چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳
۱۸:۲۳ - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۶۹۴۴
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

باهنر: مایلیم «علی لاریجانی» جذب ائتلاف اصولگرایان شود

خیز اصولگرایان برای ۱۴۰۰

محمدرضا باهنر,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

با اینکه دو سال دیگر تا برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ فاصله داریم، اما برخی چهره‌های سیاسی مَرکب خود را برای تکیه بر کرسی دولت آینده زین کرده‌اند. اسفندماه ۹۸ ما انتخابات مجلس شورای اسلامی را در پیش‌رو داریم اما با توجه به تحرکات انتخاباتی برخی چهره‌های جریان اصولگرایی به نظر می‌رسد آنها از انتخابات مجلس عبور کرده و به طور جدی وارد میدان انتخاباتی ۱۴۰۰ شدند. آنها این روزها در تلاش هستند که بین تمام طیف‌های سیاسی اصولگرایان ائتلاف ایجاد کنند. محمدرضا باهنر، که مصلحت خود را حفظ وحدت و اتحاد اصولگرایان می‌داند برای این امر مدت‌هاست پیشقدم شده است. ائتلاف اساسا امری پسندیده است اما وقتی محور بیشتر انتخابات ۱۴۰۰ باشد این شائبه را به ذهن متبادر می‌کند مجلس دیگر آن کارایی گذشته را ندارد. به گونه‌ای که جریان اصولگرا به طور خیلی جدی پیگیر برنامه‌های خود برای انتخابات ۱۴۰۰ هستند. یکی از همین چهره‌هایی که اخیرا در همین راستا دیدار و نشست و به قول خودش گعده سیاسی برگزار می‌کند «محمدرضا باهنر» است.

 

محمدرضا باهنر، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین و رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، احتمالا برای ۱۴۰۰ برنامه‌هایی در سر دارد و برخی او را یکی از جدی‌ترین رقبای علی لاریجانی در جریان اصولگرایی می‌دانند. او ۲۸ سال نماینده مجلس از طیف راست یا اصولگرا بود و پیش‌تر هم اعلام کرده بود که دیگر قبای مجلس را از تن درآورده است. رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری مدتی است در نشست‌های خبری از اهداف و برنامه‌های جریان اصولگرایی می‌گوید، روز شنبه هفته جاری خبرداد که به همراه عزت‌الله ضرغامی در جلسات گفت‌وگوی ملی شرکت می‌کند. او گفته بود که در این جلسات برخی از افراد از جناح‌ اصلاح‌طلب هم حضور دارند که محمدرضا عارف یکی از آنهاست.

 

درواقع به قول خودش این گعده‌های سیاسی مدت‌هاست که به‏صورت جدی از سوی او و ضرغامی برگزار می‌شود و با افراد مختلفی دیدارهای سیاسی دارند. جریان اصولگرا که تا دیروز در رابطه با گفت‌وگوی ملی که از سوی اصلاح‌طلبان مطرح شده بود سکوت کرده بودند و تمایلی به این طرح نشان نمی‌دادند چه شد به یکباره آن هم زمانی که انتخابات ۱۴۰۰ را در پیش‌رو داریم حالا به طور جدی آن را دنبال می‌کنند به سمت گفت‌وگوی ملی روی آوردند. با توجه به گعده‌های سیاسی باهنر و صبحانه‌های سیاسی ضرغامی می‌توان اینگونه برداشت کرد که آنها درصدد ائتلاف بین طیف‌های سیاسی و برخی چهره‌های معتدل از دیگر جریان‌ها هستند. گویا باهنر می‌خواهد ناجی رویایی ائتلاف اصولگرایان باشد.

 

باهنر یا لاریجانی؟

اگرچه علی لاریجانی سال ۹۵ گفته بود برای انتخابات آینده ریاست‌جمهوری کاندیدا نمی‌شوم و تصمیمی ندارم، اما در یک سال اخیر اخبار و شایعه‌های زیادی درباره اینکه لاریجانی به احتمال زیاد گزینه ۱۴۰۰ اصولگرایان و دولتی‌های معتدل خواهد بود، تقویت شد. چندی پیش رسانه نزدیک به علی لاریجانی خبر داده است که رئیس فعلی مجلس نه‌تنها در انتخابات ۱۴۰۰ بلکه در انتخابات مجلس یازدهم نیز شرکت نخواهد کرد. اما درواقع این گمانه را بیشتر تقویت می‌کند که حضورش در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ قطعی است. با این حال به نظر می‌رسد که جبهه پیروان خط اما و رهبری با وجود نزدیکی‌شان به لحاظ سیاسی و فکری به علی لاریجانی و اینکه نفع‏شان از قضا در رئیس‌جمهوری‌شدن لاریجانی است اما تمایلی به اظهارنظر صریح در این باره ندارند. زیرا باهنر هم که مشاور علی لاریجانی در مجلس است و دو دوره پیش هم رابطه تنگاتنگی با او در مجلس داشت، تاکنون به این سوال پاسخ صریحی نداده است. او قبلا در گفت‏وگویی رسانه‌ای گفته بود هنوز با آقای لاریجانی وارد مذاکره نشده‌ایم، ولی اگر آقای لاریجانی در مجلس بماند قاعدتاً می‌تواند به اقتدار مجلس کمک کند.

 

باهنر همچنین روز گذشته در نشست خبری با رسانه‌ها، در پاسخ به این پرسش که آیا برای حضور علی لاریجانی در ائتلاف اصولگرایان صحبتی با او شده است، گفته بود: ما نظرمان این است که حتما آقای لاریجانی هم جذب شود اما در دوره قبل هم اینطور نبود که همه نزدیکان آقای لاریجانی به لیست امید رفته باشند این اتفاق در تهران رخ داد و بعد از اینکه انتخابات برگزار شد نیز آنها در مجلس به سمت دیگری رفتند. به نظر می‌رسد برخی از چهره‌های اصولگرایان تمایل چندانی به حضور علی لاریجانی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ ندارند. حالا اینکه علی لاریجانی در نهایت وارد ائتلاف با اصولگرایان خواهد شد یا نه را وزنه سیاسی و میزان تاثیرگذاری جریان حامی او در آینده مشخص خواهد کرد. 

 

باهنر: آقای قالیباف و جبهه ایستادگی در شورای وحدت اصولگرایان حضور دارند

باهنر همچنین با تاکید بر اینکه ما همیشه در آستانه انتخابات هفتاد تا هشتاد درصد انرژی‌مان صرف وحدت در جریان خودمان می‌شود، گفت: این وضعیتی است که در درون جریان اصلاحات هم وجود دارد. جمنایی‌ها هم در جریان انتخابات بعدی خواهند بود اما فقط آنها محور وحدت اصول‌گرایان نخواهند بود بلکه مثلا مجموعه‌ای مثل شورای راهبردی وحدت اصولگرایان شکل گرفته که آقای حدادعادل ریاست آن را بر عهده دارد و در پی وحدت صددرصدی در آن هستیم و از جریان آقای قالیباف و جبهه ایستادگی هم در آن حضور دارند.

 

حضور محمود احمدی‎نژاد در افطاری جامعه اسلامی مهندسین که با واکنش‌هایی‌ مواجه شد. در نشست خبری روز گذشته نیز درباره آن از باهنر سوال شد که او در پاسخ گفته بود: بنده مسئولیت ریاست جبهه پیروان خط امام و رهبری را بر عهده دارم که در آن بیش از ۱۵ حزب عضویت دارند و در ضیافت ماه مبارک رمضان اعضای این احزاب را دعوت می‌کنیم. دعوت خاصی از آقای احمدی‏نژاد نشده بود و ایشان نیز در قالب همان دعوت عام در مراسم ما حضور داشتند. برخی حضور احمدی‌نژاد در افطاری جامعه اسلامی مهندسان را به معنای بازگشت اصولگرایان به احمدی‌نژاد تلقی می‌کنند.

 

حسین سبحانی‎نیا، نماینده اسبق اصولگرای مجلس، پیش‏تر گفته بود: احمدی‎نژاد از سوی محمدرضا باهنر و ثمره هاشمی‌ به افطاری دعوت شده بوده، اما این به معنای بازگشت اصولگرایان به احمدی‎نژاد نیست. از آنجایی که آقای احمدی‎نژاد در گذشته به‌عنوان عضو این جامعه یا از کسانی بوده که با آن در ارتباط بوده و علاوه بر این، در مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز با آقای باهنر همراه است، به این مراسم دعوت شدند.

 

الهام برخوردار

 

 

ebtekarnews.com
  • 15
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش