سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۳۵ - ۳۰ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۸۳۹۹
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

قائم مقام حزب اعتماد ملی:

جامعه اسلامی بدون اتحاد، بیمار است

رسول منتجب‌نیا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
قائم مقام حزب اعتماد ملی با بیان این‌که «باید فعالیت سیاسی کرد»، گفت: سیاست جزء دین و وجود ماست و نباید حزب را چیز زائدی دانست.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام رسول منتجب‌نیا در تالار فجر همدان، درباره آینده اصلاحات با بیان این‌که «باید برای تقویت احزاب تلاش کنیم تا مسیر دموکراسی و آزادی را دنبال کنند»، اظهار کرد: باید با تدبیر مسئولان فضایی فراهم شود تا همه سلایق و گروه‌ها به سادگی گردهم جمع شده و مباحثه کنند و هیچ گرفتاری نباشد.

 

وی با اشاره به بیانات امام(ره)، خاطرنشان کرد: امام بزرگوار که بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی هستند، حفظ نظام را فریضه لازمی دانسته‌اند؛ چرا که این نظام عصاره همه زحمات و تلاش‌های یک ملت و در رأس همه ملت امام خمینی(ره) است. جمهوری اسلامی بر پایه آرمان‌های انقلاب اسلامی استوار شده و اگر این نظام شکست بخورد نه تنها خودش شکست خورده بلکه اساسا تفکر حکومت دینی از بین رفته و به دین و اعتقادات مردم خدشه وارد می‌شود. اگر این نظام صدمه ببیند دیگر هیچ ملتی به سراغ حکومت دینی نمی‌رود و اگر به این نظام لطمه وارد شود نه فقط فیزیک نظام از بین می‌رود بلکه تئوری آن نیز نابود می‌شود.

 

وی با طرح این پرسش که «چرا می‌گویند نظام جمهوری اسلامی حفظش لازم بوده و مقصود از نظام چیست؟» ادامه داد: آیا نظام یعنی مسئولان و کسانی‌که مدیریت نظام را بر عهده دارند یا نه؟ گاهی چنین تصوری به وجود می‌آید که برخی می‌گویند نظام یعنی فلان مسئول، به طور قطع این تصور اشتباه است. نظام به معنای مسئولان نیست. بین مسئول و مسئولیت فرق است؛ ضعف مسئول به مسئولیت هم سرایت می‌کند اما باید قبول کرد مسئول غیرمسئولیت و نظام است.

 

قائم مقام حزب اعتماد ملی با اشاره به این‌که «ممکن است مسئول تغییر کند و به صورت چرخشی وزیر و رئیس جمهور تعویض شده و مسئولیتش منتفی شود یا چه بسا آن فرد مانند شهید رجایی از دنیا برود»، یادآور شد: اگر نظام وابسته به شخص بود با از دنیا رفتن آن فرد نظام نیز از بین می‌رفت اما نظام دست به دست می‌شود؛ بنابراین نظام به معنای مسئولان نخواهد بود.

 

وی جمهوریت و اسلامیت را پایه‌های نظام دانست و خاطرنشان کرد: اگر نظام بر پایه این دو باشد با تغییر مسئولان هم این نظام پایدار می‌ماند اما اگر این دو نباشد مسئولان هر چند شایسته هم باشند نظام از هم می‌پاشد.

 

وی با اشاره به این‌که «نظامی که بر پایه جمهوریت و اسلامیت نباشد، تک فردی است»، تصریح کرد: جمهوریت به معنای مردمی بودن است؛ یعنی تکیه بر آراء مردم دارد در واقع این مردم هستند که باید تصمیم بگیرند همه‌کاره آنان بر روی کار بیاید. برخی می‌گویند شاید مردم در کاری اشتباه کنند پس چرا باید کار را به دست آنان سپرد؟ اما امام راحل(ره) در این‌باره فرموده‌اند حتی اگر عقیده شما این است که این مسیری که مردم رفته‌اند خلاف است خب باشد، به من و شما چه کار دارد؟

 

منتجب نیا با تاکید بر این‌که «جمهوریت یعنی مطالبه و رای مردم»، خاطرنشان کرد: در این نظام انقلابی نباید افراد متحجر و کسانی که انقلاب را قبول ندارند تئوری پردازی کرده و مسئولان هم به نظریات آنان توجه کنند.

 

وی با تاکید بر این‌که «کسانی که می‌گویند رای مردم تاثیری ندارد نباید تئوریسین باشند»، اظهار کرد: تا زمانی که دانشمندان و علماو مسئولان اسوه اسلامی نباشند نمی‌توانند اسلامیت نظام را تامین کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: همانطور که بارها در آموزه های دینی ما آورده شده دو گروه اگر صالح شدند آن جامعه صالح می‌شود و آن دو گروه علما و مسئولان هستند و اگر این دو گروه فاسد باشند جامعه فاسد می‌شود.

 

قائم مقام حزب اعتماد ملی یادآور شد: همانطور که امام علی (ع) فرموده‌اند آن کسی که خود را در جایگاه رهبری مردم قرار داده قبل از آن‌که به دیگران بگوید و بخواهد آن را راهنمایی کند ابتدا باید خود صالح باشد؛ بنابراین اگر بحث از تقوا می‌کنیم در عمل باید آن را نشان دهیم.

 

وی تصریح کرد: استبداد به رای بودن مسئولان، بی توجهی به نظریات مردم، تحقیر و توجه نکردن به آراء مردم، ترویج فرهنگ چاپلوسی و تملق با اسلامیت یک نظام اسلامی صددرصد مغایرت دارد همچنین باید ویژگی‌های اسلامیت در مسئولان متجلی شود تا مسئول لایقی برای نظام باشند.

 

وی با تاکید بر این‌که «تا زمانی که جامعه اسلامی اتحاد نداشته باشد آن جامعه بیمار است»، اضافه کرد: کسانی که به فرقه گرایی و اختلاف میان مذاهب دامن می‌زنند در تلاش شکستن اقتدار ما هستند.

 

منتجب نیا برای حفظ نظام خاطرنشان کرد: حفظ تمامیت ارضی در برابر تجاوز دشمنان، حفظ فرهنگ ملی و اسلامی، انتخاب مسئولان لایق و شایسته و داشتن برنامه مدون از جمله کارهایی است که باید بیشتر انجام دهیم.

 

وی بیان این عقیده که «متاسفانه یک وزیر در دوره فعالیتش فقط به فکر دادن کارنامه موفق از خود است و کمتر به فکر این کشور هستند» تاکید کرد: رها کردن برنامه های زیربنایی و پرداختن به فرعیات، واگذاری مسئولیت به اراذل، عدم برنامه ریزی صحیح و منطقی و دقیق از جمله مواردی است که باعث فروپاشی نظام می‌شود.

 

وی با بیان این‌که «باید مسئولان را نقد و  از آن‌ها انتقاد کرد»، گفت: هیچ امتی بزرگ نمی‌شود مگر مردم جامعه‌ای که در برابر ضایع شدن حق خود اعتراض کنند.

 

 

 

 

  • 19
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش