دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۴۳ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۱۸۴۶
شهری و روستایی

اعتراض به جلسه انتخاباتي اصولگرايان در شهر آفتاب

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا

ديروز جلسه شوراي شهر درحالي برگزار شد كه جمع كثيري از رانندگان شركت واحد، در اعتراض به آنچه خود آن را تبعيض و بي‌عدالتي در برآوردن خواست‌هاي صنفي‌شان مي‌ناميدند، مقابل ساختمان شهرداري تهران براي چندمين بار تجمع كردند. تجمعي كه البته چندان تدوام نداشت و با حضور ماموران پليس و متفرق كردن رانندگان به داخل پارك بزرگ شهر و خيابان‌هاي اطراف پايان يافت.

 

راننده‌هاي معترض طبق معمول با حمل پلاكاردهايي و سردادن شعارهايي خواستار برخورداري از حق مسكن و تحويل خانه‌هايي شدند كه از سال‌ها پيش از سوي تعاوني‌هاي مرتبط با اين سازمان، به آنها وعده داده شده است. البته اين تجمع انعكاس چنداني در صحن شورا كه همزمان جلسه هفتگي خود را پشت سر مي‌گذاشت، نداشت و جلسه ديروز بدون توجه به اين تجمع اعتراض‌آميز برگزار شد. 

 

به جز اين تجمع، جلسه شوراي شهر ديروز روز آرامي را پشت سر گذاشت. روزي آرام ولي با موضوعات بحث شده جذاب. از جمله موارد مطرح شده در جلسه علني شوراي شهر تهران ديروز اصلاح مفادي از اصلاحيه مصوبه تعيين بهاي خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا(س) بود. در جريان بررسي اين اصلاحيه، محمد حقاني، رييس كميته محيط زيست با قرائت بندهايي از اين پيشنهاد گفت: براي ايجاد شفافيت و ارايه خدمات مطلوب قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا(س) اين مصوبه اصلاح مي‌شود، به گونه‌اي كه براي دفن مشاهير، نام‌آوران، هنرمندان، ورزشكاران و. . . با رعايت مفاد مصوبه فقط يك قبر به صورت رايگان به آنها واگذار مي‌شود و با توجه به اينكه عملا تا ٩٠ درصد ظرفيت قبور فاز ٢ بهشت زهرا(س) عملا به اتمام رسيده، هزينه واگذاري هر قبر در اين قطعات در صورت وجود ظرفيت، قيمت به روز تعيين و يا پيش‌فروش مي‌شود.

 

اصلاحيه‌اي كه در نهايت با ١٥ راي به تصويب رسيد. از سويي اعضاي شورا ديروز طرح الحاق يك تبصره به مصوبه تعيين بهاي خدمات قابل عرضه در سازمان بهشت زهرا(س) را نيز بررسي كردند كه از نتايج آن مي‌توان به مخالفت اعضا با آزاد شدن دفن اموات در امامزاده‌ها و قبرستان‌هاي داخل شهر اشاره كرد.  ديروز همچنين موضوع تغيير نام معابر و خيابان‌هاي تهران از موضوعات جنجالي شورا بود. در نخستين بخش از اين تغيير نام اعضاي شوراي شهر تهران به تغيير نام فلكه اول و سوم تهرانپارس به نام‌هاي «سجاديه» و «قمر بني‌هاشم» راي مثبت دادند.

 

در كنار اين تغيير نام دو معبر قديمي و نوستالژيك تهران، ديروز نامگذاري خياباني به نام هاشمي‌رفسنجاني باعث درگيري لفظي بين دو عضو اصلاح‌طلب و اصولگراي شورا شد. ماجرا از آنجايي آغاز شد كه مجتبي شاكري در تذكر پيش از دستور خود در خصوص نامگذاري معبري به نام آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني گفت: نامه‌اي خطاب به رياست شوراي شهر در خصوص نامگذاري شش معبر به نام شش تن از علماي كشور ازجمله آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني، آيت‌الله مجتبي تهراني، آيت‌الله خوشبخت، آيت‌الله حق‌شناس، آيت‌الله فاضل‌لنكراني و آيت‌الله ابوترابي تنظيم كرديم تا در صحن شورا نسبت به اين موضوع اقدام شود.

 

اين سخنان اما با اعتراض تند اسماعيل دوستى همراه بود كه در اعتراض به سخنان مجتبى شاكرى گفت: نامگذاري بزرگراه رسالت داراي طرح يك فوريتي است كه با ۱۹ امضا براي بررسي تقديم شورا شده است. همراه كردن نام پنج شخصيت عزيز كه مورد احترام هستند بدون طرح يا لايحه در كنار طرح ما كه مدتي است مورد تعلل قرار گرفته، با چه هدفي حالا مطرح شده است؟ وي افزود: چند وقت است كه ما درخواست نامگذارى معبري به نام آيت‌الله هاشمي رفسنجانى را داديم، اما شما ايشان را همسنگ ٥ نفر ديگر قرار داديد، شما خطا كرديد، چرا ايشان را در كنار نام آيت‌الله ابوترابى گذاشتيد. 

 

دوستي با بيان اينكه بعد از مقام معظم رهبري شخص آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني محبوب‌ترين فرد بين همه مردم است، گفت: چرا پس از هفت سال موضوع نامگذاري معابر به نام ابوترابي‌فرد را پيش كشيدي، مگر تو اهل استصواب هستي؟بس كنيد ديگر! هيچ شخصيتي در ايران بعد از رهبري نمي‌تواند جاي هاشمي را بگيرد و اين نظر همه مردم ايران است. اين اظهارات تند دوستي البته بي‌جواب نماند ومجتبى شاكرى در واكنش به سخنان دوستي عنوان كرد: اين نظر شماست.

 

پاسخي كه دوستى نيز در واكنش به آن گفت: اين نظر همه مردم است.  ديروز همچنين معصومه آباد، رييس كميته ايمني شورا در تذكر پيش از دستور خود با انتقاد از شهرداري منطقه ١١ گفت: دو سه هفته است كه از پاساژ آزاد (در خيابان جمهوري) بازديد مي‌كنيم و متاسفانه هنوز كسبه نسبت به رفع خطر و شرايط غير ايمن اين پاساژ اقدام نكرده‌اند و با اينكه قول دادند كه تا شب عيد كار ايمني را انجام دهند اما عكس‌ها نشان مي‌دهد كه اين پاساژ همچنان در وضعيت ناايمن و خطرناك قرار دارد.

 

به شهرداري منطقه ١١ در اين رابطه تذكر مي‌دهم و هشدار مي‌دهم قبل از اينكه اين پاساژ به پلاسكو٢ تبديل شود ايمن سازي كنيد. همچنين در جلسه روز گذشته شورا، محمدمهدي تندگويان در سخناني كوتاه با طرح انتقادهايي جدي به شهرداري خواستار پاسخگويي قاليباف شد. وي در تذكر پيش از دستور خود با بيان اينكه به ايام انتخابات نزديك مي‌شويم و نبايد هيچ حزبي از امكانات حزبي در راستاي تبليغات حزبش استفاده كند، گفت: با اينكه معتقديم رونق احزاب به پرشورشدن انتخابات كمك مي‌كند، اما‌ اي كاش همايش سياسي و انتخاباتي اخير (هميشه جبهه مردمي نيروهاي انقلاب با حضور اصولگرايان ارشد) يك حزب در شهر آفتاب برگزار نمي‌شد.

 

وي با بيان اينكه ١٠ ماه است كه در مورد رونق نمايشگاهي شهر آفتاب تذكر مي‌دهيم، تصريح كرد: نبايد از امكانات شهري در راستاي اقدامات يك حزب استفاده شود. نايب رييس كميسيون معماري و شهرسازي شوراي شهر تهران در بخش ديگري از تذكر خود به موضوع مغفول مانده آب‌بندي تونل توحيد پرداخت و با بيان اينكه حل مشكل ريزش آب از تونل توحيد از سال ٨٨ در دستور كار قرار دارد، گفت: شهرداري ابتداي امسال اعلام كرد كه با قرارداد ٣ ميليارد توماني آب‌بندي را تا پايان شهريور انجام مي‌دهد اما بعد از مدتي اين عدد به ٦ ميليارد، ٩ ميليارد و سرانجام معاون مربوطه اعلام كرده است كه تا پايان سال آب‌بندي تونل توحيد را با ١٢ ميليارد تومان به اتمام مي‌رساند و اين چه مدل پيمانكاري است كه شاهد افزايش ٤ برابري بها هستيم و هيچ كجاي دنيا اين مدل پيمانكاري قابل پذيرش نيست. تندگويان افزود: گويا پروژه آب‌بندي تونل توحيد شكست خورده و رويمان نمي‌شود كه به مردم اين موضوع را اعلام كنيم.

 

 

و بالاخره شايد آخرين موضوع قابل طرح ديروز را بتوان، واكنش فاطمه دانشور به انتشار خبري مبني بر محكوميت مشاور وي به جاسوسي دانست. وي با تاكيد بر اينكه عليرضا اميدوار هيچگاه به عنوان مشاور وي در شوراي شهر تهران فعاليت نكرده است، اظهار داشت: من هيچ قرارداد مشاوره‌اي در شوراي شهر با عليرضا اميدوار ندارم و نمي‌دانم بر اساس چه مستنداتي، اين موضوع را به من نسبت مي‌دهند.

 

حميدرضا خالدي

 

 

etemadnewspaper.ir
  • 15
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش