یکشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۵۳ - ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۱۸۲۷
شهری و روستایی

دلیل خداحافظی حافظی با شورای پنجم

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا,رحمت اله حافظی
یکی از منتقدان سرسخت شهرداری تهران و شورای شهر است، آنقدر انتقاد کرد که این رویه‌اش به مذاق هم لیستی‌هایش خوش نیامد و حتی در جلسات فراکسیونشان نیز دعوتش نکردند؛ در طول این چهارسال برخی میگفتند میخواهد با انتقاداتش وارد لیست اصلاح طلبان شود اما با ثبت‌نام نکردنش خطی بر این ادعا کشید.

حالا می گویند دلیل واردنشدنش به کارزار انتخابات پنجم شورای شهر، سیاسی است و می‌خواهد وارد بدنه مدیریتی شهردار آینده یا رقابت سیاسی در عرصه انتخابات ریاست جمهوری یا مجلس شود. اما رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در پاسخ به این شائبات و دلایل نیامدنش توضیحاتی را ارائه کرد.

 

ایسنا نوشت:رحمت اله حافظی در پاسخ به این سوال که عنوان شده مسائل خانوادگی دلیل اصلی نیامدنش به انتخابات شورای شهر پنجم بوده؟ گفت: هیچ وقت به خود اجازه نمی‌دهم که مطلب خلاف واقع را به افکار عمومی منتقل کنم. مشکلاتی از سالهای قبل وجود داشته و متاسفانه طی یکی دو ماه اخیر تشدید شده بود و این مشکلات به تنهایی دلیل کافی بود که چون خانواده نیاز به مراقبت بیشتر دارد و باید استرس های کمتری به خانواده وارد می شد، در انتخابات شرکت نکنم.

 

وی گفت: بسیار خوشحالم که فضا و بستری ایجاد شد که افکار عمومی و مردم نسبت به فساد اداری و مالی در مجموعه مدیریت شهری حساس شده‌اند و مطمئنا این فضای ایجاد شده حتی بدون حضور «حافظی» نیز استمرار خواهد داشت، مطمئن هستم در شورای پنجم نیز افرادی خواهند بود که بهتر و بیشتر از حافظی ، مطالبه خواهند کرد و از این نظر هیچ دغدغه‌ای ندارم و این اطمینان را هم به مردم می دهم که شورای شهر آینده این فضای مطالبه‌گری که ایجاد شده را دنبال خواهد کرد و از این موضوع نگرانی ندارم و قطعا اگر در این زمینه نگران بودم شاید تصمیم دیگری در مورد حضورم در شورای آینده می‌گرفتم و ان‌شاء الله سال ۹۶ ، سالی است تا دست کسانی که به اموال عمومی دست اندازی می کردند، قطع شود.

 

حافظی در مورد دریافت پیشنهادات و دعوت از سوی جریان‌های سیاسی برای حضور در انتخابات و قرار گرفتن در لیستشان گفت: دوستان به من بنده لطف داشته اما این اطمینان را داشتم که اگر وارد فضای انتخاب بشوم با رأی خوبی به شورا راه پیدا می‌کنم دوستان از خانه کارگر و برخی دوستان اصلاح طلب به بنده عنایت داشته و حتی برخی دیگر نیز پیشنهادی مبنی بر اینکه لیست مستقلی را داشته باشیم ارائه کردند اما در مجموع مسائل خانوادگی مانع شد که در انتخابات شورای شهر پنجم حاضر شوم؛ البته قطعا در چندماه باقی مانده شورای چهارم همان جدیت وظیفه و صیانت از شهروندان را در دستور کار قرار خواهم داد.

 

حافظی ضمن رد ارائه برخی پیشنهادات به وی برای مدیریت شهری آتی گفت: به هیچ عنوان هیچ کس در مورد آینده کاری حافظی، پیشنهادی نداشته است.

 

وی در پاسخ به این سوال که پیش از آمدن به شورا چه تصوری داشتید و حالا چه برداشتی از شورای شهر دارید گفت: شورا را محل خدمت و حل مشکلات مردم می شناختم و حالا نیز اعتقاد دارم شورا باید چنین جایگاهی را داشته باشد، حالا و پس از چهارسال تفاوت دیدگاه و شناختی دارم. بر همین اساس قبلا فکر می کردم همه سالم هستند و مسائل و منافع شخصی در شورا خیلی پررنگ نیست و ممکن است در حواشی مختصری این موضوعات باشد اما الان اعتقاد دارم اولویت در مجموعه شوراها حالا نگویم به طور ۱۰۰درصد اما در بسیاری بحث منافع شخصی است و بعد از آن و در اولویت دوم مباحث جناجی و سیاسی پیگیری می شود و این خوب نیست.

 

این عضو شورای شهر تهران ابراز امیدواری کرد: در انتخاب اعضای شورای پنجم اقبال عموم به سمت انتخاب افراد «پاکدست» باشد چراکه شرط اول و لازم «پاکدستی» افراد است و باید کسانی انتخاب شوند که سنی از آنها گذشته باشد و در جایگاه مدیریت قبلی‌شان پاکدست بوده و چشمداشتی به اموال عمومی نداشته باشند و باید عنوان کنم که نبایستی اعضا به خود اجازه دهند که پا روی حقوق مردم بگذارند. ضمن اینکه بعد از آن باید ویژگی‌هایی همچون خبره بودنشان در یکی از حوزه‌های مورد نیاز مردم و شهر مورد توجه قرار گیرد تا بتوانند هدایت، نظارت و سیاست گذاری را به خوبی انجام دهند.

 

حافظی در پاسخ به این سوال که پس از اتمام دوره چهارم شورای شهر چه خواهید کرد گفت: به مطبم برگشته و به ارائه خدمت به بیماران می پردازم.

 

 

  • 19
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش