چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۲۴ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۰۹۴۴
حقوقی، قضایی و انتظامی

مدیران خودروساز باید اعدام شوند، توقع ایمنی خودرو داخلی خیال خام است

سرهنگ هادی هاشمی,رئیس پلیس اسبق پلیس
سرهنگ هادی هاشمی، رئیس پلیس اسبق پلیس راه و کارشناس ارشد ایمنی و تصادفات: وقتی توجیه مسئولان فنی دو خودروساز داخلی را در تلویزیون دیدم از شرم عرق ریختم و ناراحت شدم،لاوه بر اینکه ایمنی را رعایت نمی‌کنند، در اظهارنظر هم خجالت نمی‌کشند. پلیس اشتباه فکر می‌کند که خودروساز داخلی عیوبش را برطرف می‌کند. چرا همیشه مردم و دستگاه‌ها باید تاوان خودروساز‌ها را بدهند.

به گزارش جامعه ۲۴، فقط یک تصادف زنجیره‌ای لازم بود تا بار دیگر موضوع ایمنی خودرو‌های داخلی داغ شود و مردم بار دیگر متوجه شوند که خودرو بی کیفیت را سوار هستند. موضوع باز نشدن ایربگ خودرو‌ها همچنان داغ است و پلیس فقط در دو مصاحبه برای خودروسازان خط و نشان کشید و در جواب مسئولان خودروساز به راحتی از زیر بار مسئولیت شانه خالی کردند و مدعی شدند این حوادث طبیعی است. اما آنچه در این میان مهم است جان هموطنان است که داخل ارابه‌های مرگ داخلی گرفته می‌شود.

در این رابطه با سرهنگ هادی هاشمی، رئیس پلیس اسبق پلیس راه و کارشناس ارشد ایمنی و تصادفات مصاحبه‌ای انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید.

هاشمی در مورد وظیفه پلیس در حوزه ایمنی خودرو‌ها و اینکه پلیس در حال حاضر چه کاری می‌تواند انجام دهد گفت: شماره گذاری یا توقف شماره گذاری از اختیارات ذاتی پلیس است و کسی نمی‌تواند آن را از پلیس راهور سلب کند. اگر خودرویی استاندارد‌های لازم را داشت پلیس موظف است آن را شماره گذاری کند و اگر خودرویی حتی یک مورد از استاندارد‌ها را نداشت باید شماره گذاری آن بلافاصله متوقف شود و تا رفع عیب هیچ خودرویی شماره گذاری نشود.

وی افزود: به نظر می‌رسد ملاحظاتی وجود دارد که پلیس به وظیفه خودش عمل نمی‌کند. باور کنید خودرو دارای ایربگ عمل نکرده با خودرو فاقد ایربگ هیچ فرقی ندارد. هنوز در شوک هستم که مگر می‌شود در یک تصادف زنجیره‌ای این تعداد خودرو با یکدیگر برخورد کنند و هیچ ایربگی کار نکند.

توقف شماره گذاری و پس گرفتن پلاک خودرو‌ها از سال ۹۱ تاکنون

رئیس اسبق پلیس راه کشور با بیان اینکه اگر من رئیس پلیس بودم اجازه تردد این خودرو‌ها را نمی‌دادم و شماره گذاری خودرو‌ها را هم متوقف می‌کردم، تاکید کرد: پلیس باید هرچه سریعتر شماره گذاری خودرو‌های داخلی را تا رفع نقص متوقف کند و تمام پلاک‌هایی که از سال ۹۱ تاکنون برای خودرو‌های داخلی صادر کرده است را پس گرفته و باطل کند. این خودرو‌ها شرایط اعلامی در قانون را نداشتند و به منزله خودرو‌های دارای استاندارد جعلی و قاچاق محسوب می‌شوند.

یکبار هم خودروسازان تاوان خودخواهی و اشتباهشان را بدهند

هاشمی با بیان اینکه وقتی توجیه مسئولان فنی دو خودروساز داخلی را در تلویزیون دیدم از شرم عرق ریختم و ناراحت شدم، افزود: علاوه بر اینکه ایمنی را رعایت نمی‌کنند، در اظهارنظر هم خجالت نمی‌کشند. پلیس اشتباه فکر می‌کند که خودروساز داخلی عیوبش را برطرف می‌کند. چرا همیشه مردم و دستگاه‌ها باید تاوان خودروساز‌ها را بدهند. یکبار برای همیشه شماره گذاری را متوقف کنند و پلاک‌ها را پس بگیرند تا خودروسازران جوابگوی مردم باشند و تاوان اینهمه بیخیالی و کم‌کاری خودشان را پرداخت کنند.

خیال خام است اگر فکر کنیم ایمنی خودرو‌های داخلی درست می‌شود

وی در ادامه  با اشاره به اینکه معتقدم باید دو خودروساز داخلی تعطیل شوند تا مردم نفس بکشند و زنده بمانند، گفت: باور کنید فکر تغییر در خودروسازی و بهبود ایمنی و رفع نقص خیال خام است. آنچه امروز می‌بینیم در ۳۰ سال گذشته هم بوده است و نیم درصد هم نباید به بهبود ایمنی خودرو داخلی امید داشت. خودرو‌های داخلی آسیب زا بوده و به کمینگاه مرگ تبدیل شده است.

مدیران خودروساز باید اعدام شوند

هاشمی با بیان اینکه خودروسازان قاتل‌ترین و ظالم‌ترین افراد در ایران هستند و حتما تمام مدیران خودروساز و وزرای صمت باید تحت تعقیب قرار گیرند، گفت: انتظار این است که دادستان کل کشور به مسئله خودروسازان ورود کند و مردم را از دست آن‌ها نجات بدهد. در هیچ پرونده‌ای در تاریخ این کشور به اندازه خودروسازان قتل و ظلم و نابودی انجام نشده است. باید بدون ملاحظه هر مدیر مسئول در این حوزه را به دار مجازات آویخت و کشور را نجات داد. این دزدی که در خودرو‌ها انجام می‌شود کشور را با مشکل روبرو می‌کند. عدلیه باید به موضوع ورود کند و حق مردم را از این مدیران بگیرد.

  • 11
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۶
جدیدترین
قدیمی ترین
اعدام شوند اونوقت کی جواب این تصادفات زنجیره ای رو میده
از این به بعد باید حواسمان در رانندگی جمع باشد تا با همان زاویه ای که خودروسازها میگویند تصادف کنیم
آفرین سردار توجیهات نماینده خودرو سازان را در صدا و سیما مشاهده کردم واقعا خجالت نمیکنند و فقط دلیل میتراشند
درود بر شرفت سرهنگ هاشمی چه عجب یک مرد دیدیم که حقیقت رو بی پرده بگه.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش