جمعه ۰۵ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۵۲ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۱۰۶۳
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

دبیرکل حزب موتلفه: زن‌ها از پشت تلویزیون هم می‌توانند فوتبال ببینند❗️

افکار طالبانی دبیرکل حزب موتلفه,ورود زنان به ورزشگاه ها
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در اظهارنظری عجیب و در مخالفت با حضور زنان در استادیوم گفت: زن‌ها از پُشت تلویزیون هم می‌توانند فوتبال را ببینند!

اسدالله بادامچیان، دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در مخالفت با حضور زنان در استادیوم مصاحبه ای انجام داده که بخش هایی از آن را در ادامه می خوانید:

* (درباره حضور زنان در ورزشگاه که انتقادات تندی نسبت به تصمیم دولت سیزدهم هم درباره این موضوع داشتند): این نوع تصمیم‌گیری‌ها مربوط به مسئولان ذی‌ربط است.

* اینکه بانوان در ورزشگاه‌ها حضور پیدا کنند یا نکنند باید دید اصل این موضوع چیست؟ اصل آن یک بازی سیاسی و باندی و جریانی است. وگرنه واقعاً آن‌هایی که سنگ حضور بانوان در ورزشگاه را به سینه می‌زنند دلشان برای خانم‌ها نسوخته است. خانم‌ها اگر بخواهند چیزی ببیند از پشت تلویزیون هم می‌توانند ببینند باید دید هدف و علت‌آن‌ها از این بحث‌ها چیست.

* بنابراین ما وارد بازی‌های سیاسی و جریانی که مبنای صحیحی ندارند نمی‌شویم. مسئولان ورزش ما افراد متدین، فهیمی هستند و تصمیماتشان را می‌گیرند. یکی از مسائل این است که این کارها بی در و دروازه انجام شود که طبیعتا آسیب‌هایی به همراه دارد.

*  چه کسی مایل است که زنان به ورزشگاه رفته و بعد مورد تعرض آدم‌های بی ادب و بی تربیت قرار گرفته و تبدیل به یک جریان ابتذال شود؟ هیچ کس مایل به این کارها نیست و آن‌هایی که به این موضوعات می‌پردازند به دنبال بازی‌های سیاسی هستند.  


نژادبهرام: به‌عنوان یک زن مسلمان می‌گویم زنان باید در ورزشگاه‌ها حضور داشته باشند/ احساس همبستگی ملی بدون حضور زنان امکان پذیر نیست

زهرا نژادبهرام گفت: ما تصمیم‌گیرنده نبودیم و فقط می‌توانستیم شرایطی را برای نمایش ورزش‌ها ایجاد کند. ما پیشنهاد کردیم به خاطر استحکام بخشی به خانواده ها تلویزیون های شهری را در اختیار وزارت ورزش قرار دهیم که مسابقات را نمایش دهند متاسفانه آنچه ما آماده کردیم با وجود قول‌هایی که داده شده بود به نتیجه نرسید.
نژادبهرام: به‌عنوان یک زن مسلمان می‌گویم زنان باید در ورزشگاه‌ها حضور داشته باشند/ احساس همبستگی ملی بدون حضور زنان امکان پذیر نیست

به گزارش دیده بان ایران؛ پنجشنبه گذشته با برگزاری بازی فوتبال میان ایران و عراق که با پیروزی ایران به پاپان رسید یک دستاورد دیگر نیز در این مسابقه وجود داشت و آن حضور زنان در ورزشگاه بود اتفاقی که پیش تر نیز افتاده بود اما اکنون بنظر می رسید مسیر ورود زنان به ورزشگاه ها هموار شده است.

زهرا‌ نژادبهرام، فعال سیاسی و عضو سابق شورای شهر تهران، درباره حضور زنان در ورزشگاه هاگفت: «به طور کلی معتقدم ورود زنان به ورزشگاه ارزشمند است چه زنان خاص چه عام فرقی نمی کند اصل قضیه حل این مشکل است موضوع افراد نیستند که معلم و دانشجو و مدیر باشند بحث حل این سوءتفاهم است البته پیش‌ از این هم داشته‌ایم اما اینکه به عنوان یک رویه مورد پسند صورت گیرد که زنان در ورزشگاه حضور داشته باشند خوب است به مرور زمان نیز این محدودیت ها رفع خواهند شد و یک سوم ورزشگاه را به زنان اختصاص خواهند داد. در تمام جهان حضور در ورزشگاه ها به عنوان یک مقوله مهم و ارزشمند است که هم زنان و مردان به اتفاق خانواده ها تماشاگر بازی‌ها باشند. ورزش‌های جمعی در واقع به عنوان بخشی از زندگی اجتماعی جوامع مختلف از جمله ایران درآمده است ما باید ببینیم که از زمین‌های خاکی بچه‌ها شروع به فوتبال بازی کردن می کنند و این بازی را تا زمین های بزرگ می توانند ادامه دهند.

بسیاری از قهرمانان ورزشی ما از همان زمین‌های خاکی شروع کرده اند پس موضوع فوتبال یک پدیده عام است و بستری است که بنظر من مدیریت کشور باید از آن استقبال کند فوتبال یک ورزشی اسیت که می تواند بحث سلامت افراد را تامین کند و فرصت تعامل را بین شهروندان بیشتر کند وقتی همه کشور پشت سر یک تیم قرار می گیرد این احساس همبستگی اجتماعی و ملی است که بدون حضور زنان امکان پذیر نیست نیمی از جمعیت کشور زنان هستند انسجام بصورت ناقص هم که نمی توانیم داشته باشیم. حضور زنان در مسابقه اخیر ایران و عراق گشودن فرصت های تازه برای دست یافتن به انسجام اجتماعی و هویت ملی است در شرایطی که فشار های جهانی روز به روز بیشتر می شود و در معرض مذاکرات هسته ای هستیم وجود چنین فرصت هایی برای نشان دادن هبستگی اجتماعی فرصتی برای مذاکره کنندگان است که در مجمامع جهانی تقویت شوند از نظر داخلی نیز مردم فرصت می یابند که علاقیشان را بروز دهند. چهره های خندان زنان در تصاویر متعدد این بازی را که می بینم احساس شعف می کردم و یقین دارم که شادی آن ها در تمام جامعه احساس خواهد شد بالاخره تمام برادران و خواهران که کنار هم قرار خواهند گرفت باعث می شود رفتار های نامتعارف با حضور زنان کمتر شود پس لذا هم احساس امنیت و فرهنگ اجتماعی مطلوب در ورزشگاه ها با حضور زنان ایجاد می شود».

او نسبت به نهاد تصمیم گیرنده درباره حضور زنان در ورزشگاه ها بیان کرد: «ما دچار ارجاع تصمیم گیری شده ایم اگر مسئله اینقدر مهم است شورای عالی امنیت ملی یک بار برای همیشه تصمیم بگیرد یا وزارت ورزش و یا هیئت دولت و... به‌نظر من با عدم پشتیبانی از تصمیم‌های اتخاذشده از سوی دولت ورزش ما آسیب می بیند.حذف دو تیم بزرگ ما از مسابقات آسیایی ناشی از همین مشکلات در تصمیم گیری است اگر مسئله در سطح ملی مطرح است شورای عالی امنیت ملی آن را یک بار برای همیشه حل کند.این اختلافات باعث می شود کشور به تعادل نرسد».

نژادبهرام در پایان از تلاش های شورای شهر دوره قبل در حوزه ورزش گفت: «ما تصمیم‌گیرنده نبودیم و فقط می‌توانستیم شرایطی را برای نمایش ورزش‌ها ایجاد کند. ما پیشنهاد کردیم به خاطر استحکام بخشی به خانواده ها تلویزیون های شهری را در اختیار وزارت ورزش قرار دهیم که مسابقات را نمایش دهند متاسفانه آنچه ما آماده کردیم با وجود قول‌هایی که داده شده بود به نتیجه نرسید. من به عنوان یک زن مسلمان و فعال اجتماعی معتقدم زنان باید در ورزشگاه حضور داشته باشند».

didbaniran.ir
  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۶
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
آقای رییس انجمن موتلفه چرا سعی داری با اجبار وارد ذهن جامعه کنید مگر قرار است زنها برای دیدن ورزش تلویزیون ازشما اجازه بگیرند اینکار را که خودشان انجام میدهند کاش به عنوان کسی که ادعای داشتن حزب میکنید کمی هم به فکر اتحاد مردم کشور وشادی جوانان بودید آنهم در روزگاری که دورتا دور کشورمان شده مسیر ترانزیت هوایی اسراییل وامریکاوهر روز میشنویم یک هییتشان میرود یکی می آید.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش