان قابل هضم نیست

قاسم میرزایی نکو,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس

تدوین‌کننده مصادیق منافع ملی، شورای عالی امنیت ملی است، نه دلواپسان. مدتی است که چراغ انتخابات ۱۴۰۰ را روشن کرده‌اند. به‌ویژه تندروها که مدام با حمله به این و آن، به زعم خود در حال سوزاندن نامزدهای اصلی انتخابات هستند تا با خیال راحت مهره خود را به «پاستور» برسانند. یک روز علی‌لاریجانی را می‌زنند و فردایش قربان صدقه سعیدجلیلی می‌روند و پس فردایش ازعزت ا...ضرغامی حمایت می‌کنند. می‌دانند و امروز هم به ظریف می‌تازند. اما تا سال۱۴۰۰ این سکه هزار رو خواهد داشت. برای بررسی بیشتر مواضع اخیر دلواپسان «آرمان» با قاسم میرزایی نکو نماینده مجلس و عضو فراکسیون‌امید به گفت‌وگو پرداخته است که می‌خوانید.

 

طرح استیضاح آقای ظریف حواشی بسیاری را به همراه داشت، از جمله اینکه شنیده شد هدف آنها از هجمه برای جلوگیری از تاثیرگذاری او بر انتخابات ۱۴۰۰ است! نظر شما چیست؟

تا سال ۱۴۰۰ زمان زیادی مانده است. این سکه تا به زمین بیفتد ده‌ها چرخ خواهد خورد! بنابراین همه این‌ها گمانه زنی است و نتیجه‌ای هم ندارد. در واقع یک نوع فرار به جلو و تغییر اصل موضوع استیضاح است. اولا آقای ظریف به عنوان یک شخص حقیقی و دوم به دلیل اینکه در نوک پیکان دیپلماسی کشور قرار دارد، مسائل را با تجزیه و تحلیل و مصلحت سنجی بیان می‌کند. بحث پولشویی را بارها آقای‌رحمانی فضلی وزیر کشور و یا سایر مسئولان بارها در مجلس عنوان کرده‌اند؛ لذا بحث تازه‌ای نبوده است. هدف هجمه‌ها بیشتر فشار بر ظریف و دولت است.

 

اینها همکار‌ان شما در پارلمان هستند که طرح استیضاح ظریف را امضا کرده‌اند و چند سال‌است با این افراد در مجلس نشست و برخاست دارید. واقعا حرف این عده چیست؟

برای بنده هم‌ جای سوال دارد که این دوستان در پی چه هستند! به‌رغم اینکه در مجلس همدیگر را می‌بینیم و هم کلام هستیم اما به نظر این‌ها طیفی هستند که خط مشی دیگری برای خود ترسیم کرده‌اند و به مصالح خود بیشتر اهمیت می‌دهند. به هر حال هر انسان عاقلی می‌داند که در این شرایط که دشمن از هر سو فشار و هجمه وارد می‌کند، نباید در داخل چنین رفتارهای صورت بگیرد. شاهدیم که آمریکا، منافقین، ارتجاع منطقه، تحریم ها و... چه مشکلاتی را ایجاد می‌کنند، این که چرا در داخل در این موقعیت حساس آنها چنین رفتاری دارند جای تعجب دارد و بسیارسوال برانگیز است.

 

تعدادی از نمایندگان در مصاحبه با «آرمان» اشاره داشته‌اند که انگیزه دلواپسان مجلس را غیرشفاف می‌دانند. شما هم چنین برداشتی دارید؟

برخی از این افراد و سخنانشان را نمی‌توان هضم کرد! آنقدر نگاه بسته‌ای دارند و اطراف خود را نمی‌بینند که برای من تعجب‌آور است. یا خوابند یا خودشان را به خواب زده‌اند. اما اگر شما به توده مردم،یا دانشگاه‌ها و مراکز حضور مردم مراجعه کنید، متوجه خواهید شد که حرفی که این طیف می‌زند، واقعا حرف و موضع اکثریت نیست. ما برخوردهای جامعه، فضای مجازی و صحبت‌های مردم را که می‌بینیم و می‌شنویم، آن چیزی نیست که این عده قلیل بیان می‌کنند.

 

به نظر شما هدف دلواپسان از این جوسازی‌ها و واردکردن هجمه به چهره‌ها و شخصیت‌ها، انتخاباتی نیست؟

به نظرم همین‌طور است. گروه‌ها و طیف‌های سیاسی باید برای انتخابات مختلف، استراتژی تدوین کنند و بر اساس آن پیش بروند؛ در این شکی نیست. دلواپسان، اعتدالی‌ها، اصلاح طلبان، اصولگراهای میانه رو و... همه به شکلی استراتژی‌ای برای خود دارند. اما اینکه بخواهند بر اساس منافع گروهی خود به همه صدمه وارد کنند و به‌اصطلاح همه را با خاک یکسان کنند! این کار مورد تأیید هیچ کسی در هیچ جای جهان نیست.

 

این طیف اخیرا عقبه رسانه‌ای خود را قوی کرده است.

این مسأله برای الان نیست. مدت زیادی است که چنین امکاناتی در اختیار دلواپسان است. پیشنهاد می‌کنم یکی از این آقایان را بیاورید تا یک مناظره‌ای داشته باشیم، ببینیم چه می‌گویند. آن‌ها هم داعیه حفظ و نگهداری انقلاب را دارند یا مثلا دلواپسان می‌گویند اگر ما نبودیم به انقلاب و نظام ضربه وارد می‌شد این دلیل را خودشان می‌گویند و ادعا دارند. اما بنده می‌گویم که به غیر از این موارد، منافع ملی تدوین شده و از سوی شورای عالی امنیت ملی و نهادهای دیگر بررسی و مورد رصد قرار می‌گیرد. نمی‌دانم چرا این آقایان به راحتی هر چه می‌خواهند می‌گویند. بنابر این نباید درباره منافع ملی تفاوتی میان افراد قائل شد به‌طوری که مردم تصور کنند برخی حاشیه امن دارند که این برای جامعه و کشور خوب نیست.

 

از منافع ملی سخن گفتید و می‌دانید که لازمه حفظ این منافع، گفت‌وگوی ملی است. آیا اصلاح‌طلبان در این باره برنامه‌ای دارند؟

حقیقت این است که اصلاح‌طلبان همواره آماده گفت‌وگو بوده و هستند اما طرف مقابل از این امر فرار می‌کند!

 

البته آقای باهنر از گفت‌وگو بین جناح‌ها حمایت و اعلام آمادگی کرده‌اند

این‌ به کنار، حالا یک طیف دلواپس هم هستند که کارشان دلواپسی است! همیشه غائله درست می‌کنند و ظاهرا حاشیه امن هم دارند. این‌ها فیلم نماینده مخالف خود یا افراد دیگر را نشان می‌دهند و کسی هم جلوی این‌ها را نمی‌گیرد و برخورد نمی‌کند. به نظر کاری نمی‌توان کرد! هر چه به این دلواپسان از گفت‌وگو و مصالحه بگوییم، فایده‌ای نخواهد داشت! آن‌ها کار خودشان را می‌کنند.

 

armandaily.ir
  • 12
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش