جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۳۲ - ۰۳ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۰۷۱۷
زنان، جوانان و خانواده

توصیه مشاور خانواده به زن جوان مطلقه: برای ازدواج باید انگیزه بیابید

ازدواج مجدد زن مطلقه,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,خانواده و جوانان

۳۰ ساله ام. چند ماه بعد از عقد از شوهرم طلاق گرفتم و الان حدود ۳ سال از طلاقم می گذرد. هنوز ترس توی دلم هست و نمی توانم دوباره ازدواج کنم. البته هیچ حسی درباره ازدواج ندارم و برای ازدواج استرس دارم. چطور تکلیفم را با خودم روشن کنم؟

 

مشاور برای این زن نوشت: طلاق و مسائل مربوط به آن مقوله ای است مرتبط با خانواده به عنوان مهم ترین نهاد جامعه بشری که پیامدهای عمیق اجتماعی، روانی، قانونی و اقتصادی دارد. علایم عاطفی-روانی طلاق مانند ناکامی، ماتم زدگی، نگرانی، وحشت، اضطراب و ... افراد را در وضعیت آسیب پذیری قرار می دهد. از هم گسستگی شخصی، خانوادگی و اجتماعی پس از طلاق در بیشتر موارد آثار مخرب خود را بر زنان بسیار شدیدتر از مردان می گذارد. به همین دلیل یکی از مهم ترین تصمیم ها و چالش های پیش روی زنان طلاق گرفته، تصمیم به ازدواج مجدد است که می تواند دربرگیرنده شرایط گوناگونی باشد که در ادامه مطلب به آن می پردازیم.

 

برای ازدواج باید انگیزه بیابید

عامل مهمی که در موفقیت ازدواج دوم نقش دارد، انگیزه ازدواج است. یکی از مهم ترین علل شکست در ازدواج های دوم، وجود انگیزه های مبهم و غیر واقعی است. این انگیزه ها به دلیل نداشتن وضوح و صراحت ممکن است هیچ وقت برآورده نشوند و زمینه نارضایتی را افزایش دهند. بنابراین پیشنهاد می شود که قبل از هر کاری، انگیزه های خود برای ازدواج را مشخص کنید یا با کمک یک مشاور انگیزه های اصلی و مناسب با ازدواج شناسایی شود.

 

شناسایی عوامل ترس و اضطراب

پیامک تان سرشار از کلماتی همچون ترس، اضطراب و ... است. به طور کلی شکست در ازدواج می تواند زمینه ساز بحران باشد که متعاقب آن میزان آسیب پذیری در زندگی جدید را افزایش می دهد. بنابراین چنان چه این بحران حل و فصل نشود، می تواند به اشکال مختلف خود را در زندگی جدید نشان دهد و باعث اختلال در زندگی مشترک شود. با توجه به تجربه تلخی که در ازدواج قبلی خود داشته اید، داشتن میزانی از استرس و ترس، طبیعی به نظر می رسد.

 

این محتاط بودن در انتخاب اقتضای شرایط فعلی شماست. اگر ماهیت ترس شما صرفا هوشیاری درباره تکرار نشدن یک تجربه تلخ دیگر باشد، این نوع ترس کاملا به جاست و شما می توانید با انتخاب معیارهای اصولی همسرگزینی با کمک مشاور متخصص در حوزه خانواده بر ترس خود غلبه کنید.

 

اعتماد به نفس تان را بازیابی کنید

به نظر می رسد با توجه به تجربه تلخ تان در زندگی گذشته تا حدودی اعتماد به نفس تان را از دست داده اید. با یادآوری توانمندی های خود در حوزه های مختلف، اجازه ندهید که شکست در ازدواج اول، شما را به کلی ناامید کند چراکه پژوهش ها نشان می دهد افرادی که نشخوارهای ذهنی با زمینه هیجانی منفی دارند، نسبت به افرادی که این نشخوارها را ندارند بیشتر مستعد ناامیدی و اختلالات روان شناختی هستند.

 

واقع بینانه به مسئله بنگرید

با توجه به گستردگی و تنوع فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی پدیده طلاق مسئله ای است که می تواند برای هر کسی اتفاق بیفتد. شما با آسیب شناسی دقیق در خصوص علل شکست در ازدواج اول و همچنین تحصیح این اشتباهات، می توانید احتمال شکست در ازدواج بعدی خود را به مراتب کاهش دهید. بپذیرید که نسبت به گذشته امکان انتخاب محدودتری دارید و باید معیارهایتان را متناسب با شرایط جدید تعدیل کنید. طلاق را الزاما نمی توان شکست نامید. پیشنهاد می شود با دید یک تجربه تلخ به آن نگاه کنید تا بار منفی واژه طلاق به عنوان شکست باعث ناامیدی و ترس نشود. از تجربه طلاق خود قاعده نسازید چراکه این نوع نگاه به تجربه گذشته، شما را از حرکت روبه جلو بازمی دارد. در صورت آگاهی از هیجان های خود و انتخاب معیارهای صحیح انتخاب همسر می توانید از تجربه تلخ خود در ازدواج گذشته تان یک استثنا بسازید.

 

ازدواج پرخطری نداشته باشید

اگر صرفا به منظور فرار از احساس تنهایی، محدودیت های متعدد اجتماعی و خانوادگی یا دیدگاه کلی جامعه به زن طلاق گرفته و بدون در نظر گرفتن معیارهای انتخاب همسر فقط برای برون رفت از شرایط موجود تن به ازدواج می دهید سخت در اشتباه هستید . از آن جا که این نوع ازدواج ها بار هیجانی و احساسی زیادی دارند، جزو دسته ازدواج های پرخطر قرار می گیرند و احتمال شکست در این گونه ازدواج ها بسیار بیشتر ارزیابی می شود. توصیه می شود که در صورت وجود چنین احساساتی در ابتدا به خودتان فرصت دهید و با یادگیری مهارت های تنظیم هیجان با کمک مشاور متخصص، این خلأ های احساسی را پر کنید تا برای تصمیم مهمی چون ازدواج مجدد آماده شوید.

 

 

khorasannews.com
  • 13
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش