چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۰۹:۰۸ - ۰۵ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۱۱۹۶
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

ابوالحسنی: اصلاح‌طلبان در ضمن حمایت از دولت، به دنبال شفاف‌سازی هستند

رحیم ابوالحسنی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
رئیس دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه نگاه صفر و صدی در عرصه سیاست نگاه اشتباهی است، گفت: اصلاح‌طلبان در ضمن حمایت از دولت، به دنبال شفاف سازی، بیان انتقادات و پیگیری مطالبات جامعه هستند، پشیمانی بابت حمایت از دولت، شعار اصلاح‌طلبان نیست.

سید رحیم ابوالحسنی در گفت‌وگو با ایسنا، در واکنش به ایجاد موج اعلام پشیمانی جهت حمایت از دولت در فضای مجازی اظهار کرد: من این موضوع را مرتبط با بودجه نمی‌دانم و معتقدم هم زمانی ارائه بودجه توسط دولت و این موج پشیمانی با یکدیگر رابطه علّی ندارد.

 

وی در ادامه افزود: بعد از انتخاب وزرایی مثل وزیر کشور، وزیر کار یا وزیر آموزش و پرورش و تاخیر در انتخاب وزیر علوم یک دلسردی در میان برخی حامیان دولت به وجود آمد. به طور مثال تشکل‌های دانشگاهی به دنبال این بودند که امثال فرجی دانا به عنوان وزیر علوم معرفی شود اما در نهایت فرد دیگری انتخاب شد.  این جریان معتقد بود که روحانی با حمایت و مشارکت فعال اصلاح‌طلبان روی کار آمده اما فقط حدود ۳۰ درصد کابینه به اصلاح‌طلبان تعلق گرفته است. بنابراین بر این اعتقاد بودند که روحانی زیر قول‌هایش زده است و این موج پشیمانی به راه افتاد.

 

این فعال سیاسی با اشاره به اینکه پشیمانی حرف اصلاح‌طلبان نیست، تاکید کرد: تاکنون هیچ حزب اصلاح‌طلب، شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، شورای سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح‌طلبان و سید محمد خاتمی که به صورت نمادین در راس جریان اصلاح‌طلب حضور دارد، چنین اظهارنظری نکرده‌اند. چون همه می‌دانند روحانی در چه شرایطی قرار دارد و برخورد تند برخی جریان ها در ساختار قدرت به روحانی را مشاهده کرده اند.

 

این استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران همچنین با بیان اینکه عرصه سیاست، عرصه چانه‌زنی و مذاکره است، تصریح کرد: کسی که در عرصه سیاست نگاه صفر و صد دارد، درواقع درک درستی از این عرصه ندارد. سیاست عرصه چانه‌زنی برای کسب قدرت با در نظر گرفتن اصل حفظ نظام سیاسی است. درعرصه چانه‌زنی و تعامل شاید صددرصد خواسته ها محقق نشود اما بخشی از مطالبات بالاخره محقق می‌شود. نگاه صفر و صدی نگاه مناسبی نیست و نیروهای عاقل و آشنا به فنون سیاسی هیچ‌گاه چنین استراتژی را دنبال نمی‌کنند.

 

ابوالحسنی خاطر نشان کرد: ایجاد موج پشیمانی در فضای مجازی را نباید به حساب اصلاحات گذاشت زیرا مسائل مطرح شده در فضای مجازی معلوم نیست از کجا می آید. فضای مجازی مزایای زیادی دارد اما یکی از معایب آن آسان شدن جنگ روانی است. در فضای مجازی به راحتی می توان شعار یک جریان سیاسی را به جریان مقابل آن نسبت داد. پشیمانی را من از جانب اصلاح‌طلبان نمی دانم و سخنان اخیر رئیس دولت اصلاحات درباره تداوم حمایت اصلاحات از دولت روحانی هم همین دیدگاه من را تایید می‌کند.

 

این عضو حزب اعتماد ملی با تاکید بر اینکه حفظ ثبات سیاسی کشور برای اصلاح‌طلبان اهمیت زیادی دارد گفت: ما در انتخابات راهی جز انتخاب روحانی نداشتیم. روحانی خواسته صددرصدی اصلاح‌طلبان نبود اما ما چون به دنبال ثبات سیاسی کشور بودیم، از روحانی حمایت کردیم. اصلاح‌طلبان اگر در انتخابات از روحانی حمایت نمی‌کردند باید تصمیم دیگری می‌گرفتند که به نفع این جریان و کشور نبود.

 

البته من معتقدم ما اصلاح‌طلبان نباید خود را به دولت روحانی سنجاق کنیم. او شخصیت و مواضع مشخص خود را دارد و ما باید در بیرون از فضای دولت، از روحانی حمایت کرده و در عین حال نقد سازنده خود را مطرح کرده، شفاف سازی کنیم، به افکار عمومی آگاهی بدهیم و از مطالبات مردم حمایت کنیم. ما نباید دولت روحانی را دولت اصلاح‌طلب معرفی کنیم بلکه باید به جامعه بگوییم مقدورات ما اصلاح طلبان در همین حد بوده است.

 

وی در پایان اظهار کرد: من معتقدم اگر یک اصلاح‌طلب به قدرت برسد و دولت اصلاحات تشکیل شود، باید نیروهای خارج از دولت با جامعه پیوند داشته باشند و همواره به دنبال نقادی دولت، شفاف سازی و آگاهی رسانی به مردم باشند.

 

 

  • 19
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش