چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۳۲ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۵۴۴۵
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

پیش بینی منتجب‌نیا از رای اعتماد به کابینه جدید دولت روحانی

حجت‌الاسلام رسول منتجب‌نیا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
قائم‌مقام حزب اعتماد ملی می‌گوید کابینه پیشنهادی دوازدهم جوان‌تر شده و بعید است کسی از این کابینه در مجلس رای اعتماد نگیرد.

حجت‌الاسلام رسول منتجب‌نیا قائم مقام حزب اعتماد ملی در گفت و گو با خبرآنلاين، با بیان اینکه ابتدا باید بپذیریم که دولت حسن روحانی دولت جناحی و حزبی نیست، گفت: او بارها اعلام کرده است که دولت من فراحزبی است و در قالب هیچ جناحی نمی گنجد. ما با توجه به این موضع باید انتظارات را به حداقل برسانیم و نباید انتظارهای جناحی و حزبی از دولت حسن روحانی داشته باشیم. این موضوع هم در مورد اصلاح طلبان و هم اصولگرایان صدق می کند.

 

این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: در واقع هدف حسن روحانی آن است که از نیروهای کارآمد از جناح های مختلف استفاده کند. بنابراین انتظارات باید متناسب با وضعیت دیدگاهی حسن روحانی و کابینه اش باشد.

 

روحیه اعتدال‌گرایی بر کابینه پیشنهادی سایه انداخته است

منتجب‎نیا ادامه داد: ترکیبی از جناح های مختلف در کابینه پیشنهادی دوازدهم ديده مي شود. درست است که شاید بشود گفت توجه این دولت به اصلاح طلبی بیشتر است و در واقع روحیه اعتدال گرایی- اصلاح طلبی بر کابینه سایه انداخته است. در عین حال بعضی از اعضای جبهه های دیگر سیاسی هم در کابینه پیشنهادی هم حضور دارند و این واقعیتی است که غیرقابل انکار است.

 

روحانی باید پاسخگوی عملکرد وزرایش باشد

قائم مقام اعتماد ملی ادامه داد: اما آنچه مهم است آنکه رییس جمهور به وعده هایی که در زمان انتخابات داده است، پایبند باشد. زیرا مردم در انتظار هستند که او پاسخگو باشد. علاوه بر این حسن روحانی قطعا و مسلما باید پاسخگوی عملکرد وزرای خودش باشد. او نمی تواند اگر ضعفی در وزرا وجود داشته باشد، عذر و بهانه بیاورد که وزیر چنین و چنان بوده است. بنابراین چون رییس جمهور خودش را در مقابل مردم پاسخگو می داند، لابد روی این مساله فکر کرده و بررسی کرده تا کسانی را انتخاب کند که خودش بتواند پاسخگوی عملکرد آن ها باشد.

 

کابینه پیشنهادی جوان‌تر و بانشاط‌‌ تر است

منتجب نیا با بیان اینکه درباره وزرای معرفی شده باید روی هم رفته صحبت کرد، گفت: با توجه به شرایط موجود شاید خود من نسبت به بعضی وزرا انتقادهای اساسی داشته باشم اما قضاوتم قضاوت کلی است. روی هم رفته کابینه پیشنهادی کابینه جوان تر و بانشاط تری است و به طرف اعتدال گرایی تمایل بیشتری دارد و از این جهت قابل دفاع است. منتهی شخص رییس جمهور باید در عملکرد وزرای خودش و مجموعه کابینه و دیگر نهادها نظارت مستقیم داشته باشد؛ زیرا مردم رییس جمهور انتخاب کرده اند و نه وزیر. لذا مردم مستقیم از رییس جمهور درخواست دارند و خوب و یا بد عملکرد وزرا به پای رییس جمهور حساب خواهد شد.

 

عملکرد وزرا مثبت نباشد در ۱۴۰۰ به مشکل می‌خوریم

این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه اگر عملکرد دولت دوازدهم برای مردم مثبت نباشد ما در سال ۱۴۰۰ مشکل پیدا خواهیم کرد، گفت: نه فقط ما اصلاح طلب ها بلکه کلیت نظام هم دچار مشکل خواهد شد. لذا ما از جناب روحانی ضمن حمایت از او و با حفظ حق انتقاد کردن، از او انتظار داریم که توجه زیادی به عملکرد کابینه داشته باشد تا حضور مردم در حمایت از او رو به افزایش باشد و سیر نزولی طی نکند.

 

بعیداست کسی از کابینه حذف شود

او ادامه داد: نمایندگان یک وظیفه ای دارند که بین خودشان و خداوند بررسی و مطالعه کنند و به کسی رای بدهند که شایستگی مسوولیت وزارت را داشته باشد. یعنی صرف اینکه ما حامی روحانی هستیم نباید چشم بسته به وزرای پیشنهادی اش رای بدهیم که این محاسبه ای عندالله نخواهد بود.

 

منتجب نیا گفت: لذا نمایندگان مجلس باید در این زمینه مطالعه و بررسی کند و رای واقعی بدهد. رایی که بتواند پاسخگوی خدا و مردم باشد. اما من احتمال خیلی زیاد می دهم اکثریت کابینه رای اعتماد بگيرد. هرچند ممکن است بعضی از آنها رای ضعیفی داشته باشند ولی بعید است که کسی از اعضای کابینه حذف شود. البته وزیر علوم هم باید معرفی شود.

 

او با توصیه به نمایندگان براي اينکه مستقل تصمیم بگیرند و در مذاکراتشان با وزرا شرط کنند که باید پاسخگوی مردم باشند، گفت: اینکه هر وزیری متعلق به چه جناح و طرز فکري است مهم نیست، مادامی که آن ها در دولت حسن روحانی هستند باید به اندیشه ها و افکار روحانی و مطالبات مردم پایبند باشند.

 

 

 

  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش