دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۵۸ - ۲۹ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۷۳۶۶
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

احمد كريمی اصفهانی: حركت احمدی ‌نژاديی ها شبيه گروهك ‌منافقين است

احمد كريمي اصفهانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

گروهي كه ديروز زنبيل به دست گرفتند و امروز نيز بست نشستند، فردا دست به چه كاري خواهندزد؟ در راستاي اقدامات تبليغاتي طيف نزديك و حامي رييس دولت‌هاي پيشين، هفته گذشته در بحبوحه كمك رساني به زلزله‌زدگان كرمانشاه خبري منتشر شد كه حيرت بسياري را به دنبال داشت؛ بست نشيني، آن هم در حرم شاه‌عبدالعظيم(ع) كه سنت مشروطه خواهان بود، سال هاي سال است كه در آرشيو تاريخ خاك مي‌خورد اما گروه حامي محمود احمدي نژاد با زنده‌كردن اين سنت، سعي كردند خودشان را نيز به سوژه رسانه ها تبديل كنند. احمدي نژاد، بي شك به غيرقابل پيش بيني بودن شناخته شده‌است اما اينكه چرا در وضعيتي كه كشور با آسيب‌هاي پس از زلزله دست به گريبان است، چنين اقدامي مي‌كنند نيز جاي تامل دارد.

 

البته همان‌گونه كه پيش‌بيني مي شد اين بست نشيني چندان ادامه پيدا نكرد و پس از دو روز به پايان رسيد. به نظر، تنگناي سياسي بيش از حد گروه انحرافي، آن ها را به اين سمت و سو سوق داده و به بازي از پيش شكست خورده، وارد كرده‌است. برخي، فرضيه‌هايي را بيان مي‌كنند و مي‌گويند كه سفر ناگهاني احمدي‌نژاد به كرمانشاه و درگيري‌هاي حرم حضرت ‌عبد‌العظيم(ع) براي رهايي از اشتباهي بود كه مرتكب شده‌ بودند و راهي براي بازگشت نداشتند و از اين طريق سعي كردند تا خود را برهانند.

 

اما سوالاتي كه ايجاد مي‌شود اين است كه بازي‌هاي خطرناك جريان انحراف تا به كجا ادامه پيدا خواهد كرد؟ اقداماتي از اين دست چه تاثيري بر امنيت ملي مي‌گذارد؟ آيا حاميان محمود احمدي نژاد از قبال رفتار‌هاي نامتعارف خود هدفي بيش از مطرح شدن در فضاي سياسي را دنبال مي‌كنند؟

 

در همين راستا به سراغ احمد كريمي اصفهاني، عضو شوراي مركزي جبهه پيروان خط امام(س) ورهبري رفتيم و نظر وي را درباره اقدامات نامتعارف ياران احمدي‌نژاد جويا شديم كه در ادامه مشروح گفت‌وگوي او را مي خوانيد.

 

علت بروز رفتارهاي اين چنيني از طيف نزديك به محمود احمدي نژاد را چه مي‌دانيد؟

به نظر مي رسد اين طيف قصد مطرح كردن خودشان را دارند. با توجه به انزوايي كه آن ها در جامعه با آن دست به گريبان هستند، احساس كردند كه با حركت خودشان، جمعيتي را با خود همراه كنند كه بنا بر دلايلي اين موضوع محقق نشد. موضوعي كه بيش از هرمساله‌اي براي آن‌ها در اولويت است، مطرح ماندن در سطح جامعه است. مطرح بودن براي آن‌ها از اهميت خاصي برخوردار بوده و هست. تقلا و تلاش آن ها در همين جهت است و تصور مي‌كردند كه با اقدامات اين‌چنيني مي‌توانند افراد ورقباي خود را كنار بزنند. متاسفانه از طرف ديگر خود بزرگ بيني نيز آن‌ها را احاطه كرده‌است.در همين راستا مي‌شنويم كه آن‌ها مي‌گويند فلاني را قبول نداريم. كسي كه چنين اظهارنظري مي‌كند خودش بايد از وزن سياسي برخوردار باشد. بنابراين به‌دنبال ايجاد وزن و جايگاه براي خودش در فضاي جامعه است.

 

آيا مماشات با وي باعث جسارت آن ها نشده است؟

متاسفانه رافت اسلامي در نظام باعث شده كه برخي‌ها جسور شوند و براي خود جايگاهي قايل شوند. بنده معتقدم كه مسائل بسياري پيرامون وي و اطرافيانش مطرح است كه بنابر ملاحظات و رعايت پيش آمده، آن ها به خودشان حق چنين اعمالي را مي دهند. حركت آن‌ها در راستاي مانع تراشي در جهت برخورد دستگاه قضا با تخلف‌هاي‌شان صورت گرفته‌است. در حالي كه قانون براي همه يكسان است و معتقديم قانون به طور صريح با هر شخصي كه متخلف بوده بايد برخورد كند.

 

نظام تا كجا با آن ها مماشات خواهدكرد ؟

نظام متاسفانه با بيشتر افرادي كه متخلف بوده‌اند، مماشات كرده‌است و همين نيز مزيد بر علت شده كه برخي از اشخاص پررو شوند. بنده معتقدم كه قانون و دستگاه قضا بايد در مقابل خلافكار بايستد. به خصوص افرادي كه چنين مي‌كنند و امنيت كشور را برهم مي‌زنند. نوع حركت احمدي‌نژادي‌ها، شباهت بسياري به رفتار گروهك‌منافقين دارد؛ اينكه كنار بايستد و اشخاص را تخريب كند و همه را زير سوال ببرد. از ابتدا نيز احمدي‌نژاد و طيف همراهش نشان دادند كه به ولايت فقيه اعتقادي ندارند و موضوع تازه اي نيست. پيش از اين مساله نيز كدهاي بسياري مشاهده شده كه بتواند گفته مرا تاييد كند. آن‌ها موضوعاتي را كه مورد احترام مردم است، هدف قرار داده‌اند. رخدادهاي اين‌چنيني، دشمنان و بيگانگان را بي‌شك شاد خواهدكرد.

 

اقداماتي از اين دست چه تاثير مخربي بر امنيت كشور وارد مي‌كند؟

اين نوع مسائل، جامعه را ملتهب مي‌كند و معتقديم كسي كه آرامش جامعه و مردم را برهم مي زند، باعث مشكلاتي براي نظام خواهدشد. جرم اين طيف، بسيار بزرگ است. بيشتر تخلفات، سوءاستفاده‌ها و اشتباهاتي كه صورت گرفته، مربوط به دولت نهم و دهم است. اعتقادات مردم در دولت نهم و دهم سست شد. باوجود اينكه او تصور مي‌كرد كارهاي اصلاحي انجام مي‌دهد. كسي كه در سازمان ملل آن توهم را مي‌زند و مسائلي را به‌وجود مي‌آورد، حكايت از خودبزرگ بيني وي و فريب ملت دارد و خودش نيز از اين موضوع آگاهي داشته و دارد.

 

چه كساني گروه حامي و پشتيبان وي را تشكيل مي دهند؟

مدتي بود كه مردم تصور مي كردند وي اصولگرا است و از قبال اين تصور، برخي از او حمايت كردند. اما امروز در بست نشيني شاه عبدالعظيم(ع) مي‌توانيد مشاهده كنيد كه هيچ گروهي از وي پشتيباني نكرد. افرادي نيز كه آن‌ها را پشتيباني كردند از روي اعتقاد به شخص احمدي‌نژاد نبود؛ بلكه افراد به خاطر امكانات و تجهيزاتي كه از آن‌ها برخوردار مي‌شوند، دورش جمع شده اند. از همين رو مي‌توان گفت افرادي كه وي را همراهي كرده‌اند از روي اعتقاد با او همراه نشده‌اند. با توجه به اتفاقات صورت گرفته معتقدم احمدي‌نژاد محلي از اعراب ندارد و تاريخ مصرفش به پايان رسيده‌است.

 

براي شخص محمود احمدي نژاد مي توان بازگشتي به عرصه قدرت و حتي بازگشت به جناح اصولگرا متصور شد؟

با گذشت زمان، خيانت‌هاي احمدي نژاد و هويت وي بر ملت ايران آشكار شد. بنده معتقدم كه به‌علت مشكلات متعددي كه وي دارد نه تنها از بابت قانوني بلكه از لحاظ اجتماعي نيز در بين مردم جايگاهي ندارد. بنده هيچ نوع بازگشتي از او را به صحنه قدرت متصور نيستم.

 

 

ghanoondaily.ir
  • 12
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش