چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳
۰۸:۰۱ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۳۴۱۴
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

حمله مرتضی آقا تهرانی به ائتلاف «جمنا»:

این حرف‌ها کشک است

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,مرتضي آقاتهراني
جبهه پایداری، مهم‌ترین منتقد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ادعای مردمی بودن این سازوکار وحدت اصولگرایان را هدف گرفته است.

به گزارش روزنامه اعتماد، مرتضي آقاتهراني، دبيركل جبهه پايداري مي‌گويد: «صرف اينكه ۱۰ نفر بنشينند و كنار هم بگويند مردمي هستيم، مردمي مي‌شوند؟» او معتقد است كه اصولگرايان در حدود ۸ ائتلاف پيشين‌شان ناموفق بوده‌اند چرا كه ائتلاف‌شان فقط در حد حرف بوده است.» حالا آقا تهراني سازوكار انتخابي اصولگرايان را به آمارسازي متهم مي‌كند: «عده‌اي مي‌گويند كه بايد ببينيم مقبول كيست و بعدا خودشان مقبول درست كرده و آمار‌سازي مي‌كردند، اين آمارهايي هم كه داده مي‌شود معلوم نيست چقدر راست باشد.» مصاحبه آقاتهراني با «رسا» خط بطلان رسمي بر اميد اصولگرايان به وحدت و شديدترين حمله پايداري به ائتلاف آنهاست:

 

 ‌ عده‌اي كارشان همين است و براي اينكه راي بياورند مراكزي را راه مي‌اندازند تا در آن پول در آورده شود و از آن پول خرج كنند تا به مجلس يا فلان ارگان بروند، اگر بنا باشد هركس اينگونه رفتار كند كي مي‌توان به اسلام رسيد و كي به اهداف انقلاب مي‌رسيم؟

 

 ‌‌ در چنين جايي به ظاهر ائتلاف مي‌كنيم اما همان‌جايي كه ائتلاف مي‌كنيم دروغ مي‌گوييم، از گذشته تاكنون حدود ۸ ائتلاف بوده كدام يك از آنها جواب داده است، زير آن زدند، پيدا است كه اينها ائتلاف نيست، حرف است. گاهي وحدت‌هايي كه درست مي‌شود هم بايد صبر كرد تا شب عمليات بعد ديد كه آيا با هم هستند يا خير.

 

 ‌‌ عده‌اي مي‌گويند ببينيد مقبول كيست و بعدا خودشان مقبول درست كرده و آمار‌سازي مي‌كردند، اين آمارهايي هم كه داده مي‌شود معلوم نيست چقدر راست باشد. معلوم مي‌شود اين حرف‌ها يك مقدار كشك است كه ما را آرام آرام از اصلح يك مرحله پايين‌تر بياورند، اگر يك مرحله پايين برويم خيلي چيزها را از دست داده‌ايم، ما بهترين را مي‌خواهيم. اگر دعوا بر سر بهترين باشد از بين مثلا ۱۵ نفر بين ۲ نفر اختلاف است، مرحوم آيت‌الله خوشوقت مي‌فرمودند ممكن است شخص اصلح اصلا نباشد، بايد برويد درِ خانه آن و به زور بياوريد.

 

 ‌‌ اينهايي كه ايراد دارند و چند بار آمدند و مردم هم راي ندادند باز مي‌رويم همان‌ها را مي‌آوريم، پس تجربه چه مي‌شود، مگر نگفتند كه مومن از يك سوراخ دو بار گزيده نمي‌شود، ما ۱۰ بار انگشت در سوراخ مي‌كنيم دست‌مان گزيده مي‌شود و دوباره همان كار را تكرار مي‌كنيم، چرا اينگونه عمل مي‌شود و كجاي آن درست است.

 

 ‌‌ اگر فردي براي گروه و دسته باشد و بخواهد براي آن دل بسوزاند اشكال دارد، اگر انتخاب افراد بر اساس معيارها و شاخص‌ها باشد درست است، اگر بر اساس معيارها اصلح انتخاب شد بنده هم حاضر هستم و حتي گروه‌ها و تشكل‌هاي ديگر هم حمايت خواهند كرد اما اگر اينگونه نشد و آمديم كار را حزبي كرديم و كسي را بياوريم كه فقط براي ما كار كند جواب نمي‌دهد.

 

 ‌‌ دفعه قبل براي مجلس تقريبا جمع شديم و در تهران همه ما راي نياورديم. بايد آسيب‌شناسي كرد كه مشكل كجاست و فقط صرف نشستن چند گروه و فرد با يكديگر و تعهد و مسائل ديگر مشكلي را حل نمي‌كند، بايد ببينيم كه عيب كار در دفعه قبل چه بوده است كه اين كار را نمي‌كنيم، هر دفعه انتخابات مي‌شود كاري مي‌كنيم و دفعه بعد آن كاري ديگر انجام مي‌دهيم، گاهي هم همان را به شكلي ديگر تكرار مي‌كنيم كه جواب نمي‌دهد.

 

 ‌‌ ما كه دعا مي‌كنيم (جبهه مردمي نيروهاي انقلاب) موفق باشند اما صرف اينكه ۱۰ نفر بنشينند و كنار هم بگويند مردمي هستيم، مردمي مي‌شوند؟ اگر بشوند كه خيلي خوب است اما مردم بايد راي دهند نه ما چند تا، از اين، راي ملت در نمي‌آيد، براي راي ملت بايد با ملت صحبت كرد و مردم بدانند، اعتماد كنند و بفهمند كه چه كاري مي‌كنيم.

 

 ‌‌ متاسفانه در وادي سياست يكديگر را دور مي‌زنند، سهم‌خواهي مي‌كنند و گاهي كارهايي انجام مي‌شود كه وقتي انسان نزديك مي‌شود از جان خود سير خواهد شد كه چرا چنين مسائلي وجود دارد و بعد كار جواب نمي‌دهد، وقتي كه جواب نداد مردم هم آرام آرام از ما زده مي‌شوند.

 

 ‌‌ بسياري وقتي حرف مي‌زنند انگار آقا در گوشي به آنها مطلبي را فرموده است اما وقتي دنبال مي‌كنيم مي‌بينيم كه چنين چيزي نبوده است آن وقت آدم چه اعتمادي پيدا مي‌كند، مي‌آيند ائتلاف مي‌كنند و مي‌گويند راي هركس كه بيشتر بود اما اينگونه نمي‌شود، به يكي از آقاياني كه ائتلاف كرده بود گفتم شما و شخص ديگر بايد كنار برويد تا فلاني بماند يعني فقط براي اينكه اين شخص بماند ائتلاف صورت گرفت.

 

 ‌‌ بعد از ۵ ماه (از جبهه مردمي نيروهاي انقلاب) تلفن زدند كه بياييد اما ما كه نبوديم خيلي كارها شده است، گفتيم برويد كار خود را بكنيد و به ما چه كار داريد، ما بعدش كه ان شاء‌الله جلو رفتيد اولا دعا مي‌كنيم كه خدا شما را موفق به بهترين راه كند و بتوانيد به اصلح برسيد. اگر واقعا به اصلح برسند دوستان را ياري خواهيم كرد اما اگر ديديم كسي كه معرفي شده شاخص‌ها را ندارد ما هم آزاد هستيم.

 

 

  • 12
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش