جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۳۳ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۰۹۵۲
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

چرا سعيد قاسمي ريشش را نتراشيد؟

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,سعيد قاسمي

سعيد قاسمي، همان منتقد تند‌وتيز خانواده‌ اکبر هاشمي‌رفسنجاني که به خاطر حملات لفظي‌اش به آنها شناخته شده است، باز هم خبرساز شده و از چرايي نتراشيدن ريشش پس از اجراي حکم فائزه هاشمي سخن گفته است.او که در محافل دوستانه‌اش به حاج سعيد مشهور است، اخيرا در يک گفت‌وگوي تصويري که در شبکه‌هاي مجازي منتشر شده، پس از پنج سال درباره خلف وعده‌اش توضيحاتي ارائه داده است.

 

او در اين گفت‌وگوي ويدئويي مي‌گويد: «ما بچه تهرانيم. مي‌دانيم وقتي يک زن لاتي و چاله‌ميداني صحبت مي‌کند، يعني چه! مدل لاتي صحبت‌کردن زشت است، اينها زشت است. اينها را برويد اصلاح کنيد، مگر مي‌شود پسر اميرکبير يا دختر اميرکبير چاله‌ميداني صحبت کنند؟ مگر مي‌شود نخبگان از زندان اوين دکتري بگيرند! معلوم نيست از زندان اوين مرخصي مي‌گيرند، به خانه مي‌روند يا از خانه مرخصي مي‌گيرند، مي‌روند زندان!... . از همين جا هم عرض مي‌کنم، چون اتفاقا جايش هم اينجاست، بارها و بارها اعلام شد که چرا سعيد قاسمي ريشش را نزد.

 

قسم ياد کرده بودم که اگر دخترک را زندان بيندازند، ريشم را بزنم که معروف است و همه جا هم منتشر شد و همه مي‌دانند که من اين حرف را زده‌ام، وقتي او را به زندان انداختند، تصميم گرفتم همين کار را هم بکنم، يک‌دفعه ديدم حکم سيستم قضائي درباره اين فتنه‌گر چيست؟ يعني کسي که به بالاترين شخصيت نظام بي‌احترامي مي‌کند، نظام را به چالش کشيده و يکي از ليدرهاي کودتاست، حکمش در هر نظامي به نظر شما چيست؟

 

رفيق ما، دوست رزمنده ما در آن داستاني که در شاه‌عبدالعظيم اتفاق افتاد، به ايشان اسائه ادب کرد، کلمات زشتي به کار برد، بعد هم اعتراف کرد و گفت که تحت تأثير قرار گرفته بوده. من جايي عرض کرده و گفتم که خودم اگر بودم... در آن صحنه که به آقا بی‌احترامي کرده بود، خودم با پنجه خود او را خفه مي‌کردم... بي‌ادبي و فحاشي نمي‌کردم، مي‌کشتمش... رسما هم اعلام مي‌کنم که مي‌کشتمش و عواقبش را هم مي‌پذيرفتم... براي دوست ما سيستم قضائي چقدر حکم بريد؟

 

رسانه‌ها به اين نمي‌پردازند، انفصال از خدمت،٨٠ ضربه شلاق، ٩ ماه زندان که دو تا سه ماهش انفرادي بود، براي اين دختر خانمي که فتنه‌گر بود و فحاش نسبت به رهبري... چون همين حالا هم کلمات زشت نسبت به رهبري به کار مي‌برند، صوت‌هایش هم بعضا منتشر مي‌شود، قوه قضائيه چقدر براي او حکم بريد؟ من هم يک مقدار ريشم را به اندازه شش ماه کوتاه کردم، براي اينکه اداي احترام کرده باشم به آقاي آيت‌الله آملي‌لاريجاني».

 

قولي كه انجام نشد

ماجراي شهرت او که بر سر تراشيدن ريشش براي اجراي حکم فائزه هاشمي است، به پاييز ٩٠ برمي‌گردد. او در بحبوحه محاکمه فائزه هاشمي در دادگاه در جمع دانشجويان دانشگاه علوم‌پزشکي مشهد گفته بود: «اگر اين خانم [فائزه هاشمي] نصف روز زندان رفت، من ريشم را مي‎تراشم!». او با اين اظهارات هم به خانواده هاشمي و هم به قوه قضائيه بی‌احترامی کرده  بود؛ به‌همين‌دليل هم پس از دست‌به‌دست‌شدن اظهارات او درباره اجرا‌نشدن حکم فائزه هاشمي آيت‎الله صادق آملي‌لاريجاني در واکنشي به سخنان او در سيزدهمين نشست سالانه اتحاديه انجمن‎‎هاي اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه‎‎هاي سراسر کشور گفت: «شنيده‎ام يکي از دوستان بيان كرده است که اگر نيم‎روز فلاني را به زندان بيندازند، ريشش را خواهد تراشيد. من به آن عزيز مي‎گويم که مطمئن باشيد چند وقت ديگر که محاسنتان بلند‎تر مي‎شود، قطعا بايد همه آنها را بتراشيد!».

 

دي‌ماه ٩٠ بود که حکم فائزه هاشمي به اجرا درآمد و او براي تحمل شش ماه حبس راهي زندان اوين شد، از آن زمان هرچند خبر زيادي از سعيد قاسمي در دست نبود؛ اما بازنشر سخنان او درباره نتراشيدن ريشش پس از زنداني‌شدن دختر دوم آيت‌الله هاشمي شهرت او را دو‌چندان کرد. آن‌چنان که حالا او پس از گذشت پنج سال از اين سخنان در‌اين‌باره توضيحاتي ارائه داده است.انتقادات حاج سعيد از خانواده هاشمي بعد از فوت آيت‌الله هاشمي هم ادامه يافت. او پس از فوت هاشمي گفت: «... سياست اصلاح‌طلبان پدربزرگي داشت كه قسمت است ديگر،....

 

يك‌دفعه آخر كاري در استخر «وي‌آي‌پي» فرح در سعدآباد سكته بزني كه... و بعد بدوبدو نيم‌ساعت هم طول بكشد كه لباس تنت كنند، ببرندت بيمارستان شهداي تجريش. معروف است، بيمارستاني كه سرما بخوري بروي آن تو شكلات‌پيچ برمي‌گردي. وقتي ببرندت آنجا مي‌گويند يك ‌ساعت است دير آورده‌ايد... خدايا براي من يك فرصتي بده يك مدلي كه وقتي لا اله الا الله مي‌گويند، در مسجد يا هيئت، نمي‌خواهم. نخ تسبيح جريان انحرافي پاره شد. هرچه بخواهند بدوند اينها الان آدم بتراشند، ديگر ما به آن مسير برنمي‌گرديم».

 

 

sharghdaily.ir
  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش