دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۲۰:۴۶ - ۱۹ آذر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۹۰۵۲۱۵
مجلس

پزشکیان: میلیاردها تومان در کشور گم می شود/ ادبیات گفت و گو در دانشگاه های ما از دست رفته است

مسعود پزشکیان,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این که در جامعه ما میلیاردها تومان گم می شود، گفت: با اصلاح داده های کشور جامعه اصلاح می شود؛ مدیریت بدون داده و نظارت بی معنا است.

به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان، روز دوشنبه در پانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت در دانشگاه تربیت مدرس اظهار کرد: در جامعه هیچ کس مسئولیت پذیر و پاسخ گو نیست؛ در حالی که مسئولیت پذیری، اجرای درست مسئولیت و پاسخگویی از ارکان مهم مدیریت در هر ساختاری است. 

 

وی افزود: انتظار از دانشگاه صرفا تربیت نیروی انسانی نیست و روند تغییر و مدیریت باید از دانشگاه شروع شود.

 

وزیر اسبق بهداشت با بیان این که اختیارات دانشگاه نباید محدود نشود، ادامه داد: دانشگاه باید بتواند خود را مدیریت کند و قوانین هیات امنا همچون قوانین مجلس باشد. مدیران ارشد این اختیارات را محدود کرده اند. 

 

وی گفت: آموزش های دانشگاهی صرفا تئوری است و دانشجویان و دانش آموختگان مهارت های عملی و کاربردی را کسب نمی کنند. 

 

پزشکیان با بیان این که آموزش های دانشگاهی باید به مرحله اجرا برسد، افزود: بین علم و درک علم و همچنین علم و مهارت اجرای علم تفاوت وجود دارد. در حین اجرا است که درک و مهارت بوجود می آید. 

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: چرا باید ۲۷۰۰ دانشگاه داشته باشیم، در حالی که جامعه پذیرای دانش آموختگان دانشگاهی نیست؟ این نیروی انسانی برای چه نهادهایی تربیت می شوند؟ نتیجه توسعه کمی این مراکز آموزشی بدون پشتوانه شغلی، اتلاف زمان، هزینه و در نهایت افسردگی جوانان خواهد بود.

 

وی در ادامه با اشاره به سخنانی از امام علی (ع) گفت: عملکردها باید صحیح باشد. کسانی که تقوا داشته باشند، قطعا درست عمل خواهند کرد. تصمیم گیری و اجرای صحیح دو اصل اساسی مدیریت است. 

 

پزشکیان گفت: واقعیت با تجربه متفاوت است. به عنوان مثال، در علم پزشکی تحقیقات و مستندات باید تصمیم گیرنده باشد. تجربیات و نظرات کارشناسی در مرحله بعدی قرار دارد. 

 

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: امروزه امکان سنجش و ارزیابی هر مسئله ای وجود دارد. تصمیمات متعدد را ارزیابی نموده و بهترین را اتخاذ کنیم.

 

وی با بیان این که نقدها را بپذیریم تا عملکرد بهتری داشته باشیم، افزود: چنان چه به وضعیت موجود نقد شود، می توان وضعیت بهتر را تجربه کرد. 

 

----------

 

مسعود پزشکیان روز دوشنبه پس از بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی در گفت و گو با ایرنا، که بخش اول آن امروز دوشنبه منتشر می شود، درباره حواشی سخنرانی اش در دانشگاه تبریز که منجر به ترک جلسه از سوی وی شد، بیان کرد: از بیرون که نگاه می کنند می گویند این افراد عوام هستند ولی واقعا اینها عوام نبوده و دانشجو هستند. این افراد فردا می خواهندکشور را بسازند، اگر حرف زدن با یکدیگر را بلد نباشند، اتفاقی نمی افتد. 

 

نایب رییس اول مجلس بیان کرد: از نظر ما مقصر این موضوع مسئولان فرهنگی دانشگاه ها هستند. این درست نیست که در این گونه فضاها دعوا راه بیفتد. 

 

نماینده مردم تبریز در مجلس عنوان کرد: من در گذشته هم به میان دانشجویان می رفتم ولی اینگونه وضع را بد ندیده بودم. هنوز من سخنانم را در دانشگاه تبریز آغاز نکرده بودم که شروع به داد و بیداد کردند و نگذاشتند صحبت کنم.

 

نایب رییس اول مجلس با اشاره به اینکه دانشجویان خودشان این جو را پذیرفته اند، گفت: من در این زمینه با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس صحبت کردم و بنا شد آنها موضوع را پیگیری کنند.

 

پزشکیان اظهار داشت: مشکل این نیست که این اتفاق برای من افتاد. من زمانی که در دانشگاه تبریز با این موضوع مواجه شدم بیرون آمدم، ولی این جو برای کشور خوب نیست زیرا این افراد می خواهند آینده کشور را بسازند.

 

وی با اشاره بیانات رهبر معظم انقلاب درباره کرسی های آزاد اندیشی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب بیان کردند که در دانشگاه ها، کرسی های آزاداندیشی بگذاریم. باید این اتفاق بیفتد ولی فرد باید صحبتش را بکند، بنشیند، دعوا نکند و منتظر بماند که طرف مقابل هم صحبت کند.

 

زندگی من شفاف است

نایب رییس اول مجلس ادامه داد: اینکه من بیرون آمدم و در جلسه نماندم بهتر از این بود که می ماندم و با آنها بگو مگو می کردم، بعدا روسایشان تلفن کردند و گفتند بیا صحبت کنیم که من گفتم مشکلی ندارم ولی خیلی زشت است که یک عده را بفرستند که حرف های نامعقول بزنند.

 

پزشکیان افزود: یک نفر از آن وسط بلند شده بود و می گفت دخترت در شرکت جم کار می کند، می گفتند پسرت در دانشگاه استاد دانشگاه است، اگر این کار را نکنند پس چه کار کنند؟ مگر ما دزدی کرده ایم و یا خلافی انجام داده ایم؟

 

وی عنوان کرد: آیا ما فرزندمان را به زور برده و گفته ایم که او را رییس کنید یا رانت گرفته ایم؟ همه زندگی ما شفاف و در مملکت خودمان است.

 

از هیچ سهمیه ای استفاده نکردم

وی اضافه کرد: من براساس اعتقاد و باورم دلم می خواهد به مردم خدمت کنم، قطعا اشتباهاتی هم دارم و بهترین هم نیستم، ولی تا آنجایی که از دستم بر بیاید برای مردم کار می کنم، اینکه عده ای می آیند و افراد را خراب می کنند، این درست نیست.

 

نایب رییس اول مجلس بیان کرد: به دانشجویان بسیجی آنجا هم گفتم در بین افراد ببینید که چه کسانی مثل من زندگی می کنند. زندگی من معلوم است، می خواهید دار و ندارم را بنویسم و بدهم. جبهه ها را رفتیم، بیمارستان های پشت جبهه را ما اداره کردیم، در همه کارهای انقلاب بودیم، ولی سهمیه ای نگرفتیم.

 

پزشکیان اظهار داشت: من هیچ سهمیه ای از بسیج و جبهه نگرفتم. من جبهه رفتم ولی برای اینکه درس هایم را پاس کنم معرفی به استاد نگرفتم، در صورتی که مسئول گزینش هم بودم و کافی بود به استاد بگویم که نمره مرا پاس کند ولی من این کار را نکردم. برای اینکه می خواستم یاد بگیرم و به مردم خدمت کنم، اگر درس را نمی خواندم و یاد نگرفته بودم نمی توانستم به مردم خدمت کنم.

 

نایب رییس اول مجلس با اشاره به اقداماتش در زمان وزارت افزود: فکر می کنید زمانی که من وزیر بودم چرا استیضاح شدم، چون یک نماینده بورس می خواست، نماینده دیگری می خواست مدیر دانشگاهی را عوض کند. بعد پشت تریبون گفتند شما در بیمارستان ها به بیماران رسیدگی نمی کنید. در زمان وزارتم هیچ چیز نداشتم، بعد از وزارت که اینها آنقدر برخوردهای ناجوانمردانه با من کردند، فهمیدم که فردا نمی گذارند حتی نفس بکشم.

 

وی عنوان کرد: در طول سه سالی که از وزارت بیرون آمدم و در دانشگاه بودم تلاش کردم عمل های جراحی انجام داده و زندگی خود را کامل کنم و به مردم هم کمک کردم.

 

نایب رییس اول مجلس اظهار داشت: اگر امروز براساس تعرفه های مجلس برویم و کار کنیم حداقل ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون به دست می آوریم اما اگر بخواهم خصوصی عمل کنیم یک میلیارد به دست می آوریم ولی این کار را ظلم می دانیم.

 

مخالف استیضاح فرجی دانا بودم

نایب رییس اول مجلس با بیان اینکه برخی از نمایندگان مطالبات نابجا از وزیران دارند، در مورد حواشی به وجود آمده در مورد استیضاح فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز اظهار داشت: آقای فرجی دانا به نظر من، با عزت رفت. من از مخالفین استیضاح وی بودم و مملکت از رفتن وی ضرر دید.

 

وی گفت: آقای فرجی دانا، مردانه ایستاد و محکم از تصمیمات خود دفاع کرد و دانشگاه امروز از نبود وی ضرر کرده است، هنوز هم دانشگاه از این سیاست ها، در حال ضرر دیدن است.

 

نایب رییس اول مجلس با بیان اینکه مدیر باید در چارچوب قانون تصمیم بگیرد، خاطرنشان کرد: اگر ما افرادی را تعیین کنیم که در مقابل حرف زور و خلاف بایستند کسی نمی تواند کاری کند و همه باید دست به دست هم این کار را انجام دهیم.

 

پزشکیان تصریح کرد: نقد به معنای آن است که همواره امکان بهتر شدن وجود دارد؛ نتیجه نقد سازمانی خلاق و پویا خواهد بود.

 

وی افزود: سیستم ارزیابی کشور، سیستم مچ گیری است. به دنبال مقصر نباشیم، مشکلات را پیدا کرده و به دنبال حل آن ها باشیم.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: در عرصه های مختلف جامعه مشکلاتی وجود دارد؛ اما چنان چه مسیر درست طی شود، نتیجه بخش خواهد بود. 

 

 

  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
اینا فقط بلدند حرف بزنند موقع عمل صفر هستند
سرپوش توهم چهره نفاق داری من نمیدانم خط وخطوط این سایت چیه ومتعلق به کیست دوستانم میگن ازخارج ساپورت میشه البته دراینکه اصلاح طلبی شکی نیست ولی اصلاح طلبان هم دشمنان قسم خورده نظام هستند چرا خط فکری ومشی این سایت مشخص نیست من دیگر وارد این سایت نمیشم شما فقط نظراتی که به نفع اصلاح طلبان است منتشرمیکنی ومیبینم هیچکس درنظردهی کامنتهای شما شرکت نمیکند پس به خاطر محهول الهویه بودن سایت است واقعا مااسفم
پزشکیان یا حرفی رانزن واگرمیزنی مستندودقیق بگو هزاران میلیاردکجا گم شده چطور گو شده ضمنا توکه میگی جراح قلب هستی اکثرنمایندگان اعلام کرده اند که پزشک عمومی هستی وبرایتخصص قلب قبول شدی وبنا به دلایلی که بدون مدرک نمیشه حرف زد ادامه نداده ای انهم نه جراحی قلب بلکه تخصص عمومی قلب
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش