محمدرضا باهنر در نشست ماهانه جامعه اسلامي مهندسين گفت: ممکن است جوانان بگويند که هر حکومت ديگري غير از جمهورياسلامي هم بود، ميتوانست کشور را به همين سطح از پيشرفت برساند اما بايد رتبه خودمان را پيش و پس از انقلاب در زمينههايي چون بهداشت و درمان، قدرت خريد و موارد مشابه ديد که افزايش يافته است.
دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين ادامه داد: اکنون در کشورهاي ديگر قانون کار حکمفرماست و استخدام انجام نميشود و يک فرد با خانوادهاش ۳۰ سال از دولت تغذيه نميکند، بنابراين نيازمند آن هستيم که قانون کار اصلاح شود. دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين درباره عاقبت اصولگرايي گفت: اصولگرايي درحال دگرديسي و شقهشقه شدن است اما جمنا کمک خوبي براي اتحاد اصولگرايان انجام داد؛ بااينحال، در راهکار آخر نيز بايد مواضع به هم نزديکتر شود و شايد نيازمند تغيير اسمها هم باشيم.
تعابير و واژههايي مبنيبر انقلابي و ضدانقلاب به کار برده ميشود که درست نيست؛ لذا ۲۵ درصد افراد جامعه انقلابي هستند و ضدانقلابهايي که سرسختانه مقابل نظام ايستادهاند، ۱۰ درصد بيشتر نيستند و ۷۰ درصد جامعه ميخواهند زندگي کنند و وقتي کنسرت ناظري و شجريان راه افتاد، از آن استقبال ميکنند و نبايد جلوي آنها را بگيريم. باهنر با اشاره به معظلات اقتصاد نفتي گفت: ما معتاد نفت شدهايم و حکومت ما با ۷۰ ميليون جمعيت، سه ميليون کارمند دارد که اي کاش اثرشان صفر بود اما برخي مزيت منفي دارند.
وزارت نفت ۲۵۰ هزار نيرو دارد که بيش از ۳۰ هزار نيروي آن را حراست تشکيل ميدهد که اگر اين تعداد در سپاه به کار گرفته ميشد، ۱۰ لشکر تشکيل ميدادم. با ساختار فعلي، اقتصاد مقاومتي درست نميشود و اين صحبتي که ميکنم، فرقي نميکند که مجلس دست اصولگرا، اصلاحطلب، اعتداليون باشد، درصد بالايي از آنها طرحهاي اقتصاد مقاومتي را نخواندهاند و اگر اين ۲۹۰ نفر نماينده حاضر در مجلس همه هم اصولگرا بودند، ۱۰ نفر بيشتر حاضر نبودند براي اين مسئله قيام کنند.
نمايندگاني که عليرغم منافع قشري، منطقهاي و صنفي حاضرند قيام کنند تا اقتصاد مقاومتي اجرا شود درصدشان کم است. دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين با بيان اينکه ما در انتخابات مجلس و دولت با رقباي خود رقابت ميکنيم، گفت: اما اکنون دولت مانند تيم ملي است و ديگر تيم باشگاهي نيست که با آن به رقابت بپردازيم و همه توانمان را بايد به کار ببنديم که مشکلات دولت را حل کنيم و اگر دولت ۵۰ درصد موفقيت داشته بايد آن را افزايش دهيم و اگر دولت بخواهد مسائل مهم را بگذارد، حاشيه ايجاد کند و دنبال آزاديخواهيها و اينگونه مسائل برود، انتقادات ما پابرجاست.
رئيس جبهه پيروان با اشاره به عدم رأي اعتماد مجلس به بيطرف گفت: دليل رأي نياوردن بيطرف در مجلس، حرفهايي بود که او مطرح کرد و برخي از نمايندگان اين حرفها را سياسي کردند و نمايندگان مناطق جنوبي کشور در اين مسئله تأثيرگذار بودند؛ در صورتي که ۱۴۴ نفر براي موافقت با وزير پيشنهادي نيرو ثبتنام کردند اما بااينحال، او رأي نياورد. وي افزود: بازشماري به اتمام رسيده و بيطرف نميتواند به وزارت نيرو بازگردد؛ البته ممکن است در پستهاي ديگر در دولت بهکار گرفته شود.
باهنر با اشاره به رفتار برخي از نمايندگان گفت: برخي از دوستان ما نذر ميکنند که به مجلس بروند، حال فرقي نميکند که از نردبان اميد يا اصولگرايان بالا بروند و جالب است که در مجلس کنوني برخي از نردبان اميد بالا رفتند اما موقع رأي دادن به عارف، ۱۰ نفر بيشتر نماندند.
وي با اشاره به سيستم آموزشوپرورش گفت: با آموزش پژوهش غيرمفيد و مرتبط در کشور مواجه هستيم که ضمن احترام به معلمان و آموزشوپرورش ميبينيم که رهبر نظام در ديدار خود به مشکلات آموزش تأکيد ميکند و اين يعني ديپلمههاي ما هيچ کاري بلد نيستند و تعداد مهندسان ما از تعداد مهندسان کانادا و آمريکا بيشتر است و به ازاي هر دانشآموز، سالي ۵,۲ ميليارد تومان پول از خزانه کشور ميدهيم. نماينده ادوار مجلس درباره اينکه آيا در انتخابات سال ۱۴۰۰ کانديداي رياستجمهوري ميشود، گفت: قصدي براي کانديداتوري در سال ۱۴۰۰ ندارم و رابطه ما را با کانديدا خراب نکنيد، ميخواهيم با آنها زندگي کنيم.
- 14
- 5