دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۱:۵۵ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۲۰۱۷۱۵
مجلس

عنابستانی در مجلس ماند/ سرباز عابد اکبری به خشکشویی پلیس فرستاده شد

علی‌اصغر عنابستانی,حضور علی‌اصغر عنابستانی در مجلس
از روز‌ی که علی‌اصغر عنابستانی؛ نماینده مجلس به‌سرباز راهور سیلی زد بیش از یک ماه می‌گذرد، اما حالا خبرها از آن حکایت دارد که این سرباز از یگان عملیات راهور به‌ خشکشویی پلیس راهنمایی و رانندگی منتقل شده است تا باقی‌مانده دوران خدمت خود را آن‌جا سپری کند.

به گزارش همدلی، از روز‌ی که علی‌اصغر عنابستانی؛ نماینده مجلس به ‌سرباز راهور عابد اکبری سیلی زد بیش از یک ماه می‌گذرد، اما حالا خبرها از آن حکایت دارد که این سرباز از یگان عملیات راهور به‌ خشکشویی پلیس راهنمایی و رانندگی منتقل شده است تا باقی‌مانده دوران خدمت خود را آن‌جا سپری کند.

اقدامی که به نظر‌ می‌رسد برای جلوگیری از حساسیت‌های بیشتر باشد، اما معلوم نیست که برای این سرباز تنبیه باشد یا تشویق؟

در ترافیک سنگین تهران تردد از خط ویژه یک نعمت است، به‌همین دلیل خیلی‌ها وسوسه می‌شوند شانس خود را امتحان کنند تا بتوانند از این امکان بهره ببرند. اما چنین فرصتی قرار نیست به همه برسد، طوری‌که طبق قانون فقط اتوبوس‌های خط ویژه، خودروهای امدادی و برخی خودروهای دیگر با شرایط خاص مانند خودروهای تشریفات وزارت خارجه و ریاست جمهوری آن‌هم با حضور ماشین پیشروی راهور می‌توانند از خط ویژه استفاده کنند.

از این منظر برای جلوگیری از سوءاستفاده احتمالی، معمولاً نیروهای راهور که اکثراً سرباز این مجموعه هستند، ابتدا و انتهای این مسیر عاری از ترافیک می‌ایستند و سعی می‌کنند قانون را اجرا کنند. اما با این وجود کم نبوده افرادی که توانسته‌اند با معرفی خود و استفاده از هویت حقوقی‌شان قانون را دور بزنند و درحالی‌که مردم پشت چراغ‌های قرمز و ترافیک، بنزین ۳هزار تومانی می‌سوزانند از کنارشان عبور کنند.

شاید علی‌اصغر عنابستانی، نماینده مجلس شورای اسلامی هم برای عبور از ترافیک خسته کننده تهران بود که تصمیم گرفت شانس خودش را برای عبور بدون دردسر از خط ویژه امتحان کند، اما این‌بار سربازی آن‌جا ایستاده بود که فقط قانون و اجرای آن را می‌شناخت نه قانون‌گذار.

ماجرای نمایند مجلس و سرباز راهور از دست‌به‌دست شدن ویدئویی در فضای مجازی شروع شد که حاکی از این بود که عنابستانی، عضو خانه ملت درپی اصرار برای عبور از خط ویژه و ممانعت سرباز عابد اکبری به‌صورت او سیلی زده است. اقدامی‌که بلافاصله با واکنش مردم و برخی از چهره‌های سیاسی و اجتماعی همراه شد و همه از نهادهای مربوطه خواستند که اصل ماجرا را پیکیری کنند، درهمین رابطه بود که بلافاصله همان روز چهارم بهمن‌ماه سال جاری، سردار حسین اشتری، فرمانده نیروی انتظامی با صدور دستوری خواستار حمایت از حقوق سرباز وظیفه راهور و پیگیری موضوع از طریق معاونت حقوقی و بازرسی ناجا شد.

با این وجود اگرچه در روزهای ابتدایی گروهی سعی کردند اصل ماجرا را تکذیب کنند، اما با انتشار فیلم مربوط به‌حادثه از طریق دوربین‌های پلیس در خط ویژه دروازه دولت، محلی که این اتفاق در آن‌جا صورت گرفته بود و البته شهادت شاهدان عینی در آن ویدئوی اول، دیگر امکانی برای تکذیب وجود نداشت. از این روی نماینده خاطی با انتشار یک ویدئو در فضای مجازی از سرباز راهور برای اجرای قانون تشکر و درحالی‌که مدعی بود به‌دلیل توهینی که شنیده دست به این اقدام زده، از مردم عذرخواهی کرد.

اما ماجرا این‌جا تمام نشد، افکار عمومی و البته خود مجموعه نیروی انتظامی مصر بودند که با پیگیری قضایی در محاکم مربوطه از حقوق سرباز راهور و پلیس دفاع کنند. از این روی پرونده‌ای تشکیل شد که گاهی سکوت خبری درباره آن سبب شد تا احساس شود این اتفاق هم مانند ماجرای سیلی خوردن پلیس از نماینده مجلس در فرودگاه مهرآباد که قبل‌تر رخ داده بود، بدون پیگیری بیشتر به فراموشی سپرده شود.

علی‌اصغر عنابستانی,حضور علی‌اصغر عنابستانی در مجلس

اما پلیس به رسانه‌ها گفته که شکایتش پابرجا است. دراین‌باره چند روز قبل سردار سیدکمال ‌هادیانفر، رئیس پلیس راهور ناجا در گفت‌وگویی که با خبرگزاری ایسنا داشته درباره آخرین وضعیت پرونده درگیری علی اصغر عنابستانی با سرباز پلیس راهور گفت که: «این موضوع هم اکنون ازطریق مقام قضایی دنبال می‌شود. شکایت ما همچنان پا برجاست و دستگاه قضایی در حال رسیدگی به آن است.»

همچنین سردار حسین ذوالفقاری، معاون انتظامی وزیر کشور هم در گفت‌وگو با ایسنا یادآور شد که «این مسئله بین نیروی انتظامی، مجلس و قوه‌قضائیه است. قرار است موضوع دقیقا بررسی شود و براساس آن‌چه ‌که در صحنه اتفاق افتاده دستگاه قضایی حکم را صادرکند. فرمانده محترم ناجا و مجلس موضوع را پیگیری کردند و بنا شد گزارشی تهیه شود و در نهایت تصمیم‌گیری با سیستم قضایی است.»

در این میان با وجود این‌که به‌گفته پلیس پرونده در محاکم قضایی درحال پیگیری است، حالا یک منبع آگاه به روزنامه همدلی گفته که سرباز اکبری از یگان عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی، جایی که مسئولیت کنترل رفت و آمد روی خطوط ویژه را به‌عهده دارد، جدا شده و به خشکشویی راهور در قرارگاه این سازمان منتقل شده است. مسئله‌ای که به‌نظر می‌رسد کمی عجیب باشد و باید این سوال پرسیده شود که چرا سربازی که قانون را به درستی اجرا کرده حالا باید به خشکشویی منتقل شود؟

البته که یک سرباز هرجایی‌که به او گفته شود خدمت می‌کند، اما وقتی یک نیروی انسانی که بدون درنظر گرفتن جایگاه حقوقی کسی در برابر یک خواست غیرقانونی او اصطلاحاً کوتاه نیامده و با تمام توان قانون را خط به خط اجرا کرده است به خشکشویی پلیس منتقل می‌شود کمی عجیب به‌نظر می‌رسد. طوری‌که شاید همین مسئله سبب دلسرد شدن سایر نیروهای کادر و وظیفه راهور در اجرای بدون چون و چرای قانون شود.

  • 18
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
از مجلس ۲۵ درصدی و قوه قضاییه در حال گردش و پیک نیک توقع بیشتری داشتین؟
چیزی بهتر از این از مجلس انقلابی توقع نمی رفت مثل روز نتیجه روشن بود اینا همه شون مثل هم هستند .
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش