چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۰۸:۳۳ - ۱۹ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۲۷۴۸
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

جامعه‌ روحانیت چراغ خاموش فعالیت انتخاباتی را کلید زد؛

حدادعادل نقطه کانونی اختلاف‌ها در میان اصولگرایان

اصولگرایان,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
گرچه این روزها سروصدای زیادی از اردوگاه اصولگرایان به گوش نمی‌رسد اما این را نباید دلیل بر آرامش درونی جریان اصولگرایی تلقی کرد.

به گزارش خبرآنلاین، درست در زمانی که شورای وحدت با رفتن ابراهیم رئیسی به چالش خورده است و مرتضی آقاتهرانی فرمان تکروی پایداری ها را صادر کرده، جامعه روحانیت بی صدا و چراغ خاموش یک اقدام بسیار مهم را کلید زده است. این تشکل سنتی که در چند سال اخیر زاویه‌نشین شده بود، حالا در چندماه گذشته با تغییر و تحولات و برخی پوست اندازی ها به گونه ای که چندان جلب توجه نکند، در حال سازماندهی و کمپین انتخاباتی است.

 

ماجرا از این قرار است که این تشکل با بازتعریف تشکیلاتی هسته های استانی خود را تقویت کرده، حتی با سپردن مسئولیت ها و صدور احکام جدید برای نمایندگان استانی خود هم جانی تازه به تشکیلات خنثی شده خود بخشیده و هم اینکه اقدام به جذب سرمایه تشکیلاتی سایر اصولگراها در سراسر کشور کرده است.

 

چه کسی لیدر باشد؟

این خبر که البته در محافل رسانه ای چندان بازتاب نیافته، آن هم البته به خواست مدیران محافظه کار این تشکل، اما سینه به سینه در محافل سیاسی اصولگرایان می چرخد. این اما تنها تحول در میان اصولگرایان نیست. آنها با چالش های متعددی مواجه شده اند. فصل مشترک آنها یعنی ابراهیم رئیسی از میان شان رفته و حالا آنها باز با همان چالش قدیمی مواجه شده اند. چه کسی لیدر باشد؟

 

از قرار اخبار و روایات غلامعلی حدادعادل با تلاش برخی طیف های خاص به صندلی ابراهیم رئیسی در شورای وحدت رسید اما این خود نقطه ای برای آغاز جدال ها شده است. از حرف های اخیر مرتضی آقاتهرانی می توان فهمید پایداری ها بسیار شیک و مجلسی راه خود را از همین ابتدا جدا کرده اند. آقاتهرانی حتی دعوت کرده که در جلسات پایداری ها شرکت شود.

 

این هم اما آخرین دغدغه نیست. سنتی ها از جبهه پیروان گرفته تا برخی تشکل های دیگر و البته و حتما موتلفه چندان دل شان با غلامعلی حدادعادل صاف نیست. نشان به آن نشان که برخی حتی او را نزدیک به برخی جریان های رادیکال اصولگرا می دانند که موجب شد، لیست نامناسب مجلس دهم تهیه شود و آن نتیجه اسف بار برای اصولگرایان رقم بخورد.

 

اگرچه در این میان حرف هایی شنیده می شود که حتی برخی افراد و جریان ها تلاش می کنند، غلامعلی حدادعادل را به ریاست مجلس جدید برسانند اما گویا اوضاع خراب تر از آن است که آنها بتوانند به کمتر از حداقل سه لیست در زمان برگزاری انتخابات برسند.

 

ساز ناکوک دو آتیشه‌ها

بدنه دو آتیشه جریان اصولگرایان که تلفیقی از عدالتخواهان و تحول خواهان است هم چندان تمایلی ندارد که دوباره همان ژنرال های قدیمی پیش قراول آنها در انتخابات پیش رو باشند. طیفی از آنها بخشی از این ژنرال ها را خارج شده از اصولگرایی می دانند و بخشی دیگر فریاد می زنند که جامعه هوای تازه می خواهد و این افراد نشان دار دیگر نباید تابلوی اصولگرایی باشند.

 

ماجرای جذاب تحرکات انفرادی

​آنچه گفته شد البته در سطح تشکیلات و طیف های جناح بود. ماجرا آنگاه جذاب تر می شود که سطح بررسی موضوع را به شخصیت های جناح هم برسانیم. درست در همین زمان است که با افرادی همچون سعید جلیلی، محمدباقر قالیباف، محسن رضایی و غیره مواجه می شویم که هر کدام جدای از تشکل ها و طیف های نامبرده ساز خود را می زنند و راه خود را می روند. حتی شنیده می شود که برخی از این شخصیت ها از چندی پیش رایزنی ها برای انتخاب افراد جهت قرار گرفتن در لیست شان را آغاز کرده و البته این مسئله را صرفا معطوف به تهران هم نکرده اند. در این میان برخی خبرها حاکی از آن است که سودای ریاست مجلس به تصور آنکه علی لاریجانی در مجلس بعدی نخواهد بود شوق پارلمان تاریست شدن را در آنها دوچندان کرده است.

 

با این تفاسیر به نظر می رسد سال ۹۸ پر چالش ترین سال سیاست ورزی اصولگرایان خواهد بود.

 

  • 19
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش