شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۴۷ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۳۳۳۲
مجلس

«محمدرضا عارف» کاندیدای مجلس یازدهم نمی‌شود

محمدرضا عارف,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت که در چند روز اخیر مردم و جوانان اصرار داشتند که در انتخابات ثبت نام کنم اما احساس می‌کنم که خارج از مجلس بهتر می‌توانم کمک کنم.

محمدرضا عارف در بازدید از خبرگزاری ایسنا به مناسبت بیستمین سالگرد تاسیس این خبرگزاری در گفت‌وگویی ضمن تشریح دلایلش برای عدم کاندیداتوری در انتخابات مجلس یازدهم گفت که از تمامی نخبگان، جوانان و خانم‌ها درخواست می‌کنم که در مجلس ثبت نام کنند تا شاهد مجلس پویاتر و کیفی تر باشیم. بنده هم در بیرون از مجلس در حد وسع کمک خواهم کرد.

وی توضیح داد: در سال ۹۲ سرمایه اجتماعی ارزشمندی در جریان اصلاحات ایجاد شد. ما در آن زمان مهمترین راهبردمان حفظ سرمایه اجتماعی بود که به طور طبیعی، گام بعدی را در انتخابات مجلس دهم برداشتیم. مجلس باید برای تحقق مطالبات مردم تمام انرژی‌اش را بگذارد. آن زمان علی رغم این که تا قبل از نمایندگی مجلس آدم اجرایی بودم به نظر ارزشمند مردم تمکین کرده و در انتخابات ثبت نام نمودم.

وی یادآور شد: آن زمان مردم در کل کشور بخصوص در شهر تهران به جریان اصلاحات خیلی خوب جواب دادند و برای اولین بار لیستی به طور کامل پیروز شد. این بسیار ارزشمند بود تلاش ما این بود که در مجلس دهم با عملکردمان این نگاه مردم را حفظ کنیم.

رئیس فراکسیون امید با بیان اینکه عملکرد این فراکسیون را به زودی تشریح خواهد کرد، افزود: در یک مورد، فقط در شهر تهران، وضعیت شاخص بهداشت و درمان خوب نبود، توانستیم در طول این مدت ۸ هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی را اضافه کنیم که ان‌شاءالله امسال و سال آینده مورد بهره برداری قرار می‌گیرد. استان تهران از لحاظ تعداد کلاس‌های آموزشی از آخر بعد از سیستان و بلوچستان دوم بود که برای بهبود این وضعیت هم اقداماتی صورت گرفت و نتایج خوبی حاصل شد.

نماینده تهران با بیان اینکه تلاش ما حل مسائل چالشی در پایتخت بود، به موضوع ثبت نام در انتخابات مجلس آینده اشاره و اظهار کرد: از مردم و جوانان تشکر می‌کنم که در طول چند روز گذشته برای ثبت نام بنده اصرار داشتند. مبنای بنده همواره خرد جمعی است اما احساس می‌کنم خارج از مجلس بهتر می‌توانم انجام وظیفه کرده و کمک کنم. یک دوره نمایندگی هم تجربه ارزشمندی بود که کمک کند تا بتوانم خدمت گزاری مناسب‌تر و بهتری انجام دهم. توصیه‌ام به همه نخبگان و جوانان و بخصوص خانم‌ها این است که در انتخابات ثبت نام کنند.

وی گفت که ما ما در لیست‌هایمان در شهرهایی با بیش از سه نماینده سهمیه حداقل ۳۰ درصدی را برای خانم‌ها در نظر گرفتیم. تلاش من این است که در بیرون از مجلس برای خدمت به مردم در حد وسعم کمک کند و در خدمت مجلس هم بعد از این خواهم بود. باز هم از نخبگان، جوانان و خانم‌ها درخواست دارم که  ثبت نام کرده  تا مجلسی پویاتر و کیفی‌تر از مجلس دهم داشته باشیم.

رئیس فراکسیون امید همچنین در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به شکل گیری مجلس دهم گفت: این مجلس از تجارب ارزنده نمایندگان استفاده کرد ما درخواستمان این است که رسانه‌ها عملکرد فراکسیون‌ها و نه فضاهای سیاسی را دنبال کنند.

عارف مجددا به اقداماتش درباره‌ی تهران اشاره و اظهار کرد: راه اندازی متروی اسلام شهر و پردیس به تهران یک آرزو بود که ما در این راه اقداماتی را انجام دادیم برای اولین بار دفاتر ارتباط نمایندگان در شهرستان‌های تهران را ایجاد کردیم تا ارتباط نزدیک با مردم داشته باشیم. این که مردم اطلاع کافی از اقدامات ما ندارند بخشی از آن به ضعف اطلاع رسانی بر می‌گردد. ما هم امکانات نداریم و هم برای اطلاع رسانی ما محدودیت ایجاد می‌کند. بخشی دیگر به راهبرد ما ختم می‌شد که بیشتر نتیجه گرا هستیم.

وی توضیح داد:‌ احساس می‌کردیم که چون فراکسیون اکثریت در مجلس نیستیم باید کارها را با تعامل با سایر فراکسیون‌ها دنبال کنیم. از این رو تلاش می‌کردیم نمود بیرونی طرح‌های مدنظرمان به نام فراکسیون امید تمام نشود و به نام طرح مجلس باشد، بنده خیلی از این طرح‌ها را امضا نمی‌کردم تا کار سیاسی نشود مگر طرح‌های امنیتی و سیاسی باشد.

وی ادامه داد: راهبرد ما این بود که اگر طرحی را مطرح می‌کنیم حتما به نتیجه برسد یکی از نمونه این طرح‌ها حذف اعدام از محکومان مواد مخدر است که خیلی وضعیت ما را از لحاظ حقوق بشری بهبود بخشید. طرح دیگری مربوط به نصف کردن محکومیت زندانیان است که امیدواریم بتوانیم آن رابه سرانجام برسانیم. این حرکت فرهنگی بسیار خوبی است که با مشارکت فراکسیون‌های دیگر جلو رفت.

عارف موضوع گفت و گوی ملی را یکی دیگر از اقدامات فراکسیون امید بر شمرد و گفت که ما در این باره خیلی آرام جلو رفته و به نتایج خوبی هم رسیدیم. ما فقط مسائل سیاسی و رفتن روی آنتن را مطرح نکردیم.

  • 17
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش