شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۰۴ - ۱۲ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۳۰۹۸
مجلس

نماینده مردم زاهدان خطاب به آیت الله جنتی: این نمایندگان و رییس جمهورها دست پخت حضرتعالی و همکاران شما در شورای نگهبان نیست؟

حسینعلی شهریاری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
نماینده مردم زاهدان با انتقاد از عملکرد دولت در حوزه‌های مختلف تاکید کرد: اگر بخواهیم کشور را صحیح اداره کنیم باید ساختار دولت و مجلس شورای اسلامی را تغییر دهیم.

به‌ گزارش ‌ایسنا، حسینعلی شهریاری، نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی، گفت: ۴۰ سال است که از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد.

 

علی‌رغم همه دشمنی معاندین این انقلاب با قدرت راه خود را ادامه داده است. ما شاهد پیشرفت زیادی در زمینه‌های مختلفی بودیم، اما اگر نتوانستیم در این زمینه‌ها بهتر باشیم قطعا به علت سوء مدیریت بوده است ما اگر نتوانستیم فقر را از بین ببریم به علت مشکلات در سازمان برنامه و بودجه بوده است.

 

شهریاری ادعا کرد: روابط و رانت در این سازمان تصمیم گیری می‌کنند.

 

وی افزود: پرپر شدن دختر بچه را تسلیت می‌گویم  ولی هر گونه برخورد هیچ سودی برای خانواده‌ها نخواهد داشت.حادثه دانشگاه آزاد را هم تسلیت می گویم. چرا هنگامی که موضوع قاچاق سوخت مطرح می‌شود توجه‌ها به سوی سیستان‌وبلوچستان می‌رود در حالی که در زمان انتخابات موضوع گازرسانی وعده داده شد، ولی بیش از ۱۵ درصد پیشرفت نکرده است؟ اگر گازرسانی صورت می گرفت این کودکان در آتش نمی‌سوختند. با مسئولان نالایق گاز برخورد شود.

 

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: لبخندهای آقای ظریف نه تنها باعث نشاط مردم نمی‌شود،‌ بلکه به علت دیپلماسی ضعیف و فشل در گرفتن حق آبه سیستان‌وبلوچستان موجب انزاجار مردم می‌شود. آیا وظیفه وزیر امور خارجه فقط جلسه گذاشتن با موگرینی است؟ یا باید در خصوص هفت گروگان هم کاری کند؟ فقر و بیکاری در استان بیداد می‌کند. مردم فقط آمار اشتغال سالیانه را از دولت می‌شنوند. حاشیه نشینی و کمبود امکانات از دیگر مشکلات استان است.

 

کمیته‌ امداد امام خمینی (ره) اعلام کرد ۶۰۰ هزار مددجو به کمیته‌ اضافه شده است و افزایش ۵۰ درصدی متقاضیان را داریم. آیا مشکلات معلمان و کشاورزان حل شده است؟ آیا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان حقوق برای معلمان کافی است؟ آقای روحانی! اگر به مدارس غیر انتفاعی نزدیک محل سکونت خود نگاهی بیندازید می‌بینید که ۱۵ یا ۱۶ میلیون تومان حتی برای مقاطع پایین هزینه دریافت می‌کنند.

 

شهریاری عنوان کرد: از افتخارات دولت شما طرح تحول سلامت بود. نگذارید این طرح با مشکل روبرو شود. درست است که شما نیازی به رای ندارید  ولی نگذارید این طرح با مشکل روبرو شود. اگر به خصوصی سازی علاقه دارید دولت و مجلس شورای اسلامی را به بخش خصوصی واگذار کنید. در این مدت کدام واگذاری مشکل مردم را حل کرد؟ با افزایش دلار گوشت قرمز از سفره مردم حذف شده است و در حال‌ حاضر به تدریج مرغ هم حذف می‌شود. ننگ بر مسئولان و نمایندگانی که سیر هستند و غم و درد مردم گرسنه را نمی‌چشند. چه فکری برای جانبازان و خانواده‌های شهدا کردید؟

 

نماینده مردم زاهدان خطاب به دبیر شورای نگهبان، بیان‌ کرد: آقای جنتی! شما فرمودید برای نمایندگان کلاس اخلاق بگذارید، البته که تذکر برادر و یا خواهر مومن به یکدیگر ثواب هم دارد،  ولی این نمایندگان نیستند که نیاز به کلاس اخلاق دارند، آیا کاندیداهای ریاست جمهوری در مناظرات اخلاق را رعایت کردند؟ آیا به قول هایی که داده‌اند عمل کردند؟ این نمایندگان و رییس جمهورها دست پخت حضرتعالی و همکاران شما در شورای نگهبان  نیست؟ شما که نظارت استصوابی دارید و نماینده را از میز مجلس شورای اسلامی باز می گردانید چرا با کاندیداهای ریاست جمهوری که تهمت های عجیب و غریب می زدند برخوردی نمی کردید؟ اگر بخواهیم کشور را صحیح اداره کنیم باید ساختار دولت و مجلس شورای اسلامی را اصلاح کنیم، زیرا این حکومت به اسم دین به دلیل سوء مدیریت مسئولان موجب دین گریزی جوانان شده است.

 

شهریاری در پایان عنوان کرد: ‌حتما باید اتفاقی رخ دهد که به فکر بخاری دادن به مدارس و دادن اتوبوس نو به دانشگاه باشیم؟ چرا قبل از اتفاق کاری انجام نمی‌دهیم؟ وزیر بهداشت، از پر تلاش ترین وزرا است، ۳۵۰ سفر داشتند. ۹ بار به سیستان‌وبلوچستان آمده‌اند، ۱۵ بار به خوزستان و ۹ بار هم به مناطق زلزله زده سفر کرده‌اند. اگر طرح تحول سلامت مشکلی دارد باید حل شود، ولی دل مردم به طرح خوش بود. اجازه ندهید این طرح دچار مشکل شود.

 

 

  • 22
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۱۵
جدیدترین
قدیمی ترین
دمت گرم. شیر مادر حلالت
خداکنه این سخنرانی وحرفها ازعمق دل وقلب باشه وچیزسیاسی به دنبال نداشته باشه
همه مون حرفهای دلنشین وانتقاد بجاوسازنده میکنیم ولی در عمل پوزخند میزنیم
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش