محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا به انتخاب گفت: من فقط دو مورد در این باره شنیدم که رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفته بود برخی از رسانههایی که اطلاعات کذب منتشر میکنند باید با آنها برخورد شود. کیهان هم از قدیم میگفت بگیرید و ببندید اما اگر قرار بود به حرف کیهان گوش دهند که کشور تعطیل بود.
وی در ادامه افزود: در دهه هفتاد بگیرد و ببند علنی بود و قاضی مرتضوی هر روز روزنامه تعطیل میکرد. الان نسبت به دهه هفتاد روزهای شاد است؛ انصافا در چند سال اخیر ما ندیدیدم رسانهای مشخصا تعطیل شود. من جز منتقدیم دولت رئیسی هستم اما نسبت به گذشته بگیرد و ببندهای رسانهای کمتر شده است. اینکه یک دولت در دل خود علاقه مند به محدودیت باشد با عالم واقع چیز دیگریست.
این فعال سیاسی سپس درباره امکان بازگشت محدودیتهای ادوار گذشته اشاره کرد: به نظر من دیگر امکان بازگشت به محدودیت وجود ندارد. اینقدر راههای اطلاع رسانی زیاد است که امکان پذیر نیست. الان دولت رئیسی فیلترینگ گسترده اعمال کرده اما کسی هست که بگوید من دسترسی به اینترنت ندارم؟ اینکه دولت نمیتواند محدویت را اجرا کند هم بحث مهمی است.
مهاجری ادامه داد: بحثی که راجع به صیانت مطرح شد و یا قانون حجاب که در پستوی اصل ۸۵ مطرح کردند یا محدودیت وکلای دادگستری یک سری قانون محدود کننده است اما در حوزه رسانه محدودیتها نسبت به این حوزهها کم است. هنوز عدهای وجود دارند که فکر میکنند باید به سال ۶۰ برگردند. من گمان نمیکنم این روشها جواب دهد. با اطلاع میگویم که روشهای محدود کننده در خانه آقایان اصولگرا هم جواب نداده است.
- 16
- 3