دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۲:۴۶ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۳۰۶۹۴۸
مجلس

بیانیه تند یک نماینده مجلس در پاسخ به صحبت‌های تاج/ پرونده‌های تخلفات گسترده شما و همکارانتان زیر دست ماست

قاضی‌زاده هاشمی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
نماینده مجلس شورای اسلامی جوابیه‌ای در مورد مصاحبه چند روز قبل مهدی تاج ارائه کرد.

به گزارش ایلنا، مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال چند روز قبل نشستی با اهالی رسانه برگزار کرد و در آن در مورد مسائل مختلفی صحبت کرد و انتقادی هم از قاضی‌زاده هاشمی، نماینده مجلس شورای اسلامی داشت و او را بابت مواضع چند وقت اخیرش مورد حمله قرار دارد و حالا قاضی‌زاده هاشمی با انتشار متنی پاسخ گفته‌های رئیس فدراسیون فوتبال را داد که به شرح زیر است:

آقای تاج، مجلس در راس امور است.

سلامٌ علیکم

جای تعجب ندارد وقتی شخصی التزام عملی خود به نظام و کشورش را با مستمسک قرار دادن رئیس فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا، جهت حفظ میز و صندلی ریاست بر یک فدراسیون ورزشی زیر سوال می‌برد و در آن هتل معروف شمال شهر به عنوان صحنه گردان اصلی، نیمه شب پشت دوربین آن برنامه ورزشی معروف نشسته و قانون مجلس کشورش را زیر سوال برده و باعث می‌شود تا رئیس فیفا علیه قوانین مصوب کشورش موضع بگیرد، فرمایش بنیان‌گذار جمهوری اسلامی را نیز فراموش کند که "مجلس در راس امور است". همچنان که حضرت امام (ره) فرمودند ملاک حال فعلی افراد است نه سوابق و خدمات گذشته شان.

آقای تاج برای آشنایی جنابعالی با مسائل سیاسی - اجتماعی و قانون اساسی کشور  باید عرض کنم دید ما خادمین ملت در مجلس، کلان است و زمانی که حس کنیم مجموعه‌های تحت نظارتمان از وظایف خویش عدول کرده‌اند بر اساس قوانین موجود ورود کرده و از اهرم نظارتی خویش استفاده بجا و لازم به عمل می‌آوریم. اینکه در سفر شما به فرانسه چه اتفاقاتی رخ داده که باعث شده در بدو ورود به کشور، ارکان نظام را زیر سوال ببرید، احتمالا از مصونیتی خیالی و غیر واقعی نشات گرفته است که در ذهن شما بوجود آمده یا شاید می‌خواهید فضا را آماده کنید که در صورت ترک پستتان اعلام نمایید در امور فدراسیون دخالت شده است. زیرا اگر ذهنیت مصونیت از تخلف در شما به وجود نمی‌آمد این حجم تخلفات گسترده از قوانین مصوب کشور و اساسنامه فدراسیون فوتبال در مجموعه تحت مدیریت جنابعالی به وقوع نمی‌پیوست که به طور مفصل به آن خواهم پرداخت.

مصاحبه متناقض و حاوی اطلاعات غلط جنابعالی را مطالعه کردم. طبق معمول همیشه با فرار رو به جلو، پاک کردن صورت مسئله و مقصر اعلام کردن افراد سطوح پایین مدیریتی، سعی در شانه خالی کردن از مسئولیتتان داشتید. از سویی دیگر متذکر شدید امنیت ورزشگاه‌ها دست فدراسیون نیست. اما مگر آن چیزی که دست شماست به درستی انجام می‌شود؟ آیا انتخاب ورزشگاه دست مسئولین انتظامی است؟ ورزشگاه محل برگزاری را چه شخصی انتخاب می‌کند؟ انتخاب غلط، ریشه و مسبب تمام مشکلات بعدی می‌باشد. در مورد بلیت فروشی بر خلاف اظهاراتی که داشتید در گزارش وزارت کشور و نیروی انتظامی عنوان شده است که بیشتر از تعداد اعلام شده در جلسه هماهنگی، بلیت فروخته شده است که این مسئله باید راستی آزمایی شود. اما تجربه مسابقه پرسپولیس و سپاهان در ورزشگاه آزادی نشان داده که سیستم بلیت فروشی شما مشکل دارد زیرا در ورزشگاه ۷۸ هزار نفره آزادی نیز بیش از ۹۰ هزار نفر حضور داشتند.

در کنار جامعه فوتبال مایلم بدانم کمیته انضباطی تحت نظارت جنابعالی و هیات رئیسه محترمتان چه حکم بازدارنده‌ای را برای بازی هفتم اردیبهشت و نهم خرداد پرسپولیس و سپاهان و یا دیگر مسابقات مورددار صادر کرده است؟

مجموعه تحت ریاست شما از انجام بدیهی‌ترین وظایف عاجز است. تا چه موقع مردم و نظام تاوان رخوت در امورات محوله مجموعه شما را باید بپردازند؟ چرا آبروی کشور با بی‌مسئولیتی شما باید در مجامع بین‌المللی  ریخته شود؟

در مصاحبه خود عنوان کردید دولت باید دست از سر فوتبال بردارد، آیا زمانی که ۱۳ میلیارد تومان منابع مالی فدراسیون خود را از بودجه کشور می‌گرفتید هم اینگونه پرده‌دری می‌کردید؟ آیا زمانی که ۵/۲ میلیون دلار، طلب سرمربی گذشته تیم ملی از بودجه کشور پرداخت شد نیز همین نظر را داشتید؟ آیا در خلال جام ملتها که مسئولان وزارت ورزش با خود دلار به امارات آوردند تا به تیم تزریق شود و بخاطر این مسئله ساعت‌ها در فرودگاه دبی دچار مشکل شدند تا سرمربی تیم با اشارات شما، آبروی کشور و نظام را در امارات نریزد نیز همین عقیده را داشتید؟

ای کاش حداقل نیم‌ساعت روی حرف خود می‌ماندید و در همان مصاحبه نمی‌گفتید از مسئولان کشورمی‌خواهیم کمک کنند چون وضعیت خوبی نداریم. شما می‌خواهید کشور پول و بودجه به مجموعه شما را پرداخت کند اما احدی مجموعه فوتبال را ممیزی نکند. در کدام کلاس و دوره مدیریتی این شیوه را به شما آموزش داده‌اند؟

نام بنده را آوردید که هفته‌ای ۵ بار مصاحبه می‌کنم. اینجانب نه به عنوان نماینده مردم درمجلس، بلکه به عنوان یک ایرانی هرجایی احساس کنم بی‌مبالاتی و بی‌مسئولیتی رخ داده قطعا صحبت می‌کنم و نیازی نیست بابت صحبت از شخصی اجازه بگیرم. اما بهتر است کتاب قانون اساسی کشور را مطالعه فرمایید و اگر توان تهیه آن را ندارید اطلاع دهید تا به عنوان هدیه برایتان از مجلس شورای اسلامی ارسال نمایم، اما برای کمک به فهم بهتر جنابعالی دو اصل از قانونی اساسی را یادآور می‌شوم:

اصل‌ هفتاد و ششم: مجلس‌ شورای‌ اسلامی‌ حق‌ تحقیق‌ و تفحص‌ در تمام‌ امور کشور را دارد.

اصل‌ هشتاد و چهارم: هر نماینده‌ در برابر تمام‌ ملت‌ مسئول‌ است‌ و حق‌ دارد در همه‌ مسائل‌ داخلی‌ و خارجی‌ کشور اظهار نظر نماید.

عنوان کردید دستاورد فدراسیون به مراتب از دیگر نهادهای کشور بهتر بوده‌است. ابتدا شما را به تفکر عمیق درآیه ۳۶  از سوره مبارکه نساء دعوت می‌کنم:

إِنَّ اللَّهَ لَا یُحِبُّ مَنْ کَانَ مُخْتَالًا فَخُورًا

خدا کسى را که خیال پرداز، متکبر و فخرفروش است دوست نمى دارد.

آقای تاج، غرور و تکبر یکی از عادات زشت و قبیح و سرچشمه بداخلاقی مذهبی و اجتماعی است.

اما حال بررسی کنیم که آیا واقعا دستاورد شما از بسیاری از نهادهای کشور بهتر بوده است یا خیر؟؟

۱- تیم ملی نوجوانان(پسر) در مسابقات قهرمانی آسیا انتخابی جام جهانی در گروهی که تیم‌های هند، ویتنام و اندونزی حضور داشته‌اند حذف شده است.

۲- تیم ملی جوانان (پسر) ضعیف ترین نتیجه ۱۶ ساله اخیر را رقم زده و نتوانسته است از گروهش در مرحله اول انتخابی به مرحله نهایی صعود کند. که از دست رفتن میزبانی ایران در این مهم بی‌تاثیر نبوده است.

۳- میزبانی مسابقات جوانان با بی‌مبالاتی و بی‌فکری مجموعه تحت نظارت شما بعلت جابجایی مکرر محل مسابقات از تهران به مشهد و سپس کیش از ایران گرفته شده و به اردن سپرده شد که آن ماجرا نیز جای بحث دارد.

۴- تیم ملی بزرگسالان نیز علیرغم تمام تمهیدات و حمایت‌های ارکان نظام، در جام ملتها حذف شد. یادتان باشد در قانون جدید مقام سوم یا سوم مشترک نداریم. شکست در نیمه نهایی یعنی حذف.

۵- تیم فوتبال ساحلی ایران برای اولین بار در تاریخ از مرحله یک چهارم نهایی در آسیا بالا نیامد و جام جهانی را از دست داد.

۶- تیم‌های ملی نوجوانان، جوانان و امید دختران نیز حذف شدند. چون تمرکز و خرج فدراسیون در جای دیگری بود که در انتها نیز نتیجه لازم حاصل نشد.

۷- تیم امید در بازی‌های آسیایی نتیجه لازم را نگرفت و در مسابقات مرحله انتخابی المپیک نیز با اینکه میزبان بود با تفاضل یک گل نسبت به مالزی به عنوان بهترین تیم دوم توانست جواز صعود به مرحله نهایی را دریافت کند. هنوز از خاطرمان نرفته که ساعت‌ها پس از پایان بازی ایران و عراق مطمئن نبودیم که صعود کرده‌ایم یا نه

۸- تیم فوتسال جوانان در مسابقات المپیک جوانان در آرژانتین در مرحله گروهی حذف شد.

۹- برگزاری لیگ از رده برتر تا دستجات پایین‌تر (آقایان و بانوان) همانطور که همگان مشاهده کردند با چه خساراتی به پایان رسید و عکس درگیری‌های این مسابقات در تمام سایت‌ها و خبرگزاری‌های داخلی و خارجی منتشر شد و آبروی نظام و کشور را به چالش کشید، تا دشمنان  با حوادث برگرفته از مدیریت جنابعالی و همکارانتان به نظام جمهوری اسلامی بتازند.

آقای تاج منکر تلاش‌های ملی پوشان عزیز و بازیکنان غیور کشورمان نیستم و دستشان را بابت زحماتی که کشیدند می‌بوسم زیرا از پرچم کشور تا حد توان دفاع کردند، اما باور کنید اگر هریک از مجموعه‌های مدیریتی کشور که تحت نظارت مستقیم مجلس شورای اسلامی قرار دارند این افتضاح را از هر نظر به بار می‌آورند و بابتش هزاران‌بار عذر خواهی می‌کردند، بی‌شک از استیضاح نمایندگان جان سالم بدر نمی‌برند. چه رسد به اینکه بخواهند طلبکارانه و از موضع قدرت مانند شما سخن بگویند.

رئیس محترم فدراسیون فوتبال، تیتر یک خبر ساده که از ابتکار ژورنالیستی مسئولین بخش خبری فیفا نشأت می‌گرفت و برای خوشحالی فوتبال‌دوستان ایرانی تهیه شده بود را به صورت یک اتفاق بسیار بزرگ و شگرف به خورد مسئولین کشور دادید و تا توانستید روی آن مانور کردید و با عنوان ۵ ستاره پروپاگاندای خبری راه انداختید، در حالیکه اهم این دستاورد مربوط به تلاش مدیران گذشته بود و شما میوه حاضر و آماده نفرات قبلی را نوش جان فرمودید. خروجی عملکرد جنابعالی همان حذف در تمامی رده‌های سنی بود که برای پوشش آن بسیار زیرکانه از آمار رنکینگ استفاده می‌کنید اما بدانید ممکن است یکبار با یک تیتر خبری و چاپ تابلو‌ها و بیلبوردها اذهان عمومی را منحرف کنید اما این‌بار دیگر نمی‌شود.

ماجرای شکل‌گیری جدول رنکینگ فیفا در سال ۱۹۹۲ و به دلیل اتفاقات تعیین سرگروه در جام جهانی ۱۹۹۰ به وجود آمد. فرانسه تیم سوم جام جهانی ۱۹۸۶ نتوانسته بود به جام جهانی ۱۹۹۰ ایتالیا صعود کند و بین اسپانیا، انگلیس و هلند فیفا تصمیم گرفت انگلیس را با توجه به نتایج این تیم در جام‌های جهانی ۱۹۸۲ و ۱۹۸۶ به عنوان سرگروه انتخاب کند و این انتخاب تا مدت‌ها حرف و حدیث به همراه داشت. در نهایت  فیفا تصمیم گرفت در سال ۱۹۹۲ با ابداع رنکینگ، سرگروه‌ها و تیم‌ها را بر اساس رتبه آنها، در قرعه‌کشی جام جهانی قرار دهد، این فلسفه بوجود آمدن رنکینگ بود. می‌دانید که به تیم‌های داخل رنکینگ جام و مدال اهدا نمی‌شود؟ بگذارید مثال بزنم تا بهتر متوجه شوید:

بعد از بوجود آمدن رنکینگ، برزیل در سال ۱۹۹۴ قهرمان جام جهانی شد و در سال ۱۹۹۶ آلمان در اروپا و عربستان در آسیا قهرمان جام ملتها شدند. فرانسه نیز قهرمان جهان در ۱۹۹۸ شد. کسی به خاطر می‌آورد که ترتیب تیم‌ها در رنکینگ فیفا در آن سال‌ها به چه صورت بوده‌است؟

ما رنکینگ اول آسیا در فوتبال هستیم بابت آن از تمام جامعه زحمتکش فوتبال اعم از بازیکنان، مربیان و داوران تشکر می‌کنیم و به غیرتشان درود می‌فرستیم. اما آیا بابت آن به ما جام و مدالی دادند؟ چه تیمی قهرمان جام ملتها در سال ۲۰۱۹ شد؟ قطر تیمی که در رنکینگ در جایگاه شصت و چندم قرار داشت. پس با آمار بی فایده عدم نتیجه‌گیری فدراسیون تحت نظارت خود را تطهیر نفرمایید. یادتان باشد با تناسب درآمد کشور، بودجه و پول مناسبی در اختیارتان بوده است که عدم مدیریتتان چنین نتایجی را به بار آورد.

آیا مقصر حضور نزدیک به ۱۸ نفر غیر ایرانی در کادر فنی تیم ملی و هزینه‌های سرسام آور برای ایشان، چیزی جز سو مدیریت است که از آن به عنوان مدارا یاد می‌کنید؟ این مدارای جنابعالی و اعضای هیات رئیسه باعث از بین رفتن میلیاردها تومان پول بیت المال شد و تیم های ملی دیگر را در مضیقه قرار داد.

حداقل می‌توانستید با جایگاه تیممان در رنکینگ درآمد زایی کنید اما آوردن تیمی آماتور از سیرالئون و پرداخت کلیه هزینه‌های آن در حالیکه فدراسیونشان در تعلیق بود از دیگر مداراهای مدیریتی شما بوده است که باعث زیر سوال رفتن اعتبار فوتبال ایران در افکار عمومی جهان شد. از این دست شاهکارهای مدیریتی، مجموعه شما کم نداشته است که گرفتن لباس تیم ملی از بازیکنان رده پایه در بدو ورود به کشور پس از اتمام مسابقاتشان را باید به آن اضافه کرد.

حرف امام راحل سرلوحه کارمان قرار دارد، آقای تاج بدانید مردم ولی نعمت ما هستند و امثال بنده نه برای منفعت شخصی بلکه برای نفع عمومی و پیشرفت و آبادانی ایران عزیز، خدمتگذاری به مردم را به عنوان یک افتخار تلقی می‌کنم. برای ورود به مقوله فوتبال نیز دغدغه هواداران و مردم و عدم مدیریت شفاف و اصولی شما و مجموعه تحت نظرتان باعث شده است که جهت اصلاح امور ورود داشته باشم. سوال مهم و اساسی خادمین ملت از شما این است که چرا تا حرف شفاف سازی می‌شود شما برآشفته می‌شوید و پای نهادهای بین‌المللی را وسط می‌کشید؟ بنده گمنام،کوچک و خدمتگزار ملت که بنا به گفته شما قصدم این است تا از نردبان شهرت بالا بروم و شهرت بدست آورم. شما که در بالای نردبان و در اوج قرار دارید بگویید آیا این شهرت شما با خوشنامی همراه است یا بدنامی؟؟

باید اذعان داشت فوتبال برای برخی از افراد آنقدر منفعت داشته است که حتی حاضر می‌شوند نهادهای قانونی و رسمی کشورشان را زیر سوال ببرند.

عقیده بنده این است اگر بجای آنکه تمام انرژی و تلاش خود را برای مجاب کردن سران فوتبال آسیا و فیفا از کوالالامپور تا شیخ نشین‌های خلیج فارس و زوریخ سوئیس جهت حمایت از جنابعالی برای ادامه کار در فدراسیون فوتبال، معطوف به احقاق حق پخش می‌کردید، امروز این مشکل نیز بر طرف شده بود. اما بهتر است این مطلب مهم را برای یادآوری جنابعالی متذکر شوم:

اینجانب در کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه پیشنهادی را ارائه دادم که دولت را ملزم به تهیه لایحه برای حق‌پخش می‌کرد که این بند به شرح زیر می‌باشد:

برنامه ششم توسعه

بخش ۱۷: فرهنگ، هنر و ورزش – ماده ۹۲

بند پ: دولت مکلف است تا پایان سال اول اجرای برنامه با مشارکت صدا و سیما و وزارت ورزش و جوانان، تمهیدات قانونی لازم در خصوص نحوه تقسیم درآمدهای ناشی از حق پخش مسابقات ورزشی را پیش‌بینی نماید.

پیشنهاد بنده در مورد حق پخش به صورت ماده قانونی درآمد، اما شما چندبار بابت پیگیری آن به شخص بنده یا دیگر نمایندگان مراجعه کردید؟ البته بارها شما و اعضای هیات رئیسه محترمتان را در مجلس رویت کردم، از جلسه با ریاست محترم مجلس و معاونت محترم قوانین تا دیگر نمایندگان محترم، اما نه برای احقاق حق پخش بلکه برای دور زدن قانون منع به کارگیری بازنشستگان مصوب مجلس شورای اسلامی.

در جلسه‌ای که چندی پیش در مجلس برگزار شد عنوان کردید که رتبه و مقام شما در نایب رئیسی آسیا بالا است و تصمیمات عمده فوتبالی آسیا با مشورت و سپس امضای شما گرفته می‌شود، پس اگر اینگونه است چرا در انتخابات کمیته‌های انضباطی، اخلاق، استیناف و تایید صلاحیت‌های آسیا که ایران در گذشته ۳ نماینده داشت امسال ۲ نماینده داریم؟ این کم شدن یک کرسی چگونه موفقیت آمیز تلقی می‌شود؟ البته عادت شما وارونه جلوه دادن شکست‌هاست.

این چه قدرت و نفوذی است که تیم فوتبال ذوب آهن برای مسابقه به عراق سفر می‌کند، تیم عربستانی عزیمت نمی‌کند و کنفدراسیون فوتبال آسیا نامه لغو مسابقه را صادر می‌کند و هزینه‌های اضافی به باشگاه ایرانی تحمیل می‌شود.

شما چگونه قرار است از منافع ایران دفاع کنید در حالیکه کمترین آشنایی را به زبان انگلیسی دارید؟ توضیح دهید در جلسات محرمانه وخصوصی که امکان حضور مترجم وجود ندارد چگونه از حق فوتبال کشور دفاع می‌کنید؟ آقای تاج فوتبال با شعار و یا چرخیدن به سمت بیگانگان درست نخواهد شد. یادتان باشد در این کشور کاپیتولاسیون جایی ندارد، همانگونه که حضرت امام خمینی(ره) پایه انقلاب اسلامی ۵۷ را بر مبارزه با کاپیتولاسیون بنا نهادند.

در پایان عرایضم باید عنوان کنم پرونده‌ای از تخلفات گسترده شما و همکارانتان در فدراسیون، به دست نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسیده است که در مرحله راستی آزمایی می‌باشد.

به محض اینکه مرحله راستی آزمایی آن به پایان رسید، آن را توسط رسانه‌ها و سایت‌های خبری به آگاهی عموم مردم عزیز و شریف کشورمان نیز خواهیم رساند و در صورت اثبات اتهامات وارده، بابت این تخلفات گسترده، علاوه بر جنابعالی و مجموعه مدیریتی تحت نظرتان، وزیر محترم ورزش نیز باید پاسخگو باشد.

***

پاسخ فدراسیون فوتبال به اظهارات نماینده مجلس

امیر مهدی علوی، سخنگوی این فدراسیون بیان کرد: مشی کلی فدراسیون فوتبال همواره شفاف سازی بوده و این رویه قطعی است که مورد تاکید رییس و هیات رییسه فدراسیون فوتبال قرار دارد. بر این اساس، فدراسیون خود را در همه سطوح، پاسخگوی هرگونه ابهامیمی‌داند. بدون شک، سازمان یا نهادی که نتواند به پرسش‌ها نزد افکار عمومی پاسخ دهد، مورد تحسین و احترام همقرار نمی‌گیرد و لذا طرح انتقاد سازنده و پرسش کمک به فوتبال است، حتماً از شفاف سازی استقبال می‌کنیم ولی با فراکنی مخالفیم. در حالی که چنین دیدگاهی از صدر تا ذیل در فدراسیون وجود دارد، طرح مباحثی جز این عاری ازواقعیت محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: فدراسیون فوتبال با احترام و تواضع نسبت به طرح انتقادات منصفانه که با راهکارهای سازنده همراه هستند می‌نگرد. بر این اساس، آحاد جامعه می‌توانند دیدگاه‌های خود را برای پیشرفت امور و در نهایت کمک به فوتبال ملی به فدراسیون ارائه دهند.

علوی درباره اظهارات صورت گرفته از سوی قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: بار دیگر اعلام می‌کنیم اگر در هر حوزه فوتبال، دیدگاه، ابهام یا نکته‌ای وجود دارد به مراجع ذی‌صلاح اعلام شود. در نهایت، امیدواریم طرح مباحث در فضای آرام و به دور از اتهام زنی باعث کمک به جامعه فوتبال شود که این موضوع خواست عموم جامعه است.

  • 17
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش