چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۲:۵۲ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۴۱۴۴
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

زیباکلام: جهانگیری نامزد مناسبی در انتخابات آینده برای اصلاح‌طلبان است

صادق زیباکلام,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
جهانگیری در طی این سی‌وچند سال نشان داده که به‌هرحال دارای گرایش سیاسی است. اما نشان داده که آدم متعصبی نیست و آدمی نیست که به خاطر مسائل سیاسی حقیقت را فدای مسائل سیاسی کند.

به گزارش جماران، صادق زیباکلام درباره آینده سیاسی اسحاق جهانگیری اظهار کرد: معتقدم که آینده آقای جهانگیری آینده خوبی است. حتی می‌خواهم بگویم که آینده بسیار خوبی دارد. بخشی به خاطر این است که آقای اسحاق جهانگیری درمجموع در دولت اول و دولت دوم آقای روحانی نشان داده که ازنظر اجرایی بسیار توانمند است.

 

برخلاف خیلی از مسئولین جمهوری اسلامی ایران که به‌واسطه وابستگی سیاسی خطی و جناحی یک‌مرتبه رئیس و وزیر می‌شوند، اما آقای جهانگیری از بخش‌داری در روستا کار خود را شروع کرد و بعد به معاون فرمانداری رسید و پیشرفت کرد و توانست به پست معاون اول رئیس‌جمهوری برسد. ایشان در طول ۳۰ و چند سال گذشته، پلکان مسئولیت های اجرایی را یکی‌یکی پیموده و بالاآمده است.

 

زیباکلام افزود: دو نکته دراین‌باره مشخص است. اول اینکه در کار اجرایی او فوق‌العاده آدم درستی است. حتی دشمنان او هم نتوانستند که یک مورد پیدا کنند، که نشان دهد ایشان غیرمستقیم یک‌چیزی را برای خودش برداشته باشد یا به دیگران داده است. یکی از پاک دست‌ترین و امین‌ترین مسئولین جمهوری اسلامی در طی این سی‌وچند سال گذشته بوده است.

 

این استاد علوم سیاسی تأکید کرد: نکته دوم درباره آقای جهانگیری توانمندی‌های ایشان است. به همین میزان که او نشان داده یکی از پاک دست‌ترین چهره‌ها بوده به همان میزان نیز نشان داده است که ازنظر اجرایی بسیار توانمند است. یک دلایل توانمندی ایشان همان است که او پلکان هرم اداری و اجرایی کشور را یکی‌یکی طی کرده و یک‌مرتبه وزیر و استاندار نشده است.

 

زیباکلام تصریح کرد: آقای جهانگیری در طی این سی‌وچند سال نشان داده که به‌هرحال دارای گرایش سیاسی است. اما نشان داده که آدم متعصبی نیست و آدمی نیست که به خاطر مسائل سیاسی حقیقت را فدای مسائل سیاسی کند. کاری که متأسفانه خیلی از مسئولین ما انجام نمی‌دهند. در کل آقای جهانگیری انسان معتدلی است و حداقلی از پایبندی به مفاهیمی همچون آزادی بیان و حاکمیت قانون را دارد که این در جمهوری اسلامی ایران نعمتی است که یک مسئولی حداقل پایبندی به آزادی‌خواهی داشته باشد.

 

این استاد علوم سیاسی تأکید کرد: من فکر می‌کنم که آقای جهانگیری نامزد مناسبی در انتخابات آینده برای طیف اصلاح‌طلب باشد. لذا من به‌هیچ‌وجه ایشان را تمام‌شده تلقی نمی‌کنم.

 

زیباکلام گفت: نکته چهارمی که باید درباره او بگویم این است که متأسفانه قدرت و نفوذ آقای جهانگیری در دولت دوم آقای روحانی مقدار زیادی افت کرده است. البته این به نفع کشور نیست برای اینکه از توانمندی‌های آقای اسحاق جهانگیری عملاً کشور محروم مانده است و این هم به نفع آقای روحانی نیست. متأسفانه جای نفوذ آقای جهانگیری را آقای واعظی و آقای نهاوندیان گرفته‌اند. کسانی آمده‌اند جای اقتدار او را گرفته‌اند که متأسفانه به‌هیچ‌روی توانمندی‌های آقای جهانگیری را ندارند و خیلی زیاد اهل زد و بند و اهل کنار آمدن هستند.

 

او اضافه کرد: همین مسئله که گفتم متأسفانه همان‌طور که شاهد بودیم باعث نارضایتی از دولت آقای روحانی شده است. نارضایتی در دولت آقای روحانی طی هشت ماه گذشته واقعاً حیرت‌انگیز بوده است و همه این نارضایتی نمی‌تواند به‌واسطه مسائل سیاسی باشد بلکه بخشی از آن به‌واسطه این است که دست آقای جهانگیری مقدار زیادی از دولت دوم آقای روحانی کوتاه شده است.

 

اگر به خاطر داشته باشید اوایل شکل‌گیری دولت دوم آقای روحانی صحبت جدی درباره استعفای آقای جهانگیری مطرح شد ولی ایشان به توصیه اصلاح‌طلبان همچنان به هم کاری خودشان با دولت آقای روحانی ادامه دادند. باید گفت که فاصله گرفتن آقای جهانگیری از مدیریت آقای روحانی قطعاً به ضرر دولت آقای روحانی است.

 

زیباکلام تأکید کرد: هرچند به آقای جهانگیری توصیه شد که مدارا و سکوت کند اما من فکر می‌کنم که کم‌کم باید مسائلی را که به خیر و صلاح منافع ملی و کشور است باید مطرح کنند.

 

 

  • 18
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش