چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳
۰۸:۰۱ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۱۱۴۴
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

انصاری:

ظاهر و باطن هاشمی یکی بود

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,معاون حقوقی رییس جمهور
معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: یکی از ویژگی‌های مهم هاشمی، ظاهر و باطن یکی او بود. / به وزیر راه و شهرسازی پیشنهاد دادم تا فرودگاه‌ کرمان را به نام هاشمی تغییر دهد.

به گزارش ایسنا، مجید انصاری که در مراسم گرامی‌داشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که به همت انجمن حمایت از توسعه استان کرمان و کرمانی‌های مقیم تهران در ساختمان روزنامه اطلاعات برگزار شد، با گرامی داشت یاد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، شهدای انقلاب و شهدای حادثه پلاسکو، اظهار کرد: درباره نقش آیت‌الله هاشمی رفسنجانی چه قبل و چه بعد از انقلاب، زیاد گفته شده است.

 

هرچند که از این به بعد هم بیشتر از زوایای پنهان شخصیتی ایشان می‌شنویم. شخصیت‌های بزرگ تاریخی این چنین هستند که تا زمان حیاتشان که به دلیل بزرگواری‌ آن‌ها و چه به دلایل دیگر نمی‌توان از آن‌ها سخن گفت اما بعد از فوتشان همه از سجایای اخلاقی آن‌ها حرف می‌زدند. این موضوع در مورد انبیا و اولیا بیشتر از همه نمایان بوده است.

 

وی ادامه داد: همچنین مخالفان و بدخواهان آن‌ها هم وقتی احساس می کنند که دیگر خطری از جانب آن مقام به آن‌ها نمی‌رسد، از حقایق صحبت می‌کنند. غبارها آرام آرام فرو می‌نشیند و انصاف به جای فضای بی انصافی می‌آید.

 

معاون حقوقی رئیس جمهور یادآور شد: قرآن داستان‌های تاریخی را برای ما طوری بیان می‌کند که از آن‌ها درس بگیریم. تاریخ بدون نگاه درس آموز جز یک قبرستان بی‌اثر نخواهد بود. آیه‌ای در قرآن هست که می‌گوید یکی از ویژگی‌های افراد مورد پسند خدا ثبات قدم در این جهان و آن جهان است. آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از ابتدای طلبگی تا آخرین روز زندگی‌اش این ثبات قدم را داشت.

 

وی ادامه داد: هاشمی دو رو نبود. هرچه بود ظاهر و باطنش یکی بود. ظاهر و باطنی نورانی داشت.

انصاری گفت: افسوس که امسال دو نفر از یاران امام خمینی، آیت‌الله موسوی اردبیلی و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را از دست دادیم. از آن منظومه حالا یک قمر بیشتر نمانده است. امیدوارم که‌ قدردان حضور مقام معظم رهبری باشیم.

 

وی در بخش دیگری از این سخنرانی با اشاره به نزدیکی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به امام خمینی از زمان نوجوانی و طلبگی ایشان گفت: هاشمی همواره در راه امام خمینی ثابت قدم بوده است. قولش به امام هیچگاه متزلزل نشد. هرگاه به زندان می‌افتاد و شکنجه می‌شد از قبل آب‌دیده‌تر و قوی‌تر می‌شد. با وجود علاقه و عاطفه شدیدش به همسر و فرزندانش، هیچ‌گاه به خاطر آن‌ها دست از مبارزه نکشید.

 

وی با بیان فرازهایی از نهج‌البلاغه امیرالمومنین که به مالک اشتر اشاره کرده بود، تصریح کرد: هاشمی هم مانند مالک اشتر یک سر و گردن از همه قله‌ها رفیع‌تر بود. حقیقتا هاشمی برای امام خمینی همچون مالک اشتر برای امام علی(ع) بود. همه می‌دانند که او چه نقش های مهمی را برای انقلاب بر عهده گرفت.

 

معاون حقوقی رئیس جمهور همچنین اظهار کرد: تجلیل از هاشمی یعنی آرمان‌ها و آروزهای او ادامه پیدا کند. او برای نظام و مردم سرافرازی، توسعه، استحکام، وحدت، همدلی، هماهنگی و برای مدیریت کشور تعقل و اعتدال را می‌طلبید. خاطرم هست که هر زمان در مجمع تشخیص مصلحت نظام از جهان اسلام بحث می‌شد عمیقا به خاطر اختلافاتی که ایجاد شده اظهار ناراحتی می‌کردند.

 

وی همچنین با تاکید بر ضرورت وحدت میان همه نیروهای انقلاب اسلامی گفت: همه انقلابی‌ها پیش از انقلاب با هم به زندان می‌رفتند، مخفی می‌شدند و برای پیروزی انقلاب تلاش می‌کردند. بعد از انقلاب از روی اخلاص مسئولیت‌هایی را پذیرفتند. بعدها بر اساس اختلاف سلیقه، رقابت‌هایی ایجاد شد و جناح‌های مرسوم به اصلاح طلب و اصول گرا شکل گرفت. کسی هم مخالف رقابت‌های سالم نبود.

 

وی افزود: بعد از امام دشمنان فکر می‌کردند که در ایران جنگ قدرت شکل می‌گیرد. اما آیت‌الله هاشمی رهبر را انتخاب کرده و از ایشان حمایت کردند. خدارا شکر که رهبری در میان ما هستند و من امیدوارم که خدا وجود ایشان را تا ظهور امام زمان حفظ کند.

 

معاون حقوقی رئیس جمهوری در بخشی از این سخنرانی یادآور شد: امروز فعالان سیاسی نسل‌های سوم و چهارم هیچ فعالیت مشترکی با هم ندارند. زیر یک سقف نمی‌نشینند و راجع به مشترکات بحث و همکاری نمی‌کنند. تصویر این گروه یا آن گروه را رسانه‌ها و سوء‌برداشت‌ها می ‌سازد. اطلاعاتشان از یکدیگر بعضا از طرف دشمن می‌آید. یکی آن‌ یکی را ضدانقلاب و آن‌یکی مقابلش را عقب‌مانده و داعشی می‌خواند. سوال این است که اگر خدایی ناکرده برای کشور مشکلی ایجاد شود، این دو گروه چگونه با هم مشکل را حل می‌کنند؟ نگاه من نگاه جناحی نیست بلکه فقط احساس خطر کردم.

 

انصاری افزود: نسل‌های جوان باید با کمک بزرگ‌ترها با یکدیگر حرف بزنند. چرا پای تابوت بزرگان اشک حصرت بریزیم. من عقیده دارم که تکلیف عینی ما این است تا قدمی برای نزدیکی این جوانان برداریم.

 در بخش دیگری از این مراسم، انصاری یادآور شد که از دست دادن هاشمی از دست دادن فرصتی بزرگ برای انقلاب است.

 

وی همچنین گفت: چرا مراکز انقلابی، سایت‌ها و مطبوعات وابسته به انقلاب به تخریب و گناه‌آلوده می‌شوند. چرا فرصت سوزی می‌کنیم. چه وقت‌هایی که رئیس جمهور و بزرگان باید پاسخگوی تخریب‌های بی‌اساس باشند. من امیدوار هستم که با فضای عاطفی که بعد از رحلت آیت الله ایجاد شده است بیش از هر زمان دیگر به وحدت و توحید دست‌ یابیم. چرا که امام خمینی (ره) ما را به وحدت دعوت می‌کردند.

 

انصاری در پایان گفت: به وزیر راه و شهرسازی آقای آخوندی پیشنهاد دادم تا به رسم یادبود، فرودگاه کرمان را به نام فرودگاه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تغییر دهد. در همه جای دنیا رسم است که فرودگاه‌ها را به نام شخصیت‌های بزرگ نام‌گذاری می‌کنند تا دیگر افراد دنیا هم آن‌ها را بشناسد. از سوی دیگر به خاندان هاشمی هم پینشهاد می‌کنم که نهاد یا ساختاری را برای ترویج اندیشه و آثار آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را اختصاص دهند.

 

 

  • 10
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش