پنجشنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۳
۲۰:۳۸ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۲۸۴۳
زنان، جوانان و خانواده

بسیج زنان: بدپوششی به مغز آسیب می‌زند

مینو اصلانی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,خانواده و جوانان
مسؤول بسیج جامعه زنان کشور گفت: اگر بتوانیم هویت دختر مسلمان را به او بشناسیم و برای او معرفت به سمت هویت اسلامی و انسانی خودش را ایجاد کنیم، بزرگترین کاری است که در این مسیر می‌توانیم انجام دهیم.

به گزارش فارس، مینو اصلانی در مراسم افتتاحیه طرح اعتلای بسیج دانش‌آموزی«شهید بهنام محمدی» که در مجتمع فرهنگی تربیتی امام رضا(ع) برگزار شد، با اشاره به اینکه از موضوعاتی که در مسیر کار کردن با جوان و نوجوان حائز اهمیت است، بحث هویت است، گفت: اگر بتوانیم هویت دختر مسلمان را به او بشناسیم و برای او معرفت به سمت هویت اسلامی و انسانی خودش را ایجاد کنیم، بزرگترین کاری است که در این مسیر می‌توانیم انجام دهیم.

مسؤول بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به کلامی از رهبر انقلاب که می‌فرمایند «من از شما خانم‌ها تنها احیای هویت زن مسلمان را می‌خواهم»، بیان کرد: اگر به آثار و برکات این هویت‌شناسی پی ببریم، قطعا یکی از ارزنده‌ترین حرکات‌هایی است که می‌توانیم در جهت احیای هویت انجام دهیم. 

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری نیز در بیانیه گام دوم انقلاب می‌فرمایند «جوانان با اتکای‌ به نفس، اتکای به علم، اتکای‌ به ارزش‌ها و اتکای به داشته‌ها می‌توانند گام دوم انقلاب را رقم بزنند».

اصلانی با بیان اینکه ما امروز در برهه‌ای از تاریخ هستیم که دنیا می‌خواهد مسیر آینده‌اش را انتخاب کند، متذکر شد: دنیا تا کنون همه گفتمان‌ها را در طول تاریخ تجربه کرده‌ است، اما امروز دنیا تشنه گفتمان مبتنی بر فطرت و احکام الهی است، اگر ما درست عمل کنیم و حق‌مدارانه در این مسیر بایستیم و مقاومت کنیم، قطعا در این پیچ تاریخی، دنیا گفتمان انقلاب اسلامی را برمی‌گزیند و این گفتمان را در مسیر خودش انتخاب می‌کنند.

مسؤول بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به اینکه ما برای رسیدن به گفتمان انقلاب اسلامی به چند گام نیاز داریم که اولین گام هویت است، تصریح کرد: دختر مسلمان باید به‌خودش ببالد که به‌عنوان یک زن در مسیر تاریخ تاثیرگذار بوده است و بعد به‌عنوان مسلمانی که توانسته است در تمامی عرصه‌ها بعد از ظهور اسلام حرکت‌های بزرگی را رقم بزند که امروزه در انقلاب اسلامی تبلور همه آن زیبایی‌ها را شاهد هستیم.

وی افزود: مقام معظم رهبری در پیامی در کنگره ۷ هزار زن شهید می‌گویند «ما نیازمند الگوی زن مسلمان هستیم که به دنیا عرضه بکنیم و الگوی زن شرقی الگوی تاثیرگذاری نیست و آن چیزی که ما می‌خواهیم احیا کنیم شخصیتی است که در تاریخ تاثیرگذار است».

اصلانی با اشاره به اینکه الگوی زن غربی نیز قابل اعتماد و تاثیرگذار نیست، تصریح کرد: زن غربی به‌شدت بازیچه دست سودجویان و فرصت‌طلبان است و امروزه می‌بینیم که در دنیا چه اتفاقی می‌افتد و ورای حرکت‌هایی مانند فمینیسم چگونه هویت و شخصیت زن را له کرده‌اند.

مسؤول بسیج جامعه زنان کشور ادامه داد: در نامه یکی از زنان آمریکایی که به یک زن مسلمان نوشته است، به‌صراحت اعلام می‌کند ما به زن مسلمان غبطه می‌خوریم، ما نه مادریم نه همسریم و حتی مردوارانه که فنیمیسم قول آن را داده بود که زنان را از جنس دوم خارج کند و مانند مردها تربیت کند نیستیم و آن چیزی که برای ما اتفاق افتاد خالی شدن و تهی شدن از هویتمان بود و التماس‌گونه می‌گوید شما زنان مسلمان از ما پیروی نکنید.

وی افزود: امروزه ما در پسافمینیسم یا موج سوم فمینیسم قرار داریم و اگر کسی در غرب آن را به‌زبان بیارد با حالت انزجار و تنفر به او نگاه می‌کنند، چون معتقدند همه بدبختی‌های ما از این موج‌های مختلف فمینیسم اتفاق افتاده است، اینکه زن‌ها مانند مردها در همه امور کارخانه‌ها و اداره‌ها حضور پیدا کردند و نقش اصلی تربیت و تعلیم خود را فراموش کرده‌اند، محصول فمینیسم است. 

اصلانی عنوان کرد: یکی از بزرگان فرمودند اگر امروز زن جایگاه تعلیم و تربیت خود را به‌دست نگیرد و برایش تلاش نکند، زحمات انبیای الهی به‌هدر می‌رود و بسیار مهم است که دختر امروز ما به زن بودن و مادر بودن خود ببالد.

مسؤول بسیج جامعه زنان کشور اظهار کرد: امیدواریم با رویکرد آموزش‌وپرورش سند ملی آموزش‌وپرورش اجرا شود و اگر این سند اجرا شود، همه خلاءهای موجود تعلیم و تربیت رفع می‌شود، اما متأسفانه هیچ اراده‌ای برای اجرای این سند در آموزش‌وپرورش نمی‌بینیم.

وی ادامه داد: بنابراین این وظیفه ما و شما مربیان است که تلاش کنیم این هویت سر دست گرفته شود و دختر مسلمان ما به خود ببالد.

اصلانی با اشاره به جنبش‌های عفیفانه‌ای که در دنیا براساس پیام انقلاب اسلامی شکل گرفته است، گفت: این جنبش‌ها با ایستادگی و مقاومت زن مسلمان در برابر هجمه‌های فرهنگی اتفاق افتاده است، اگر هر جامعه دیگری بود که این هجمه‌هایپ سنگین توسط شبکه‌های ماهواره‌های که ۲۴ ساعته علیه هویت و فطرت آن جنگ به‌پا کرده بود از هم می‌پاشید، اما این ایستادگی و مقاومت،  عشق به‌ولایت و عشق به اهل بیت(ع) باعث شده است آن‌ها نتوانند موفق شوند و نیاز است که از این موهبت و هویت حراست و پاسداری کنیم.

مسؤول بسیج جامعه زنان کشور خاطرنشان کرد: یک دختر ۱۱ ساله آمریکایی جنبش لباس عفیفانه برگزار می‌کند، پس دختر دانش‌آموز ما امروز می‌تواند به‌تنهایی یک جنبش جهانی ایجاد کند، چرا که هم توان و انگیزه‌اش را دارد و هم اتکا به خداوند و مکتب اهل بیت(ع) دارد.

وی افزود: جنبش‌های دیگری مانند خویشتنداری یا جنبش دختران جوانی که امروزه در غرب پدرسالاری را راه انداخته‌اند و می‌گویند دختران باید ببالند که تحت حمایت پدر هستند و اتکای به پدر را قدر بدانند، اما متاسفانه شاهد این هستیم که فمینیست‌ها می‌خواهند قانونی به‌نام فمینیست اسلامی را به مجلس ببرند و سایه پدر را از سر دختر کوتاه کنند.

اصلانی عنوان کرد: امروز باید دختر ما حتما فاطمه عبدی دختر ۱۶ ساله‌ای که پای ارزش‌های انقلاب ایستاد و توسط ضد انقلاب‌ها زنده به‌گور شد را بشناسد، این‌ها الگوهای ما هستند که هویت الهی خود را بروز و ظهور داده‌اند.

مسؤول بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به اینکه رهبری در پیام خود الگوی زن مسلمان ایرانی را محل برون رفت از بحران زن در غرب معرفی می‌کند، گفت: باید افراد شاخص این الگو را بشناسیم و به‌جامعه معرفی کنیم، الگوی سوم زن که نه شرقی نه غربی است، با افتخار باید به دنیا و همه بشریت و تاریخ معرفی شود، زیرا این زن منشاء حیا، عفت، مادر و همسر بودن است، چیزهایی که اکنون در دنیا افسانه است. 

وی یادآور شد: دختران ما مهارت‌های زندگی را نمی‌دانند، این مهارت‌ها نیاز به برنامه‌ریزی و آموزش دارد، ارتباطی که امروز شما با جوانان برقرار می‌کنید نقطه طلایی این دوره از تاریخ است و خیلی باید قدر بدانید که باعث شده با نوجوانان و جوانان ارتباط بگیرید و خلاءهای عاطفی آن‌ها را  پر کنید. 

اصلانی با طرح این سوال که چرا امروز طلاق زیاد است؟ بیان کرد: یکی از ریشه‌های اصلی طلاق همین آموزش‌های برابر و نگاه برابر به دختر و پسر است، در صورتی که در روایات ما می‌فرمایند وقتی پدر وارد خانه می‌شود ابتدا دختر جلو می‌رود، به‌ خاطر آنکه دختر سراسر عاطفه است و این باید حفظ شود، علت اختلاف دختر و پسران در مسائل مختلفی تربیت نشده برای یک زندگی مشترک و آموزش ندیدن کافی برای درک جایگاه مادر و پدر بودن، است.

مسؤول بسیج جامعه زنان کشور عنوان کرد: بسیاری از سؤالات دختران ما این است که چرا ما باید مادر باشیم و فداکاری کنیم، این چراهایی است که غرب نسبت به آن‌ها به بن‌بست رسیده است و ما نباید بگذاریم این اتفاق بیفتد، باید عزت زن بودن را برای جامعه خودمان مهیا کنیم و چون این زمینه در جامعه ما فراهم است کار ما سخت نیست به شرط آنکه به‌موقع اقدام کنیم.

وی ادامه داد: امروزه در کشورهای غربی برای اینکه مادران فرزندان خود را نکشند، صندوقچه‌هایی احداث کرده‌اند تا بچه‌ها در داخل این صندوقچه‌ها گذاشته و زنده به پلیس تحویل داده شوند.

اصلانی با اشاره به اینکه با پدیده‌ای به‌نام مدیریت تن که هیچ وقت در تاریخ بشر به آن اهمیت و پرداخته نشده است، مواجه هستیم، تصریح کرد: به‌جای آنکه فکر و اندیشه امروزه تن ما موضوعیت شده است و باید روی مدیریت تن کار فکری و اندیشه‌ای داشته باشیم، باید از تن برای آرامش بهره ببریم، در صورتی که همین تن موضوع و معضل شده است و در این صورت پشت این تن یک روح افسرده و خسته و آزرده باقی می‌ماند که نشاط خود را از دست داده است، پس باید یک مبحث جدی برای مدیریت تن داشته باشیم.

مسؤول بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه بد پوششی و بدون پوششی بر روی اعصاب و روان زن و مرد  تأثیر می‌گذارد، تصریح کرد: وقتی که این بد پوششی اتفاق می‌افتد کوروتون در مغز افزایش پیدا می‌کند و سبب می‌شود سلول‌های مغزی آسیب ببینند و به‌صورت علمی می‌توان ثابت کرد که مدیریت تن اینقدر عادی نیست، بلکه برنامه‌ریزی کامل صهیونیست و استکبار جهانی است که اینقدر مورد توجه قرار گرفته است و باعث می‌شود فرد از مسائل اصلی غافل شود.

وی ادامه داد: در دین روایت‌هایی داریم که باید در مسائل اساسی و دینی تفقه کنیم اما تن این اجازه را به جوانان نمی‌دهد. 

اصلانی متذکر شد: توجه به مد و زیبایی در تمامی اعصار بوده است اما به‌صورت منطقی در مسیر خودش قرار می‌گرفت، این افسار گسیختگی که امروزه شاهدش هستیم، طبیعی نیست، همیشه در جوانان احتیاج به دیده‌شدن وجود داشته است اما نه فقط به‌معنای دیده شدن ظاهر بلکه به‌معنای بلوغ فکری است. 

مسؤول بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به کتاب «زن بودن» تونی گرانت گفت: در این کتاب اشاره به این دارد که زنی غربیکه بی‌بند و باری‌ها و تن‌نمایی‌ها را تجربه کرده است، به این رسیده است که هنر زن بودن چیز دیگری است و هنر زن بودن، هنر خانه‌دار و شوهردار بودن است و هنر زن بودن تن‌نمایی‌ها نیست.

وی خاطرنشان کرد: جوانان در گام دوم انقلاب نقش اصلی دارند، اما جوانانی که خود را بشناسند و به مسلمان و ایرانی بودن خود افتخار کنند.

  • 13
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش