دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۰:۰۸ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۲۸۳۹
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

حسین شریعتمداری:

هادی غفاری دروغ بزرگی می‌گوید، او سال ۸۸ بخاطر اختفای اسلحه بازداشت شد

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,حسین شریعتمداری

روزنامه شرق پاسخ حسین شریعتمداری به هادی غفاری را منتشر کرده است که در آن مدیرمسئول کیهان بر بازداشت غفاری در سال ۸۸ تاکید کرده است.

شریعتمداری در جوابیه خوب گفته است؛

در روزنامه شرق یکشنبه ٢٤/١١/٩٥ مصاحبه‌ای از آقای هادی غفاری را چاپ کرده بودید که در آن دروغ بزرگی را به این‌جانب نسبت داده بود و جناب‌عالی نیز این دروغ بزرگ را بدون درخواست شاهد و قرینه‌ و سند به دست چاپ سپرده بودید که گلایه‌ای نیست، اما مستدعی است پاسخ مستند این‌جانب را برای اطلاع خوانندگان روزنامه تحت مدیریت خویش درج فرمایید.

 

آقای هادی غفاری می‌گوید؛ «دستگیری من در سال ٨٨ دروغی بود که جناب آقای شریعتمداری گفت؛ پسر بزرگم زنگ زد خانه و خانمم گوشی را برداشت. گفت بابا را گرفتند؟ خانمم گفت بابات اینجا خوابیده توی اتاق خواب پیش من خوابیده! گفت آره اینجا کیهان توی مدرسه فیضیه قدم به قدم چسبانده‌اند. بعد گوشی را گرفتم گفتم چه شده بابا؟ گفت اینجا کیهان پر کردند. گرفتن ٥٧ قبضه سلاح کمری و ٩٨ قبضه کلاشینکف در آن موقع از من، دروغ محض است، یک فشنگ هم نگرفتند.

 

من زنگ زدم به آقای حسین شریعتمداری، گفتم آقای شریعتمداری من هادی غفاری هستم. گفت: از زندان زنگ می‌زنی؟ گفتم: خجالت بکش حیا کن! آخر چرا دروغ می‌گویی؟... این چه کاری است؟ گفت: تو داری از زندان زنگ می‌زنی. گفتم: آقا از کی در زندان به آدم موبایل می‌دهند، این موبایل من است. گفت: باشه از تو ترسیدند به تو موبایل دادند! گفتم: صبر کن خانمم با تو حرف بزند! گفتم: قطع بکنم با تلفن منزل می‌گیرم. می‌دانی چه جواب داد؟ گفت: حالا مگه خانم چی شده؟ یک شب آقای غفاری را زود از خواب بیدار کردی! گفتم همین؟

 

تو حیثیت من را در سراسر کشور برده‌ای. کیهان بالاخره درست است که تیراژی ندارد؛ اما دیده می‌شود! گفت بنویس، جوابیه بنویس، چاپ می‌کنیم! بینی و بین‌الله چاپ هم نکرد». دروغ‌پراکنی آقای هادی غفاری که از ایشان دور از انتظار نبوده و نیست در حالی است که کیهان در تاریخ ١٢/١١/٨٨ به نقل از مقامات مسئول آورده بود؛ «پنجشنبه گذشته در پی خبری مبنی بر احتکار برخی اقلام و مایحتاج غذایی مثل برنج در مسجد الهادی، تیم بازرسی وزارت بازرگانی به تحقیق و تفحص پرداخت که مشخص شد برنج کشف‌شده مربوط به هادی غفاری امام جماعت مسجد مذکور است.

 

در این بازرسی همچنین مأمورین به یک انبار مشکوک شدند که در نهایت تعداد ٥٧ قبضه سلاح کمری، ٩٨ قبضه کلاشینکف و مقدار زیادی فشنگ در آنجا کشف شد. همچنین جمعه گذشته به دنبال تکمیل تحقیقات و با مجوز مقام قضائی از منزل خادم مسجد الهادی بازرسی به عمل آمد و یک قبضه سلاح یوزی، دو قبضه سلاح کمری، یک قبضه کلاشینکف، یک قبضه ژ٣ و یک قبضه قناسه و هفت عدد خشاب کشف شد. هادی غفاری دیروز در مصاحبه‌ای کشف این اقلام در مسجد خود را تأیید ولی اضافه کرد اتاقی که این سلاح‌ها در آن کشف شده در اختیار متولی مسجد بوده و او هم آن را به فردی ناشناس اجاره داده است. غفاری دیروز به جرم نگهداری سلاح غیرمجاز دستگیر شد.»

 

بعد از درج این خبر، آقای هادی غفاری با بنده تماس گرفت و خبر دستگیری خود را تکذیب کرد ولی کشف اسلحه و مهمات و اقلام غذایی مثل برنج و... را برخلاف آنچه در مصاحبه کذایی ادعا کرده است تکذیب نکرد بلکه اختفای اسلحه و مهمات را به خادم مسجد نسبت داد که به ایشان گفتم؛ شما که ادعای حمایت از محرومان و مستضعفان را داشتید دیواری کوتاه‌تر از دیوار خادم مستضعف مسجد پیدا نکرده‌اید؟ اگر در گفته خود صادق هستید جوابیه‌ای بفرستید تا برای اطلاع عموم چاپ کنیم. ایشان تأکید کرد که نیازی به جوابیه نیست و درخواست ما را بی‌پاسخ گذاشت.

 

ایشان گوشی را به همسر محترمه‌شان دادند و گفت‌وگوی کوتاهی در حد حال و احوال داشتیم و ادعای غفاری که گفته‌ام «مگر چه شده! یک شب آقای غفاری را زود از خواب بیدار کرده‌ای»؟! دروغ محض است. ایشان از ترس مطرح‌شدن دوباره اختفای اسلحه و مهمات حاضر به ارسال تکذیبیه نبود و اصرار این‌جانب نیز فایده‌ای نبخشید. آقای غفاری چند روز بعد در مصاحبه با روزنامه اعتماد، تلاش کرده بود ماجرای یاد‌شده را تحریف کند وی که قبلاً اختفای سلاح و مهمات را به خادم مسجد نسبت داده بود این بار آن را متعلق به بسیج دانست! و کیهان در شماره ١٨/١١/٨٨ خود به این خبر پرداخت و بار دیگر از ایشان خواست که چنانچه در ادعای خود صادق است، جوابیه‌ای بفرستد.

 

متن خبر ١٨/١١/٨٨ کیهان به شرح زیر است؛ «هادی غفاری در مصاحبه با روزنامه اعتماد بدون توضیح در مورد نقش خود در انباشت غیرقانونی و مشکوک سلاح، به دروغ‌پردازی علیه کیهان پرداخت. غفاری که در واکنش اولیه (گفت‌وگو با خبرگزاری فارس)، کشف ده‌ها قبضه اسلحه در مسجد الهادی را به خادم مسجد منتسب کرده بود، در گفت‌وگو با اعتماد مدعی شد سلاح کشف‌شده متعلق به پایگاه مقاومت بسیج مسجد است! این ادعا در حالی است که اولاً فعالیت بسیج در مسجد الهادی از ١٧ سال قبل تعطیل شده و ثانیاً نوع سلاح‌های مکشوفه (نارنجک، یوزی و...) گویای کذب این ادعا بود...

 

... و ثالثاً اینکه آقای غفاری در مصاحبه روز قبل خود ادعا کرده بود محل کشف سلاح‌ها به خادم مسجد و از طریق او به شخص دیگری اجاره داده شده است! کیهان، تناقض‌گویی آقای هادی غفاری را به اطلاع وی رساند و از او خواست اصل ماجرا را به عنوان جوابیه بازگو کند که ایشان هیچ جوابیه‌ای نفرستاد.

 

گفتنی است پس از کشف این تسلیحات، آخرین مسئول بسیج مسجد احضار شده و وی در توضیحات خود گفته است که تمام تجهیزات نظامی همان زمان (١٧ سال قبل) تحویل سپاه داده شده و قبض تحویل را نیز ارائه کرده بود و اما، آقای غفاری در مصاحبه‌ای بازداشت خود را کلاً تکذیب کرده و به کیهان و سایر رسانه‌ها به دلیل انتشار این خبر اعتراض کرده بود.

 

در‌حالی‌که پیگیری‌ها نشان داده است، وی برای ادای توضیحات بازداشت شده و سپس آزاد می‌شود و قرار بود آقای غفاری حتی بدون این توضیح نیز جوابیه‌ای بفرستد که نفرستاد و البته کیهان، ادعای ایشان درباره عدم بازداشت خود را بدون کنکاش می‌پذیرد و خود را موظف به توضیح در این باره می‌داند».

 

همان‌گونه که ملاحظه می‌شود؛ اولاً: برخلاف ادعای هادی غفاری که گفته است کیهان از چاپ جوابیه او خودداری کرده است، کیهان در خبر بعدی خود نیز خواستار ارسال جوابیه از جانب ایشان شده بود و اگر ایشان در ادعای خود صادق است بایستی همان زمان اعلام می‌کرد که جوابیه فرستاده ولی کیهان از چاپ آن خودداری کرده است!

 

ثانیاً: باز هم برخلاف ادعای دروغی که مطرح کرده است؛ کیهان در انتهای خبر ١٨/١١/٨٨ خود تأکید کرده است؛ «ادعای ایشان درباره عدم بازداشت خود را بدون کنکاش می‌پذیرد و خود را موظف به توضیح در این باره می‌داند».

ثالثاً: در مصاحبه می‌گوید؛ حتی یک فشنگ هم از من نگرفته بودند! ولی در مصاحبه با اعتماد اختفای اسلحه و مهمات را تأیید می‌کند ولی آن را به خادم مسجد و سپس به بسیج نسبت می‌دهد که هر دو ادعا کذب محض است. خادم مسجد! بسیج! و حالا از اصل آن را انکار می‌کند!

 

 

  • 17
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش