پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۲:۵۸ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۰۶۴۶
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

رئیس‌جمهور از مشاورانش بخواهد اطلاعات درست به او بدهند

نمازی: شاید رئیسی نمی‌داند در کشور انتصابات فامیلی صورت گرفته است

علی محمدنمازی,صحبت های علی محمدنمازی درباره انتصابات فامیلی در دولت رئیسی
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: شاید مشاوران رئیس‌جمهور به وی اطلاعات غلط می‌دهند که ایشان نمی‌دانند در کشور چه خبر است.

علی محمدنمازی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره سخنان رئیس‌جمهور مبنی بر این‌که هیچ‌گونه انتصابات فامیلی در دولت سیزدهم صورت نگرفته است؛ درصورتی که واقعیت‌های موجود چیزی دیگری را می‌گوید، گفت: مردم نسبت گذشته هوشیارتر شده‌اند. جامعه امروز از لحاظ دسترسی به اطلاعات و مشاهده فعل و انفعلات در حکومت و قوه مجریه دستش بازتر شده است و ابزارهایی که برای این کار امروز وجود دارد به شفافیت امور کمک که چیزی از دید افکار عمومی پنهان نماند. 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: معتقدم آقای رئیسی از شرایط موجود جامعه فاصله دارد و متوجه جو موجود در کشور نیست، انکار ایشان در برخی از موضوعات نشانه عقب بودن وی از شرایط است. آقای رئیسی باید صادقانه بیان می‌کرد یکسری اتفاقاتی افتاده است که ما در حال اصلاح هستیم و مانع از ادامه آن‌ها خواهیم شد.

وی افزود: چنین شرایطی فرضیه‌هایی را مطرح می‌کند؛ از جمله این‌که آقای رئیسی از شرایط خبر دارند اما کتمان می‌کنند، در صورتی که ایشان  نمی‌داند مردم واقعیت‌ها را می‌دانند و خبر دارند، بنابراین هنگامی که می‌گویند انتصابات فامیلی نیست اتفاقا مردم قضاوت می‌کنند چرا رئیس‌جمهور در خصوص واقعیت‌هایی که وجود دارد چنین چیزهایی را می‌گوید؟ یا اینکه اگر رئیس‌جمهور بدون اطلاع می‌گوید انتصابات فامیلی وجود ندارد، بازهم  افکار عمومی این قضاوت را دارد که درحالی مردم کاملا از شرایط کشور اطلاع دارند، شخص رئیس دولت از فضای حاکم بر جامعه عقب است.

نمازی خاطرنشان کرد: هنگامی که یک دولت جدید با قول، قرار و وعده‌های چشم‌نواز کارش را آغاز می‌کند، اما در عمل موفق نمی‌شود مجبور می‌شود در موضع دفاعی قرار گیرد و واقعیت‌ها را انکار کند؛ رئیس‌جمهور هم امروز در این موضع دفاعی قرار گرفته‌ و واقعیت‌‎ها را انکار می‌کند که این رفتارها نشان می‌دهد دولت چیزی ندارد به مردم ارائه دهد. شرایط موجود می‌گوید امروز هم انتصابات فامیلی در دولت وجود دارد و هم این که بد عمل شده است.

وی تاکید کرد: نکته مهم دیگر این است که رئیس‌جمهور باید متوجه باشد که دوره این نوع حکمرانی که به مردم قول بدهیم اما عمل نکنیم و بگوییم دشمن نگذاشته است و بهانه‌هایی از این قبیل بیاوریم، گذشته است، چراکه امروز اوضاع بسیار شفاف است و دولت باید با شفافیت قبول کند و به جای انکار، دست به جبران بزند.

نمازی درباره اینکه به نظر می‌رسد اطلاعات صحیحی از سوی مشاوران‌ رئیس‌جمهور به ایشان داده نمی‌شود؛ آیا زمان آن نرسیده که رئیس‌جمهور در انتخاب مشاوران خودش تجدیدنظر کند، گفت: از یک سو رئیس‌جمهور درباره گشایش‌ها در کشور صحبت می‌کند و از سوی دیگر تیتر می‌شود به زودی نتایج و دستاوردهای سفر روسیه مشخص خواهد شد. درصورتی که در این سفر قرارداد، توافق‌نامه و تفاهم‌نامه‌ای وجود نداشته است و مصاحبه‌ای هم صورت نگرفت اما در رسانه ملی تبلیغ می‌کنند به زودی نتایج گفته خواهد شد! باز تاکید می‌کنم یا اطلاعات درست به رئیس‌جمهور نمی‌دهند و به ایشان دروغ می‌گویند که وضع کشور چگونه است یا این که خودشان می‌دانند چه خبر است اما باز بر گفته‌های خودشان تاکید دارند.

وی تاکید کرد: اگر رئیس جمهور می‌داند در کشور چه خبر است و اشتباهات وجود دارد اما آن را کتمان می‌کند وضعیت بسیار خطرناک است زیرا این رفتارها در ذهن مردم باقی می‌ماند، اما اگر اینگونه نیست و مشاورین همکاران‌شان به ایشان آمار و ارقام غلط می‌دهند این اتفاق بسیار بد است زیرا برای مردم این پرسش پیش می‌آید چرا آقای رئیس‌جمهور از مدیران و مشاوران خودشان نمی‌خواهد واقعیت‌ها و اطلاعات درست را منعکس کنند؟ زیرا تا زمانی که مدیری مشکل را به خوبی نشناسد  نمی‌تواند راهکار پیدا کند. 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: آقای رئیسی امروز مسئول هستند؛ اولاً باید تلاش کنند از کانال‌های مختلف واقعیت‌ها را به دست آوردند. ثانیاً به همکاران و مشاورانش تاکید کنند که اطلاعات درست در اختیار ایشان قرار دهند. ثالثاً ایشان با اطمینان از درستی یک مطلب، اظهار‌نظر کند و تا زمانی که بر وی یقین نشده است، صحبتی نگوید.

وی یادآور شد: قبل از سفر به روسیه مشخص شد وزارت خارجه دو کشور باهم نشسته‌اند مراحل سفر را تبیین و تصویب کردند، این‌که در فرودگاه چه اتفاقاتی باید بیفتد. ورود به کاخ کرملین چگونه باشد؛ مشخصاً این رفتارها نشان می‌دهد وزارت خارجه آقای رئیسی ضعیف است که تن به این کارها می‌دهد مردم هم با مشاهده این رفتارها می‌گویند این پروتکل‌ها درست نبوده است درصورتی که این‌ها با توافق انجام شده است و نشان می‌دهد وزارت خارجه ضعیف عمل کرده است. ایشان نباید این فضا را به گونه‌ای پیش ببرد که به ایشان اطلاعات دروغ و غلط بدهند و وقتی هم ثابت می‌شود باید جدی برخورد کنند و ادامه پیدا نکند. 

  • 9
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش