دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۵:۰۷ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۳۵۲۲
مجلس

هدایت‌الله خادمی

بی‌عرضگی مسئولان عامل اصلی قرنطینه نشدن قم بود/ دستکش‌های احتکار شده‌ای که کشف شد، کجاست؟

هدایت‌الله خادمی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
هدایت الله خادمی با اشاره به گسترش ویروس کرونا در ایران گفت: دولت می‌توانست قم را قرنطینه کند اما بی‌عرضگی مسئولان عامل اصلی قرنطینه نشدن قم بود.

شیوه به کار گرفته توسط دولت برای مهار و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا بسیار سوال‌برانگیز شده است. ماسک و مواد ضدعفونی به شدت کمیاب شده و در دسترس نیست. الکل در مغازه‌ها و داروخانه‌ها یافت نمی‌شود. وضعیت قرنطینه‌ها شهرها بسیار بی‌برنامه پیش می‌رود. آمار مرگ و میر در ایران حتی از چین که کانون شیوع ویروس بوده، بسیار بالاتر است. 

به گزارش رویداد۲۴، در روزهای گذشته مقایسه‌ای از وضعیت شیوع ویروس کرونا در ایران با کشورهای دیگر را انجام داده بود. در آن گزارش که به آمار رسمی وزارت بهداشت استناد شده بود، نرخ مرگ و میر در ایران به خاطر ابتلا به کرونا ۲۵ درصد بود؛ این یعنی بر پایه آماری که وزارت بهداشت منتشر کرده، اگر ۱۰۰ نفر در ایران کرونا بگیرند، ۲۵ نفر می‌میرند! هماکنون بیش از ۷۰۰۰ نفر در ایران به کرونا مبتلا هستند، اگر نرخ مرگ و میر را ۲۵ درصد در نظر بگیریم، آمار بسیار نگران کننده است و صحبت جعفرزاده ایمن آبادی دقیق به نظر می‌رسد که قبرستان‌ها دیگر جا ندارند.

در چنین شرایطی علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در دیدار با مشاور امنیت ملی عراق گفته بود ایران آماده کمک به عراق در مبارزه با ویروس کرونا است. همین اظهارنظر او کافی بود تا صدای برخی منتقدان بلند شود و بگویند چطور کشوری که خود در مدیریت ویروس کرونا عملکرد خوبی نداشته و از طرفی به‌دلیل عدم قرنطینه بعضی استان‌ها، کار را به‌جایی رسانده که همه ۳۱ استان کشور گرفتار این ویروس شوند و از سوی دیگر، کمبود اقلام پزشکی و بهداشتی مرتبط با این ویروس و گرانی بیش از اندازه این کالا‌ها زمینه ناراحتی و نگرانی مردم را مهیا کرده است می‌خواهد به کشوری کمک کند که نه تنها به مانند ما با این چالش روبرو نیست که حتی مرز‌های خود را بر ایران بسته تا کشورش در امان باشد؟

هدایت‌الله خادمی نماینده ایذه و باغملک با اشاره به مقام اول ایران در شمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در خاورمیانه به رویداد۲۴ می‌گوید با توجه به کمبود بحرانی ماسک و لوازم بهداشتی به‌نظر نمی‌آید کمک به کشور‌های دیگر در این راستا برای ما ممکن باشد.

او گفته اظهارات آقای شمخانی بیشتر جنبه دیپلماتیک و به‌خاطر اعلام دوستی و همکاری با کشور عراق بیان شده است، چراکه ظاهراً ما در کشور خودمان برای تهیه لوازم مورد نیاز برای مبارزه با کرونا دچار مشکل شده‌ایم. هرچند شاید هم این مقامات برای کمک‌رسانی به کشور‌های همسایه با مشکلی برای خریداری این لوازم مواجه نیستند.

عراق مرزهایش را به روی ایران بسته، شمخانی چگونه می‌خواهد به عراق کمک کند؟

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اظهار داشت: در هر صورت کمک به مردم عراق در این رابطه خیلی ممکن به‌نظر نمی‌آید. عراقی‌ها عملاً مرزهایشان را به روی ما بسته‌اند و از طرفی ما نیز امکانات مورد نیاز برای مبارزه با این بیماری را نداریم، چراکه اگر داشتیم در کشور خودمان از آن بهره می‎بردیم. اگر توانایی مدیریت شیوع این ویروس را داشتیم با قرنطینه کردن شهر قم، مانع گسترش آن به سراسر کشور می‌شدیم.

خادمی با تاکید بر نقش حاکمیت در کنترل شیوع این بیماری خاطرنشان کرد: وظیفه نمایندگان مردم و مسئولان کشور تصمیم‌گیری در شرایط بلاتکلیفی است. آن‌ها باید بتوانند در چنین شرایطی قاطعانه تصمیم‌گیری کنند و آن را به اجرا درآورند. متاسفانه دولت قادر به گرفتن چنین تصمیماتی نیست. اگر چنین مدیریتی در دولت وجود داشت، قطعاً قم قرنطینه می‌شد و ویروس به تمام نقاط کشور منتقل نمی‌شد. اگر چنین مدیریتی وجود داشت، در کشوری که با داشتن هشت درصد منابع کل جهان که ثروتمندترین کشور دنیا نسبت به جمعیتش است، شاهد کمبود ماسک نبودیم.

بی‌عرضگی مسئولان عامل اصلی قرنطینه نشدن قم بود

او بی‌عرضگی مسئولان را از عوامل اصلی قرنطینه نشدن قم دانست و گفت: دولت می‌توانست قم را قرنطینه کند. هرچند در این راستا چالش‌ها و اعتراضاتی از سوی برخی افراد در قم به گوش می‌رسید، اما نباید فراموش کنیم که تصمیم نهایی از آن دولت است. دولت نماینده مردم است و باید بتواند با قاطعیت تصمیم درست را اعمال کند.

مشخص نیست دستکش‌های احتکار شده‌ای که کشف شد، کجا هستند

خادمی می‌گوید: این دولت است که باید جلوی رفت و آمد مردم به شهر‌های شمالی کشور را بگیرد. دولت باید دستکش، ماسک و لوازم بهداشتی به حد نیاز در اختیار مردم قرار دهد و اگر موجود نیست روی به واردات بیاورد و اینکه فعلاً این کالا‌ها نباشد یا اگر باشد گران باشد به هیچ عنوان قابل قبول نیست. به‌طور مثال مشخص نیست دستکش‌های احتکار شده‌ای که کشف شد در حال حاضر کجا هستند و چه بر سر آن‌ها آمده است؟

اگر کادر درمانی آسیب ببینید، مجبوریم کادر درمانی دیگر کشورها را بیاوریم

این نماینده مجلس با تاکید بر اهمیت تقویت کادر پزشکی اضافه کرد: متاسفانه پزشکان و پرستاران ما به‌شدت با کمبود لوازم بهداشتی مواجهند. در صورت خستگی و ناامیدی این گروه، عواقب سنگینی پیش‌روی ما خواهد بود. اگر کادر درمانی بیش از حد آسیب ببیند، دولت ناچار است کادر درمانی از خارج وارد کند. این امکان هم وجود دارد که با آموزش سریع به داوطلبان کمک به بیماران کرونایی، آن‌ها را جایگزین کادر درمانی کنند.

مسئولیت‌های کشور به افراد نالایق سپرده شده است

خادمی گفت: هنگامی که مسئولیت‌های یک کشور به افراد نالایق سپرده شود نتیجه چیزی جز این وضع نمی‌تواند باشد. به‌عنوان مثال، هنگ‌کنگ در کنار چین واقع است. مقامات این کشور به محض مشاهده دو مورد مبتلا به ویروس کرونا آن منطقه به‌خصوص را قرنطینه و مشکل را حل کردند. در کشور ما متاسفانه این ویروس سریعاً در سراسر کشور پخش شد و حتی هم‌اکنون مناطق آلوده قرنطینه نیستند و رفت و آمد به آن‌ها آزاد است و از طرفی، اطلاعات و آمار دقیق هم در اختیار مردم قرار نمی‌گیرد.

  • 16
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
با سلام و عرض احترام ابتدا خدمت مردم شریف ایران عرض مینمام که گروهی از مردم عراق جهت مداوای بیماری خود از مرز جنوب کشور وارد ایران شدند و این باعث تاسف هست ، درکشوری که خود گرفتار این معضل و با کمبود وسایل وتخت بیمارستانی مواجه هست چرامیبایست نیروهای کادر پرستاران و دکترهای خود را جهت مداوای کشوری دیگر قرار دهد ، کشوری که ۸ سال با ما جنگید ، بنده خودم از زخم خوردگان این کشور بیگانه هستم و به هیچ وجه حاضر نیستم ریالی از بیت المال صرف کشور عراق شود در مورد ماسک و دستکش های احتکاری نیز، شنیده میشود توسط یکی از ارگانها بسته بندی و به قیمت ۵۰ هزار تومان به ملت ما فروخته شده ،اما بی مسئولیتی بعضی از مدیران رده بالای کشور باعث شیوع این ویروس در دیگر استانها گردیده است کاملا صحیح بوده مثلا چرا وزیر محترم کشور هیچگونه دخالت و اظهار نظری نداشته اند در حالیکه مسئول اصلی کشور داری پس از ریاست جمهوری متوجه ایشان میشوند./ چرا ؟
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش