دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۲۹ - ۲۶ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۶۹۰۰
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

ابوالقاسم رئوفیان:

قالیباف و رییسی با هم اختلافاتی دارند/ جمنا فکر نکند می‌تواند برای تمام جامعه اصولگرایی تصمیم‌ بگیرد

ابوالقاسم رئوفیان,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین با انتقاد از نوع رویکردها در جمنا، گفت: جمنا باید از لاک خودش خارج شود و فکر نکند برای تمام جامعه اصولگرایی تصمیم‌گیرنده است. اینکه درحلقه بسته‌ی برخی از چهره ها به تصمیم می‌رسند و آن تصمیم را نسخه شفابخشی برای دیگران می‌پندارند، بزرگترین و عمده‌ترین مشکل جمناست.

 ابوالقاسم رئوفیان دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین در پاسخ به سوالی درباره بروز اختلافات در بین اعضای ارشد جمنا به اعتمادآنلاین گفت: من اطلاع دقیق ندارم. البته یک مصاحبه‌ای قبلا شده بود. آن زمان اظهارات آقای قالیباف و رییسی منشتر شد که نشان از یک اختلاف و جهت‌گیری‌های متفاوتی داشت که اگر در ادامه آن مباحث جدیدی مطرح شده باشد، من اطلاعی ندارم.

 

این فعال سیاسی اصولگرا درباره پیشنهاد تشکیل شورای وحدت، گفت: این از جمله موضوعاتی است که در دوره‌های گذشته هم هرچه به انتخابات نزدیک‌تر می‌شدیم، بیشتر تکرار می‌شد ولی این تکرار در هیچ دوره‌ای به خودش جامه عمل نگرفت. صرفا یک حرف بود و طرح این موضوع از سوی افراد و نوعا کسانی که خودشان در این حلقه تصمیم‌گیری حضور دارند، صورت گرفته و این را به عنوان یک آرزو همواره مدنظر داشتند ولی هیچگاه محقق نشده است.

 

دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین افزود: این همان قصه تکراری است و به لحاظ عملی نشدنش من از آن به عنوان یک تراژدی یاد می‌کنم. تراژدی از این نظر که حرف از وحدت رویه و تکیه بر این مساله بسیار مهم و تعیین‌کننده از زبان تصمیم‌گیرندگان و کسانی که در حوزه تصمیم‌گیری هستند ولی هیچگاه شکل جدی و عمل پیدا نکرده است و این بار هم فکر می‌کنم که این سازناکوک را دوباره کوک کرده اند. سازناکوکی که بد کوک می‌شود و جواب نمی‌دهد.

 

وی در پاسخ به این پرسش که شما قبل از انتخابات ۹۶ در اعتراض به سازوکار جمنا گفته بودید که تا زمان اصلاح رویه‌ها در این مجموعه شرکت نخواهید کرد و اگر این اصلاحات انجام شود در جمنا حاضر خواهید شد، تصریح کرد: ما با اشخاص و چهره‌ها و شخصیت‌هایی که در جمنا فعالیت می‌کنند، مساله‌ای و مشکلی نداریم. ایرادما همواره به تاکتیک ها و «خود حاکمیتی‌ها» بوده که متاسفانه هیچ‌گاه تذکرات ما را جدی نگرفتند و به همین دلیل همواره با شکست مواجه شدند.

 

رئوفیان ادامه داد: طبعا اگر روش‌ها و رویه‌ها را اصلاح‌کنند و اگر قواعد بازی را رعایت کنند و بر کارها و تصمیم‌گیری‌ها قاعده حاکم باشد و نه اشخاص، اگر احساس نکنند به دور الزامات یک کار تشکیلاتی و یک سازمان سیاسی به تصمیم برسند بلکه بایدها و نبایدهای رسیدن به یک تصمیم در یک تشکیلات و سازمان سیاسی را رعایت کنند، چرا شرکت نکنیم.

 

به گفته وی، ما که با این افراد دشمنی و مشکل و مساله نداریم. اشکال و نقد ما به روش ایشان و نوع برخورد ایشان با مسایل و نگاه آنان چنین است که جمع محدودشان را منبع الکفایه می‌دانند و فکر می‌کنند که همه آنچه مصلحت اصولگرایی است، در حلقه محدودی که برخی از چهره‌های محدود نمایندگی برخی احزاب و تعداد کثیری از آنان شخصیت حقیقی بوده و تصمیم‌گیری می‌کنند.

 

این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه اصلا قابل دفاع نبود که در آستانه انتخابات در یک جمع ۳ هزار نفره بین ۱۰ تا ۱۲ نفری که مطرح بودند، اسمی از یک فردی ببرند و برای یکی صلوات بفرستند و آن یکی بداند که او در قاعده بازی نیست و برود انصراف بدهد و اصلا نام‌نویسی نکند. همچنین شخصیت‌های ارزشمند و دارای برنامه مانند محسن رضایی عملا حذف شده و افراد تازه‌کار در صدر جدول قرار بگیرند. این روند با کدام روش و سازوکار انتخاباتی انجام گرفته است. انتقادها به جمنا مربوط به روش‌هاست و ما این روش‌ها را که  ارزیابی می‌کنیم در نهایت به پیروزی ختم نمی‌شود.

 

او در ادامه با بیان اینکه امروز می‌دانیم اختلافاتی بین آقایان رییسی و قالیباف وجود دارد ولی منشا دقیق آن را نمی‌دانیم، گفت: این اختلافات برگرفته از همان روش‌ها و رویه‌هایی است که ما به آن انتقاد داریم. من به این نوع روش مهندسی و سازماندهی در جمنا انتقاد دارم. جمنا باید از لاک خودش خارج شود و فکر نکند برای تمام جامعه اصولگرایی تصمیم‌گیرنده است. اینکه درحلقه بسته‌ برخی از چهره ها به تصمیم می‌رسند و آن تصمیم را نسخه شفابخشی برای دیگران می‌پندارند، بزرگترین و عمده‌ترین مشکل جمناست.

 

رئوفیان ادامه داد: اینکه در جمنا فکر می‌کنند می‌توان هنوز شیخوخیت کرد و یا می‌توانند لیدر باشند و بقیه تبعیت کنند و یا خودشان را فرماندار و دیگران را فرمانبر بدانند، مطرود و مذموم و ناپسند است. البته من بعید می‌دانم که در جمنا بتوانند این نگاه را که اپیدمی شده است را اصلاح کنند، مگر آنکه معجزه‌ای رخ بدهد.

 

 

  • 16
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش