دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۵۵ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۰۳۰۴
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

تلاش‌ تابلوی زاکانی برای دیده شدن

علیرضا زاکانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

طیف دلواپس ‌اصولگرا در اکثر اوقات برای آنکه خود را از نقش داشتن در مشکلات جامعه مبرا کند، از روش‌های منسوخ شده از جمله تحریف تاریخ یا متهم سازی جریان مقابل یعنی اصلاح‌طلبان استفاده می‌کند. در اکثر اوقات صحبت‌هایشان بیشتر جلوه توهین و افترا به جریان اصلاحات بوده تا انتقاد، اما تهمت‌هایشان به جریان مقابل را همیشه پشت لغت «انتقاد» پنهان کردند و از هر ترفند و ابزاری برای کنار زدن جریان اصلاحات استفاده می‌کنند تا خود را برتر نشان دهند، اما غافل هستند که جامعه عملکرد آنها درسال‌های گذشته را فراموش نکرده است.

 

برخی از این اصولگرایان که مدت‌هاست به محاق رفته و حتی هم‌طیفان‌شان احوالی از آنها نمی‌پرسند خودنمایی را در دستور کار قرار می‌دهند تا از یک سو از انزوا دور شوند و از سوی دیگر با تحریف تاریخ و تضعیف رقیب سیاسی بخت خود را برای رسیدن به کرسی‌های انتخابی مانند مجلس آزمایش کنند. علیرضا زاکانی از جمله این اصولگرایان است که اخیرا در مناظره با مصطفی تاجزاده ادعا کرد: «آقای ناطق و آقای لاریجانی کسانی بودند که سال ۷۶ می‌خواستند انتخاب رئیس دولت اصلاحات باطل شود». ادعایی که سبب شد حتی احمد کریمی اصفهانی، هم‌اردوگاهی زاکانی انتقادات تندی را به او مطرح کند، اما گویی که این دلواپس اصولگرا قصد سکوت و پایان دادن به مسیری را ندارد که جز سرخوردگی نتیجه‌ای عایدش نمی‌شود.

 

چنانکه بازهم چنین مطرح کرده است: «نیاز به جراحی در جریان اصلاحات وجود دارد، باید اصلاحات واقعی را انجام دهیم و با فقر، فساد و تبعیض مواجهه داشته باشیم. در حقیقت شعار آزادی ندهیم اما خودمان دیکتاتور باشیم.» این‌گونه مواضع آقای زاکانی را تنها می‌توان این گونه قلمداد کرد که او برای آینده سیاسی خود در حال برنامه‌ریزی است، چرا که بارها او را در جایگاه کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دیده‌ایم.

 

جراحی اصل اصلاحات

این نماینده پیشین مجلس درباره شعار «اصلاح‌طلب، اصولگرا دیگه تمومه ماجرا» به اعتماد آنلاین گفت: این شعار به معنای آن است که هر کسی و به هر اسمی فساد کرده، کارش دیگر تمام است و باید پرونده او بسته شود. هر کسی به مردم خیانت کرده، حقوق مردم را اجحاف کرده باید پرونده‌اش بسته شود. به هر اسمی، در هر شأن و جایگاهی این اتفاق رخ داده باید به همین شکل عمل شود و ما هم به دنبال این هستیم.

 

علیرضا زاکانی همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه مردم دیگر برایشان مطرح نیست که چه کسی و از کدام جناح، انتخاب می‌شود چرا که اعتماد مردم متزلزل شده است، تصریح کرد: اصلا بحث، بحث جناحی نیست. الان در جامعه باید شفافیت ایجاد شود، قاعده از کجا آورده‌ای مشخص شود که همه چه هستند، در چه جایگاه قانونی قرار دارند و از کجا آورده‌اند و در این چهل سال چه کاری کرده‌اند.

 

او با تاکید بر اینکه ایجاد شفافیت خودش اعتمادزاست، ادامه داد: اگر این مسیر از کجا آورده‌ای، شفافیت و امکان مشخص شود، معلوم می‌شود که چه کسانی مانند غده سرطانی در جامعه حضور دارند و از شیره جان مردم ارتزاق می‌کنند. وقتی با اینها برخورد شود همه چیز مشخص می‌شود. زاکانی درباره اینکه انقلاب کجا ایستاده است و آیا همچنان پشتیبانی جوانان را دارد، تصریح کرد: انقلاب بله؛ اما جریانات سیاسی که نان انقلاب را می‌خورند و هزینه برای انقلاب درست می‌کنند نه.

 

لذا اگر به اصل انقلاب برگردیم که عدالت، پاک دامنی استقلال و پیشرفت است کار درست می‌شود. باید به اصل خود بازگردیم. نماینده پیشین مجلس همچنین درباره اینکه حضور جریانات سیاسی در کشور را نمی‌توان نادیده گرفت، مطرح کرد: بله حضور دارند اما باید جهت سیاسی خود را با واقعیت‌ها تطبیق دهند و به اصل انقلاب اسلامی برگردند. همچنین هر کسی اجحافی در حق مردم کرده باید به سراغ او رفت و احقاق حقوق مردم را کرد. او با طرح سوال اینکه آمریکایی‌ها، رادیو اسرائیل و... از اصلاحات حمایت می‌کنند، چرا چنین اتفاقی می‌افتد، ادامه داد: هر کسی ممکن است چیزی بگوید، باید دید که چه می‌گوید؟ وگرنه رادیو اسرائیل هم از آقای مهندس موسوی حمایت می‌کرد، چرا سال ۸۸ حمایت می‌کرد؟ سوال را من اینجا مطرح می‌کنم، چرا حمایت می‌کرد؟ زاکانی همچنین درباره جریان اصلاحات و مفهوم اصلاح کردن، گفت: اصل اصلاحات باید جراحی شود. چه کسی می‌گوید اصلاحات؟ من می‌گویم شعار ندهیم، اصلاحات واقعی را انجام دهیم، با فقر و فساد و تبعیض مواجهه داشته باشیم. در حقیقت شعار آزادی ندهیم، اما خودمان دیکتاتور باشیم.

 

اساس حرف من این است که در انقلاب اسلامی قرار شد که همه با مردم روراست و نوکر مردم باشند. من می‌گویم با اسم اصلاحات یا به اسم چیز دیگری این درست نمی‌شود، حقیقت ماجرا را باید پیگیری کرد. او در پاسخ به این سوال که جریان مقابل اصلاحات توانسته آنگونه که شما می‌گویید عمل کند و کار را پیش ببرد، گفت: ما به آنها هم معترض هستیم و به دنبال این هستیم که آنجا هم اصلاحات انجام شود. اصلا اصلاحات که جزو ذات انقلاب اسلامی است. موضوع این است که عده‌ای نان اصلاحات را می‌خورند اما خودشان دیکتاتور هستند.

 

من می‌گویم دیکتاتوری نکنید، وگرنه اصلاحات که از اساس خوب است، اصلاحات جدی هم که باید انجام شود، ناظر به فقر، فساد و تبعیض است که مشکل مردم حل شود و کاملا قابل اجراست. زاکانی همچنین در پایان مطرح کرد: شما کمی صبر کنید ما شروع می‌کنیم و شما هم حمایت می‌کنید و اجرا می‌شود.

 

armandaily.ir
  • 10
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش