پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۰۹:۱۵ - ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۱۰۱۶۵۴
زنان، جوانان و خانواده

نمی‌دانستم زن دوم می‌شوم!

آسیب های عاطفی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,خانواده و جوانان

«نسترن» چهره زیبایی داشت و با اینکه اتفاقات زیادی را در زندگی پشت سر گذاشته بود اما هنوز شیطنت‌های خاص خودش را داشت و این را می‌شد گاهی در میان صحبت‌هایش بخوبی فهمید. وقتی روی صندلی نشست با آهی بلند به تشریح داستان زندگی‌اش پرداخت و گفت: «هفت ساله بودم که پدرم را در سانحه‌ای از دست دادم.شرایط زندگی‌مان بعد از مرگ پدرم سخت و دشوار شده بود.اما مادرم با زحمت و کار کردن در خانه مردم هر طور بود هزینه‌های زندگی‌مان را تأمین کرد و من توانستم در رشته حسابداری دیپلم بگیرم. از کودکی وقتی مادرم را می‌دیدم آرزو می‌کردم تا یک روز بتوانم سرکار بروم و پول درآورم تا او دیگر مجبور نباشد این همه سختی بکشد. اما دو سال قبل، او به بیماری سختی مبتلا شد و برای همیشه تنهایم گذاشت. از آن به بعد با اصرار عمویم به خانه آنها رفتم.

 

عمو و زن عمویم از هیچ محبتی دریغ نمی‌کردند و نازک‌تر از گل به من نمی‌گفتند. اما من این شرایط را دوست نداشتم. نمی‌خواستم کسی به من ترحم کند به همین دلیل همه فکرم این بود که هر چه زودتر ازدواج کنم تا به تصور خودم، از این منت‌ها و محبت‌های اجباری خلاص شوم.

 

هر روز کارم این بود که به بهانه‌ای از خانه بیرون بروم و آگهی‌های استخدام را پیدا کنم و دنبال کار بروم. اما چون تجربه کاری نداشتم هیچ جا قبولم نمی‌کردند. از همه چیز ناامید شده بودم. تا اینکه با معرفی یکی از دوستانم در شرکت پسرخاله‌اش مشغول به کار شدم.

 

هنوز شمع تولد ۲۰ سالگی‌ام را فوت نکرده بودم که منشی و حسابدار شرکت «سروش» شدم. او مردی حدود ۴۰ ساله با ظاهری موجه بود که مهربانی و محبتش به کارمندانش زبانزد همه بود. آن روزها خیلی خوشحال بودم که با حقوقی که از شرکت می‌گیرم دیگر لازم نیست دستم پیش عمویم دراز باشد.«سروش» توجه زیادی به من داشت و چون وضعیت زندگی‌ام را می‌دانست از لحاظ مالی بیشتر از دیگران به من می‌رسید. کم کم این مسائل باعث شد حرف‌های زیادی پشتم دربیاید. اما من به این حرف‌ها اهمیتی نمی‌دادم و از حمایت‌های کاری رئیس، لذت می‌بردم.

 

چند ماهی از حضورم در شرکت می‌گذشت که دیگر خودم هم باورم شد که «سروش» با همه چارچوب‌های اخلاقی که دارد دلبسته من شده است. حس خیلی خوبی بود. همه «سروش» را دوست داشتند و احساس می‌کردم به من حسادت می‌کنند.

 

تمام لحظه‌های زندگی‌ام با رؤیای رسیدن به «سروش» می‌گذشت و خودم را همه جا با او تصور می‌کردم. اما هرگز جرأت نداشتم احساسم را به هیچ‌کس بگویم. کم کم او نیز متوجه این احساسات شد و به قول خودش جسارت کرد و با وجودی که ۲۰ سال از من بزرگتر بود، به طوررسمی خواستگاری‌ام کرد. نمی‌توانم حسی را که آن موقع داشتم توصیف کنم. هر چه سعی کردم نتوانستم خوشحالی‌ام را پنهان کنم اما قدرت اینکه بتوانم اتاق را ترک کنم نداشتم.

 

تا آن روز فکر می‌کردم او مجرد است و تنها زندگی می‌کند اما وقتی از زبان خودش شنیدم همسر و فرزند دارد، احساس کردم دنیا روی سرم خراب شده. تصور اینکه زن دوم مردی باشم که عاشقش شده‌ام برایم قابل باور نبود.اما نمی‌توانستم راحت به او جواب رد بدهم. از آن روز به بعد کمتر به اتاقش می‌رفتم و سعی می‌کردم سنگین‌تر با او برخورد کنم. وقتی متوجه تغییر رفتارم شد با اصرار مرا به اتاقش کشاند و آنقدر چربزبانی کرد تا راضی شدم پنهانی با او ازدواج کنم.

 

او طبق قرارمان برای من خانه‌ای جدا با همه امکانات خرید و بسیاری از روزها را با هم می‌گذراندیم. اما حالا از کاری که کردم پشیمانم ولی نمی‌توانم به او «نه» بگویم. از سوی دیگر اگر بخواهم ازدواجمان را رسمی کنم عمو و زن عمویم نمی‌پذیرند که من در ۲۰ سالگی همسر یک مرد ۴۰ ساله متأهل شده باشم. در شرایط بدی قرار دارم. هم عاشق سروش هستم و هم اینکه عذاب وجدان زندگی پنهانی در کنار او، آرامشم را گرفته است. خواهش می‌کنم کمکم کنید...»

 

دختران در معرض آسیب‌های عاطفی

غیوری- کارشناس ارشد روانشناس بالینی، مرکز مشاوره آرامش پلیس اصفهان- در این باره اظهارداشت: نبود یکی از والدین زیر سن ۱۰ سالگی و مرگ آنها باعث آسیب‌های غیر قابل جبران می‌شود که گاهی نمی‌توان آن را از ذهن و فکر افراد پاک کرد. داشتن روابط اجتماعی قوی یا ارتباط نزدیک با شخصی باتجربه همیشه می‌تواند تحمل شرایط سخت عاطفی، مالی و خانوادگی را برای افراد آسانتر کند. بنابراین افراد باید بدانند داشتن روابط اجتماعی قوی و نزدیک به آنها کمک می‌کند در مراحل بحرانی از آن شرایط به بهترین شکل رها شوند. همچنین نبود یکی از والدین شرایط سختی برای افراد خانواده به وجود می‌آورد که کنترل این موقعیت نیازمند تجربه و کمک از دیگران است.

 

محبت، اصلی‌ترین نیاز افراد خانواده است که اگر به هر دلیلی این نیاز نادیده گرفته شود ضربه جبران‌ناپذیری به فرد وارد می‌شود. گذشتن از مسائل اطراف یا نادیده گرفتن مشکلات باعث می‌شود افراد نسبت به مسائل پیرامون‌شان بی‌تفاوت باشند. این بی‌تفاوتی از فردی به دیگری انتقال یافته و باعث دامنگیر شدن همه افراد می‌شود. در این میان اگر کسی به‌عنوان ناجی وارد زندگی افراد دارای این کمبود شود، باعث دلبستگی یا نادیده گرفتن مسائل و مشکلات او خواهد شد. آگاهی و داشتن اطلاعات درباره روابط افراد زمینه تصمیم‌گیری بهتر را فراهم آورده و می‌تواند پیش از بروز هر خطری شرایط تصمیم‌گیری صحیح را به وجود آورد. در شرایطی نبود آگاهی باعث می‌شود فرد کورکورانه با آن مسأله برخورد کند و حتی گاهی خود را از آن اشتباه مبرا بداند. در این ماجرا، هم دخترجوان وهم مرد مورد اشاره دچاراشتباه شده‌اند که باید برای این معضل چاره‌ای منطقی اندیشید و...

 

حمید رضا محمدی

 

 

iran-newspaper.com
  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش