سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۳۵ - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۷۵۱۹
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

کرباسچی:

از انتخاب روحانی پشیمان نیستیم اما...

غلامحسین کرباسچی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران خاطرنشان کرد: ما از انتخاب دکتر روحانی پشیمان نیستیم، البته این دولت را تقدیس هم نمی کنیم اما به عنوان نمونه این واقعیت در حوزه بین المللی وجود دارد که در تاریخ این کشور و دنیا نظیر نداشت که یک کشور جهان سوم و در حال توسعه با یک برخورد دیپلماتیک بتواند صف مجموعه ای از ابرقدرت ها را از هم جدا کند.

به گزارش ایسنا، غلامحسین کرباسچی در نشست حزب کارگزاران سازندگی خراسان رضوی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی تنها نمونه حکومت دینی در جهان است، اظهار کرد: ایام ماه رمضان صرف نظر از جنبه‌های عبادی و معنوی آن که برای برای همه مشخص است، یک تجربه بیرون رفتن از خود و از خودگذشتگی برای ماست. در ۴۰ سال اخیر نیز عمده نارسایی ها و گرفتاری‌ها به خودمحوری و استبداد رای ما باز می گردد، در واقع اگر به ماه رمضان به عنوان یک مناسک نگاه نشود، تمرینی برای عبور از خود است.

 

وی ادامه داد: در بعد نظری نیز بسیاری به این نتیجه رسیده اند که حیات معنوی و نگاه دینی نمی تواند جامعه بشری را به خوبی اداره کند. حتی برخی متفکرین مدعی هستند که دنیای امروز پایان حیات معنوی است. اما امام در یک چنین شرایطی جرات کرد و این تجربه را در ایران با همه مشکلات پیاده کرد. امروز این معنا دغدغه ذهنی همه ماست که آیا می توانیم این تجربه را با موفقیت به جهان ارایه کنیم؟ در این مسیر باید توجه داشت مشکلات و معضلات به همه ما بازمی گردد و دولت نمی تواند و در توان آن هم نیست که به همه این مسایل رسیدگی کند. تک تک افراد جامعه و به خصوص اهل عقل و اهل سیاست و نیروهای کیفی جامعه در این مسیر تاثیرگذار هستند.

 

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران خاطرنشان کرد: واقعیت این است که تک تک افراد جامعه در محیط خود و مجموعه خویش آیا می توانند تاثیرگذار باشند و با از خودگذشتگی نگاه به مردم و منافع جامعه را در نظر گیرند؟ باید توجه داشت جامعه یک باره خوب نمی شود. خود ائمه و پیامبران(ع) نیز این کار را نکردند و این با تک تک اعمال و ذره و ذره صورت گرفت.

 

کرباسچی بیان کرد: باید بتوانیم به این سمت حرکت کنیم و حتما نیازمند تمرین در این مسیر هستیم و ماه رمضان را باید وسیله ای برای دست یابی به این هدف قرار دهیم. 

 

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران با بیان اینکه خیلی از مشکلات مربوط به این دولت نیست، گفت: به عنوان نمونه رئیس دولت قبل در بالادست یک استان برای به دست آوردن رای اجازه ایجاد ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ باغ را داده در حالی که در پایین دست منابع محدود است. ما نباید این وضعیت را نیز نادیده بگیریم.

 

 

کرباسچی افزود: ما از انتخاب دکتر روحانی پشیمان نیستیم؛ آن هم به این دلیل که اگر دیگران رای می آوردند، کارهایی که می خواستند بکنند را انجام می داند؛ البته ما این دولت را تقدیس نمی کنیم اما به عنوان نمونه این واقعیت در حوزه بین المللی وجود دارد که در تاریخ این کشور، این منطقه و دنیا نظیر نداشت که یک کشور جهان سوم و در حال توسعه با یک برخورد دیپلماتیک بتواند صف مجموعه ای از ابرقدرت ها را از هم جدا کند. این اتفاقی است که در این دولت رخ داده است. اتفاقات بعد از برجام نیز برای کشور تاریخی است. همین که در این دولت جلوی بسیاری از ضایعات مانند موسسات مالی اعتباری گرفته می شود، امر مثبتی است.

 

وی خاطرنشان کرد: البته ما به همین دولت و خود نیز اشکال داریم. اگر پشتکار، جدیت و پرکاری دولت احمدی نژاد در دولت روحانی بود، بسیاری از مشکلات شاید رنگ دیگری داشت. این را نمی توان انکار کرد که مجموعه مدیران دولت افراد خوبی هستند ولی به لحاظ سن و نبود انگیزه و یا اینکه تجربه این پست ها را در گذشته داشته اند، شاید آن پشتکار لازم را ندارند. کشور باید دائم در حال مونیتور شدن توسط مدیران باشد. در خیلی از دستگاه ها اینگونه احساس می شود که گویی به صورت اتوماتیک مسایل پیش می رود. 

 

وی با بیان اینکه برخی اوقات یک فاجعه ای رخ می دهد، آن زمان همه حواسشان جمع می شود، گفت: این ها اشکال است و باید این اشکالات را بگوییم. آیا مسئولان سیاسی و امنیتی مساله کازرون را نمی دانستند؟ این ها اشکال دولت است. حال هر چقدر هم وزارت کشور اطلاعیه دهد؛ باید این ها را پیش تر بیان می کردند. نخستین مساله و اشکال این دولت این است که دولت کم کاری است. دولت نباید بعد از ماجرا وارد شود؛ این دولت، دولت محافظه کاری است. 

 

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران اظهار کرد: گاهی اینطور احساس می شود که مدیران آرامش طلب هستند. جاه طلبی مثبت می تواند خیلی از مشکلات کشور را پیش برد.

 

وی با اشاره به مسایل قومیت گرایی ادامه داد: بعد از این همه شعار و این همه تجربه آقای روحانی در حوزه سیاسی، مگر قرار نبوده در حوزه شایستگی ها کار بیشتری شود. این ها اشکالات دولت است و نباید دریغ کرد و آن را بیان نکرد. نباید دولت ترس داشته باشد. گاهی اوقات اینگونه احساس می شود کسانی که به پست هایی رسیدند، آن را یک غنیمت می دانند. این ها اشکال است و با این منطقی که قرار است یک حکومت ایده آل داشته باشیم، نمی خواند. 

 

کرباسچی عنوان کرد: باید موفق شویم کار وجدانی و الهی خود را بشناسیم و به آن عمل کنیم چون رمز موفقیت در جامعه کنار گذاشتن خودمحوری و خودخواهی هاست. 

 

دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی ایران خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم موفق شویم، باید مسیر ما این ادعا را ثابت کند که آیا حکومت دینی می تواند کشور را با این انگیزه ها اداره کند یا خیر؟ فرصت ها به گونه ای نیست که بازگردد. این دوره ای که افرادی رای آورده اند، دیگر تکرار نمی شود. خدا نکند ما وسیله ناامیدی برای مردم شویم.

 

  • 17
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش