شنبه ۰۳ شهریور ۱۴۰۳
۲۲:۲۷ - ۲۰ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۵۵۶۹
شهری و روستایی

رییس کمیته برنامه و بودجه شورای شهر تهران:

شورا از حجم زیاد قوانین اصلاح نشده رنج می‌برد/ مطالعه مسئله فراموش شده در پروژه های عمرانی شهرداری است

مجید فراهانی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
رییس کمیته برنامه و بودجه شورای شهر تهران در گفت و گو با برنا از عملکرد خود در ۱۰۰ روز گذشته سخن گفت.

مجید فراهانی، رییس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران، در خصوص کارنامه عملکرد خود در ۱۰۰ روز گذشته در گفت و گو با خبرنگار برنا گفت: اعضای شورای شهر به عنوان نمایندگان مردم به اتفاق بنده سه وظیفه کلان برعهده دارند. اولین وظیفه، قانون گذاری برای شهر است.

 

وظیفه دوم، وظیفه نظارت بر عملکرد مدیریت شهری است و وظیفه سوم، وظایف و مسئولیت هایی است که از حیث نمایندگی مردم بر عهده ما است . در این ۱۰۰ روزی که از شروع به کار شورا گذشته به سهم خودم تلاش کردم هر سه وظیفه را انجام دهم و از این جهت فعالیت خودم را معطوف به این سه حوزه کردم. در حوزه قانون گذاری علاوه بر اینکه در صحن شورا حضور پیدا کردم در هیچ یک از جلسات شورا غیبت نداشتم و در تمام جلسات شورا حاضر بودم و همچنین در کمیسیون برنامه و بودجه به عنوان عضو و در کمیته بودجه و نظارت به عنوان رئیس کمیته حضور داشتم؛ علاوه بر این به عنوان عضو شورای شهرستان شمیرانات در این حوزه نیز فعالیت نمایندگی ام را با حضور در جلسات شورا و اداره کمیسیون برنامه، بودجه و عمران شهری و روستایی شورای اسلامی شهرستان شمیرانات ایفا کرده ام‌.

 

فراهانی در خصوص عملکرد خود در حوزه قانون گذاری گفت: در حوزه بحث قانون گذاری در ۲۸ جلسه شورا، ۱۵ جلسه کمیته و حدود  ۲۰ جلسه کمیسیون شرکت کردم و نقش فعالی در تنظیم لوایح و طرح های پیشنهادی داشتم، مشخصا ۳ طرح را خودم پیشنهاد دادم و با امضای اعضای موافق تقدیم هیات رئیسه شورا کردم، در کمیته بودجه و نظارت نیز از سازمان ها و شرکت های مختلف دعوت کردیم تا گزارش عملکرد بودجه و پیشرفت پروژه های خود را ارائه کنند و این روند همچنان ادامه دارد، حوزه قانون گذاری حوزه مهمی است که دنبال می کنیم و تلاش ما بیشتر نظارت بر اجرای قانون است و مشکل کمبود قانون کمتر داریم و از حجم زیاد قانون تنقیح نشده رنج می بریم به همین دلیل تلاشی را شروع کردیم برای تلفیق قوانین به منظور اینکه خلل های لازم را در این زمینه شناسایی کنیم و با ادغام قوانین با یکدیگر قوانین جامع تری به دست آوریم.

 

رئیس کمیته برنامه و نظارت در ادامه در خصوص عملکرد خود در حوزه نظارت گفت: یکی از مهمترین وظایف شورا بحث نظارت است مهمترین کاری که در این حوزه بوده، سرکشی به مناطق شهرداری تهران بوده که به شکل منظمی در هر دو هفته یک بار برنامه ریزی شده و تاکنون در ۸ منطقه تهران بیش از ۴۱ پروژه این مناطق در بازدیدها و سرکشی ها بازدید شده و براساس آماری که دارم در ملاقات عمومی با شهروندان این مناطق به درخواست ۲۱۶ نفر از شهروندان در ملاقات مردمی رسیدگی شده و در نشست با شورایاران این مناطق مشکلات مناطق احساء شده و قبل از رفتن به این مناطق مطالعاتی در خصوص مشکلات هر منطقه پیش بینی شده که از هر جهت ما بتوانیم بازدیدها و سرکشی های قابل دفاعی داشته باشیم.

 

او ادامه داد: به هر حال انتظار دارم اگر جایی نقصی و ایرادی و کمبودی در فعالیت های من است عزیزان به منتقل کنند من هم اینستاگرام و هم توییترم فعال است، کانال تلگرامی دارم و هم وب سایت اختصاصی در این حوزه دارم و با یک سرچ ساده در گوگل می توانند به این شبکه ها دسترسی پیدا کنند. در اکثر شبکه های اجتماعی اکانت مشخصی به نام خودم است که به نوعی مدیریت می کنم و از آن طریق کانال های ارتباطی است که با مردم ارتباط دارم و نظرات آنها را دریافت می کنم.

 

رییس کمیته بودجه و نظارت در ادامه در خصوص مهم ترین دغدغه های شهر تهران گفت: مهمترین دغدغه مردم را امروز در شهر تهران مسأله آلودگی و ترافیک و همچنین آسیب های اجتماعی است که شهر تهران با آن روبرو است و راه حل دو مشکل اول آلودگی و ترافیک مثل همه جای دنیا گسترش حمل و نقل عمومی و بالا بردن هزینه استفاده از خودروهای شخصی از طریق دریافت عوارض حرکت در مرکز شهر و پارک حاشیه ای و اگر این دو سیاست را داشته باشیم می توانیم این مشکل را حل کنیم و مهمترین مسأله شهرداری امروز مسأله مالی است و شهرداری که با بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان بدهی با گذشته روبرو است با افت درآمدهایی که ۷۰ درصد آن وابسته به درآمدهای شهرداری و تراکم است به نوعی مسائلی است که خدمت تان عرض کنم که ما با آن روبرو هستیم بنابراین مهمترین نکته ای که وجود دارد اینکه بایستی تلاش کنیم از طریق بالا بردن سهم درآمدهای شهری از یک سو و با برنامه ریزی دقیق تر برای حل مشکلات شهرداری تلاش کنیم که ان شاءلله به مطالبات مردم در افق کوتاه مدت پاسخ دهیم.

 

فراهانی در خصوص وضعیت پروژه های عمرانی شهرداری گفت: پروژه های عمرانی شهر تهران از مشکلات جدی رنج می برد، مطالعه یک مسأله فراموش شده بوده است یعنی مطالعات اجتماعی، ترافیکی و زیست محیطی و مطالعه مالی مسائلی است که تقریبا انجام نشده است و پروژه ها غالبا بدون برنامه ریزی و مطالعه شروع شده است. مساله بعدی بحث کنترل پیشرفت فیزیکی پروژه ها است که کنترل مناسبی روی پروژه ها صورت نگرفته و پروژه های زیادی داریم که با مشکلات مالی متوقف مانده است و بعضی از پروژه هاست که تغییر چندانی در مدیریت شهری نداشته است مثل پل صدر با هزینه گزافی که کرد و می توانست دو خط مترو به جای آن پروژه احداث شود عملا باعث شده که پروژه های شهر تهران هم از ضعف مدیریت زمان و مدیریت هزینه و حتی مطالعات امکان سنجی رنج می برد.

 

او در خصوص فصله بین شمال تا جنوب شهر تهران گفت: این حوزه مهمترین مسأله اش این است که روند بودجه ریزی شهری در شهر تهران به گونه ای بوده که براساس روند ثابتی از گذشته شروع شده فقط درصدی به این روند ثابت اضافه شده است و به همین دلیل شما نگاه می کنید که مبلغ اختصاص داده شده به مناطق برخوردار بسیار بیشتر از مبالغ اختصاص داده شده به مناطق کم برخوردار بوده است. این روند باید اصلاح شود خصوصا بحث بافت فرسوده که تمرکزش روی مناطق جنوبی و کم برخوردار است و امروز ۱۵ درصد جمعیت شهر تهران را بافت فرسوده ای زندگی می کنند که غالبا در مناطق محروم شهر تهران ساکن هستند به همین دلیل اولویت شهرداری تهران باید تمرکز روی بافت فرسوده باشد تا ان شاءالله بتوانیم با توجه به اینکه زلزله خبر نمی کند و هر آن شهر تهران در معرض حادثه سهمگین است بایستی این مسأله را جدی بگیریم و اقدام به مسأله نوسازی بافت فرسوده اقدامی است که عزم ملی می طلبد و فقط هم شهرداری تهران نمی تواند این مسأله را که عزم جدی می طلبد حل کند امروز بانک ها از پرداخت وام برای نوسازی بافت فرسوده به نوعی جلوگیری می کنند و از طرفی دیگر نیاز به طرح های بلند مقیاس داریم تا بتوانیم به بلوک بزرگی بافت ها را تملک کنیم تا بتوانیم نوسازی را انجام دهیم.

 

فراهانی در ادامه گفت: گزارش ما نباید منوط به گزارش ۱۰۰ روزه باشد و ما به عنوان نماینده مردم بایستی گزارشات فصلی مستمری داشته باشیم و در انتهای سال مجدد یک گزارش جامع به مردم بدهیم و این مقتضای پاسخگویی و وکالتی است که از جانب مردم به ما واگذار شده است.

 

 

 

 

 

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش