چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳
۱۷:۴۸ - ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۲۷۲۴
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

باهنر: نان برخی ها در وحدت نيست

محمدرضا باهنر,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها

همگان آگاه هستند که وحدت یکی از نیازهای بارز این روزهای کشور است که دشمن از طرق مختلف سعی دارد با ایجاد تفرقه در میان اقشار مختلف به ایجاد حس نارضایتی در کشور بپردازد تا به زعم خودش بتواند از مسیر اختلاف افکنی در ایران به اهداف شوم خودش برسد اما غافل هستند که مردم ایران هیچ‌گاه کوچکترین اجازه‌ای به بدخواهان نخواهند داد تا میان آنها بذر نفاق و اختلاف بیفکند و دشمن بارها در این مسیر تجربه تلخی داشته که نمونه بارز آن ۸ سال دفاع مقدس بود؛ در آن برهه طولانی مردم ایران سختی را به جان خریدند تا حتی یک وجب از خاک ایران نصیب دشمن نشود. از سوی دیگر جامعه انتظار دارد تا مسئولان هم در قبال آنها احساس تکلیف کنند ومسیری را پیش بگیرند که جز وحدت و همدلی معنا نشود. در طی سال‌های اخیر طرح‌های زیادی از سوی مسئولان و سیاسیون برای کاهش اختلافات پیشنهاد شده است که یکی از آنها «آشتی ملی» بود.

این طرح در سال ۹۵ از سوی رئیس دولت اصلاحات مطرح شد که البته برخی نقدهای صحیح به آن وارد است چرا که آشتی ملی تداعی کننده اختلافات و جدایی‌هاست که در واقع چنین نیست بلکه تنها اختلاف سلایق و دیدگاه‌هاست که گاهی پررنگ‌تر از حد می‌شود. نفس طرح آشتی ملی هم البته با هدف القای قهر نبود بلکه تاکید بر وحدت و یکی شدن‌هاست. سایر دلسوزان کشور هم طرح‌های مشابه ارائه کردند اما ظاهرا منافع برخی در ایجاد وحدت نیست و هر بار به طریقی از جمله متهم کردن طراحان وحدت و... سعی در به فراموشی سپردن این تلاش‌هایی کردند که منافع آن برای کل کشور است.

محمدرضا باهنر اصولگرایی است که دغدغه وحدت همه گروه‌ها و مسئولان را دارد که در همین راستا طرح‌هایی ارائه می‌کند. او در گفت‌وگویی کوتاه با «آرمان‌ملی» به تشریح یکی از این طرح‌ها پرداخت.

گفت‌وگوی ملی را آغاز کردیم

باهنر آشتی ملی که از سوی رئیس دولت اصلاحات مطرح شد را قبول ندارد و به «آرمان ملی» گفت: «آشتی یعنی اینکه ملت با هم قهر هستند و باید آنها را آشتی داد اما واقعیت چنین نیست و ملت با هم قهر نیستند بلکه برخی از ما با هم اختلافاتی دارند که موضوع دیگری است. آشتی ملی مطرح شده از سوی رئیس دولت اصلاحات هم به همین دلایل از نظر ما، معنا و محتوا ندارد.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به این سوال که «پس چه باید کرد و راهکار مدنظر شما چیست؟» تصریح کرد: ما می‌گوییم باید گفت‌وگو انجام شود و گفت‌وگو را قبول داریم. وی ادامه داد: این گفت‌وگو را شروع هم کردیم و با آقای عارف و آقای مازنی و دیگران جلساتی برگزار شد که نتایج مفیدی هم داشت. باهنر درباره برگزاری جلسات گفت‌وگوی ملی هم گفت: الان جلسه گفت‌وگوی ملی که برگزار می‌شود به این صورت نیست که صورتجلسه، ساختار و تشکیلات داشته باشد. هدف ما این است که گفت‌وگوی بی‌جناح‌ها را در جامعه فرهنگ‌سازی کنیم. باهنر ادامه داد: حتی شنیدم نمایندگانی از دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها هم با چنین جلساتی را برگزار می‌کنند. این را هم شنیدم که اعضای دولت‌های گذشته هم با هم چنین جلساتی را دارند و با هم کار می‌کنند. همین چند وقت پیش وزیر نفت فعلی، وزرای نفت سابق را دعوت کرد و جلسه گذاشتند.

پیشنهاد باهنر به روحانی چه بود؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: روز اولی که آقای روحانی برای ریاست جمهوری۹۲ انتخاب شد و آقای هاشمی در قید حیات بودند، برای عرض تبریک خدمت ایشان رفتم و پیشنهادی را مطرح کردم. به آقای روحانی گفتم یک کار خیری انجام دهید و تمام روسای جمهور را جمع کنید البته بنی‌صدر که فراری است و آقای رجایی هم که شهید شده است اما سایر روسای جمهور هستند. باهنر ادامه داد: جلسه روسای جمهور سابق را برگزار کن چون با آقای هاشمی و رئیس دولت اصلاحات که مشکلی ندارید و مشکل، فقط تحمل آقای احمدی‌نژاد است که او را هم تحمل کن! بهتر است این جلسات را هر دو ماه یکبار برگزار کنید. باهنر ادامه داد: به آقای روحانی گفتم اگر این جلسات را برگزار کنید بعد ۲ یا ۳ جلسه می‌توانید به مقام معظم رهبری بگویید شما درمقطعی رئیس‌جمهور بودید بنابراین ما می‌خواهیم با جنابعالی تحت عنوان رئیس‌جمهور سابق جلسه‌ای داشته باشیم. وی اظهار داشت: به آقای روحانی گفتم این حضور مسئولان قدیمی تنها مختص روسای جمهور نباشد و آن را به وزرا و استانداران و غیره هم تسری دهید.

فکر می‌کنم کرمان از ابتدای انقلاب تاکنون ۱۵ تا ۲۰ استاندار عوض کرده است؛ اگر این استانداران دور هم جمع شوند به‌طور طبیعی طرح‌ها و ایده‌های مفیدی از آن جلسات در خواهد آمد اما آقای روحانی چنین نکرد و تنها شنیدم وزیر آموزش و پرورش قبلی یعنی آقای بطحایی وزیران سابق آموزش و پرورش را جمع می‌کرد و با هم مشورت می‌کردند. باهنر در بخش دیگر درباره عدم تایید کاندیداها با سلایق متفاوت توضیح داد: نباید از هول حلیم در دیگ بیفتیم. تصور کنید در انتخابات ریاست جمهوری پیش روی آمریکا ۵ نفر از حزب جمهوریخواه و ۵ نفر از حزب دموکرات کاندیدا شوند. ۳ نفر هم بیایند و بگویند از حزب کمونیست آمریکا هستیم و می‌خواهیم در انتخابات شرکت کنیم. به نظرتان آمریکا چه واکنشی دارد؟ آیا به آنها می‌گوید خوش آمدید؟ به قول آقای روحانی آنها را چنان لوله می‌کند که ۷ نسل بعد از آنها هم جرات نکنند ادعای کاندیداتوری داشته باشند. شک نکنید هیچ نظامی با چارچوب خودش شوخی ندارد حتی آمریکا و رژیم صهیونیستی موضوعی غیر از چارچوب خودشان را تحمل نمی‌کنند. وی ادامه داد: زمانی می‌خواهید در چارچوب نظام با هم رقابت کنید که اشکال ندارد، اما زمانی می‌گویند چون رای ما بالاست، می‌خواهیم زیر دو خم نظام برویم که دیگر پذیرفته نیست.

  • 16
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش