چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳
۱۱:۱۷ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۲۷۸۱
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

بیادی: دولت را به خط مقدم هدایت و از پشت به آن حمله می‌کنیم!

حسن بیادی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
یک فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: جمنایی وجود ندارد. افرادی تصمیماتی را اتخاذ می‌کنند اما اجتماعات پر هزینه‌شان صوری و نتایج آن از پیش تعیین شده است و آزاد نیست که همه اصولگراها حضور داشته باشندو

حسن بیادی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره اظهارات وزیرخارجه آمریکا درباره ایران گفت: براساس توافقی که در برجام انجام شده بود، طرفین نسبت به هم تعهداتی داشتند و چون آمریکا بر خلاف آن عمل کرد درنتیجه باید در جامعه جهانی و دادگاه‌های بین‌المللی محاکمه شوند و همچنین در سازمان ملل و شورای امنیت مورد مؤاخذه قرارگیرند اما این قدرت در دنیای کنونی سیاست وجود ندارد که کشورهایی مثل آمریکا را پای میز محاکمه آورد. بنابراین می‌طلبد که ما سیاستمان را به سمتی ببریم که همه دنیا را از این امر آگاه و مظلومیت‌مان را عزتمندانه کمافی‌السابق به جهانیان اثبات نمائیم.‌

 

وی گفت: ما باید مطالبات خود را به صورت جدی پیگیری کنیم و نکته مهم این است که وحدت رویه را در  تصمیم‌سازی‌ها در داخل کشور مدنظر داشته باشیم. این امر با یک مدیریت یکپارچه امکان‌پذیر است و این طور نیست که گروهی تصمیم بگیرد تصمیمات را تایید کند و گروهی دیگر آن را نقد و با آن مخالفت کند این امری نیست که بتوان به صورت شخصی به آن دست یافت بلکه نیاز به کار کارشناسی و تخصص و خردجمعی دارد.

 

مهمترین نهاد و سازمانی که می‌تواند در این زمینه موثر باشد مجلس است و تصمیم نهایی را مقام معظم رهبری می‌گیرند. باید از نظرات خودخواهانه و شخصی و احتمالاً جناحی پرهیز کرد و این تصمیم کاری نیست که یک رئیس‌جمهور یا یک وزیر خارجه بتواند به تنهایی آن را انجام دهد همانطور که گفتم نیاز به یک خرد جمعی و مدیریت یکپارچه دارد.

 

دبیرکل جمعیت آبادگران جوان ایران اسلامی درباره ضرورت حفظ انسجام ملی تصریح کرد: مسائل ملی متعلق به ملت است، مردم کار خود را درست و مقاومت و رشادت‌های لازم را انجام داده‌اند. این مسئولان هستند که بین آنها شکاف وجود دارد که باید خود را بازسازی و ترمیم نمایند. این که ما دولت را به خط مقدم هدایت و از پشت به او حمله کنیم رویکرد مناسبی نیست. دولت هم باید قدرت لازم را برای تدبیر و اجرا داشته باشد و هم ظرفیت لازم را برای شنیدن نظرات منتقدانه دیگران داشته و آستانه نقدپذیری خود را بالاتر ببرد تا بتواند صدای دیگران را بشنود.

 

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به نقش موثر احزاب در عرصه سیاسی کشور گفت: آیا دولت توانسته جایگاه واقعی احزاب را درک کند؟ آیا توانسته نظرات احزاب را نسبت به خود جلب کند؟ سیاسیون و دانشگاهیان و احزاب هرکدام نظرات خاصی دارند که دولت و مجلس باید از نظرات این‌ها استفاده کنند بنابراین مسئله برجام نباید به صورت فردی مطرح یا انتقاد شود بلکه بحث حفظ نظام است. این امر مهم مثل خرید هواپیما نیست که در آن موفقیت وجود داشته یا نداشته باشد بلکه بحثی حیاتی برای نظام تلقی می‌شود و همه نظام باید تصمیم بگیرد نه همه دولت.

 

بیادی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی از انتقادات به دولت به تخریب‌گری ختم می‌شود، گفت: دنیا با نظام ما کار دارد و نه با دولت ما. مبارزه دولت آمریکا با نظام ما است نه با دولت. جلوی نقد منتقدین را نباید گرفت بلکه باید به آن گوش فرا  داد و در این امر تصمیم‌گیری فردی نتیجه‌ای نخواهد داشت. نهادهایی مثل قوای سه گانه و شورای امنیت و حریم بیت رهبری باید با هم یک تصمیم بگیرند و اختلافات آنچنانی به ضرر مردم است و کسی توان پرداخت ضرر مردم را نخواهد داشت. یک خبرنگار با خطایی کوچک به زندان می‌افتد. اگر در برجام خطایی صورت گرفته و این تصمیمات با اختلافاتی رخ داده چه کسی به زندان افتاده است و چه کسی بازخواست شده است، مدعی‌العموم کجا است، اما برای یک کارگر یا برای یک خبرنگار یا یک معلم معترض مدعی‌العموم پیدا می‌شود.

 

وی درباره صف‌بندی سیاسی جناح‌های مختلف در موضوع انتخابات بعدی مجلس و ریاست‌جمهوری گفت: جریانات اصولگرایی و اصلاح‌طلبی دیگر برای مردم نخ نما و دست آنان رو شده است. درنتیجه به دلایلی که ذکر شد متاسفانه این اشخاص هستند که در انتخابات‌ها اثرگذار هستند نه احزاب. احزاب بازیچه دست عده‌ای تمامیت‌خواه و سودجو  قرار گرفته‌اند و آن هم به این دلیل است که ما احزاب فراگیر و موثر در جامعه نداریم  و احزاب ما نوعا به صورت باندی و شخصی اداره می‌شوند و به صورت حزبی در دستگاه‌های اجرایی کشور جایگاهی ندارند.

 

در انتخابات کشوری مانند عراق سه گروه مخالف وجود دارد اما همه در قدرت سهیم و در تعیین دولت نقش اساسی دارند و به همین دلیل معلوم است که چه حزبی و یا چه کسی باید پاسخگوی مردم باشد. در کشور ما انتخابات‌ها به این دلیل که با دشمنی و خصومت آغاز می‌شود بلای جان مردم شده و مردم را در انتخاب صحیح با چالش و سردرگمی مواجه کرده است به طوری که مردم پس از انتخابات پرشور از انتخاب خودشان پشیمان می‌شوند.

 

دبیرکل جمعیت آبادگران جوان ایران اسلامی درباره جمنا گفت: به نظر من جمنایی وجود ندارد. افرادی تصمیماتی را اتخاذ می‌کنند اما اجتماعات پر هزینه‌شان صوری و نتایج آن از پیش تعیین شده است و آزاد نیست که همه اصولگراها حضور داشته باشند جمعی محدود و متصل به قدرت و ثروت هستند کما اینکه اصلاح‌طلبان هم از این مساله و مشکل مستثنی نیستند.

 

  • 19
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش